O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe'nin Yerine Gelen İsim Beli Oldu

Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi.

  1. Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi.

    Tv8'de ekrana gelen 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüride değişikliğe gidildi.

  2. Önce, 5 yıldır programda olan Gökhan Özoğuz, müzik çalışmaları nedeniyle ekipten ayrıldığını duyurdu.

    Önce, 5 yıldır programda olan Gökhan Özoğuz, müzik çalışmaları nedeniyle ekipten ayrıldığını duyurdu.

  3. Ardından da Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımı ile programda yer almayacağının bilgisini verdi.

    Ardından da Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımı ile programda yer almayacağının bilgisini verdi.

  4. Kadrosuna Beyazıt Öztürk'ü katan O Ses Türkiye'nin jürisinde yeni sezonda büyük değişiklikler yaşanacak.Yarışmada 5 sezondur jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz'un vedasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi.Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada yarışmada olmayacağını duyurdu.

    Kadrosuna Beyazıt Öztürk'ü katan O Ses Türkiye'nin jürisinde yeni sezonda büyük değişiklikler yaşanacak.Yarışmada 5 sezondur jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz'un vedasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi.Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada yarışmada olmayacağını duyurdu.

  5. Yıldız Tilbe, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "O Ses'te yokmuşum, olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" notunu yazdı.

    Yıldız Tilbe, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, "O Ses'te yokmuşum, olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" notunu yazdı.

  6. Yıldız Tilbe, "Acun Ilıcalı ve Acun medya çalışanlarınaçok teşekkür ederim. Çalıştığım süre boyunca 1 dediğimi 2 etmediler . Kim ne derse desin Acun Ilıcalı çok iyi bir patron , çalışanları da arı gibi çalışkan, hepsi." ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı da, bu paylaşımın altına,  "Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye'ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz." dedi.

    Yıldız Tilbe, "Acun Ilıcalı ve Acun medya çalışanlarınaçok teşekkür ederim. Çalıştığım süre boyunca 1 dediğimi 2 etmediler . Kim ne derse desin Acun Ilıcalı çok iyi bir patron , çalışanları da arı gibi çalışkan, hepsi." ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı da, bu paylaşımın altına, "Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye'ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz." dedi.

  7. Gökhan Özoğuz'un yerine ekibe şovmen Beyazıt Öztürk dahil oldu. Yıldız Tilbe'nin yerine gelecek isim ise merak konusuydu.

    Gökhan Özoğuz'un yerine ekibe şovmen Beyazıt Öztürk dahil oldu. Yıldız Tilbe'nin yerine gelecek isim ise merak konusuydu.

  8. Acun Ilıcalı, sürpriz transferle ilgili şunları söyledi: “Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.”

    Acun Ilıcalı, sürpriz transferle ilgili şunları söyledi: “Beyaz hem moderatör hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.”

  9. Yıldız Tilbe'nin yerine ekibe Seda Sayan dahil oldu. O Ses Türkiye'nin 8. sezonu eylül ayı içinde ekranlara gelecek...

    Yıldız Tilbe'nin yerine ekibe Seda Sayan dahil oldu. O Ses Türkiye'nin 8. sezonu eylül ayı içinde ekranlara gelecek...