Paris'te Türk Düğünü

Sengir, düğünde 400 bin dolarlık Elie Saab tasarımı gelinlik giyecek.

  1. The Sofa Hotel’in ortağı Ali Sözmen’in oğlu Yağız Sözmen ile Rasim Sengir’in kızı Yasemin Sengir, Fransa’da evlendi. Sengir yarın Orangerie’de yapılacak düğünde 400 bin dolarlık Elie Saab tasarımı gelinlik giyecek.

    The Sofa Hotel’in ortağı Ali Sözmen’in oğlu Yağız Sözmen ile Rasim Sengir’in kızı Yasemin Sengir, Fransa’da evlendi. Sengir yarın Orangerie’de yapılacak düğünde 400 bin dolarlık Elie Saab tasarımı gelinlik giyecek.

  2. YASEMİN Sengir ve Yağız Sözmen, dün Paris’teki Türk başkonsolosluğunda yapılan nikâhla evlendi.

    YASEMİN Sengir ve Yağız Sözmen, dün Paris’teki Türk başkonsolosluğunda yapılan nikâhla evlendi.

  3. Çiftin düğün töreni ise yarın akşam Versay Orangerie’da yapılacak. Düğün için İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri önceki gün Fransa’ya uçtu. Çiftin ailesi, yaklaşık 400 davetliyi Four Seasons Hotel’de ağırlıyor.

    Çiftin düğün töreni ise yarın akşam Versay Orangerie’da yapılacak. Düğün için İstanbul cemiyet hayatının ünlü isimleri önceki gün Fransa’ya uçtu. Çiftin ailesi, yaklaşık 400 davetliyi Four Seasons Hotel’de ağırlıyor.

  4. Düğün öncesi bu akşam Rodin Müzesi’nde konuklar için bir de hoşgeldin partisi düzenlenecek. Yasemin Sengir, düğünde ünlü modacı Vakko’dan aldığı Elie Saab’ın imzasını taşıyan 400 bin dolarlık bir gelinlik giyecek.

    Düğün öncesi bu akşam Rodin Müzesi’nde konuklar için bir de hoşgeldin partisi düzenlenecek. Yasemin Sengir, düğünde ünlü modacı Vakko’dan aldığı Elie Saab’ın imzasını taşıyan 400 bin dolarlık bir gelinlik giyecek.

  5. Yasemin Sengir ve Yağız Sözmen, dün Türkiye Paris Başkonsolosluğu’nda nikâh masasına oturdu.

    Yasemin Sengir ve Yağız Sözmen, dün Türkiye Paris Başkonsolosluğu’nda nikâh masasına oturdu.

  6. Yağız Sözmen ile nikâh masasına oturan Yasemin Sengir, düğün hazırlıklarını sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaştı.

    Yağız Sözmen ile nikâh masasına oturan Yasemin Sengir, düğün hazırlıklarını sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaştı.

  7. Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı da arkadaşlarını bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

    Hacı Sabancı ve sevgilisi Nazlı Kayı da arkadaşlarını bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.