İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Demet Akalın Boşanıyor

150 milyon liralık borcu nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt, boşanma kararı aldı.

  1. Kurt ailesine ait Martaş Lojistik'in piyasaya olan 150 milyon liralık borcu nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt, boşanma kararı aldı.

    Kurt ailesine ait Martaş Lojistik'in piyasaya olan 150 milyon liralık borcu nedeniyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt, boşanma kararı aldı.

  2. Geçtiğimiz yıl Demet Akalın'ın Beykoz’daki 18 milyon TL değerindeki villasına haciz gelmişti. İşlem durdurulmuştu.

    Geçtiğimiz yıl Demet Akalın'ın Beykoz’daki 18 milyon TL değerindeki villasına haciz gelmişti. İşlem durdurulmuştu.

  3. Geçtiğimiz temmuz ayında bir kez daha zor duruma düşen Okan Kurt, ''Borcumu ödeyeceğim'' demişti. Borçlar yüzünden çiftin evliliklerinde sıkıntılar yaşanmaya başlanmıştı.

    Geçtiğimiz temmuz ayında bir kez daha zor duruma düşen Okan Kurt, ''Borcumu ödeyeceğim'' demişti. Borçlar yüzünden çiftin evliliklerinde sıkıntılar yaşanmaya başlanmıştı.

  4. Akalın, ''Kötü günler geçirdik. Üstesinden geleceğiz. 'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar oldu. Eşimi seviyorum. Ona maddi yardımda bulunmadım. Öyle büyük rakamları ödeyemem'' açıklamasında bulunmuştu.

    Akalın, ''Kötü günler geçirdik. Üstesinden geleceğiz. 'Dayanamıyorum' dediğim zamanlar oldu. Eşimi seviyorum. Ona maddi yardımda bulunmadım. Öyle büyük rakamları ödeyemem'' açıklamasında bulunmuştu.

  5. DÜN NELER OLDU?    Okan Kurt'un şirketinden 36 milyon TL alacaklı olan Turkuaz Petrol A.Ş. dün haciz işlemi başlattı.

    DÜN NELER OLDU? Okan Kurt'un şirketinden 36 milyon TL alacaklı olan Turkuaz Petrol A.Ş. dün haciz işlemi başlattı.

  6. Avukatlar ve haciz memurları, çiftin Beykoz'daki villasına gitti. Televizyon, bilgisayar, klima ve tablo gibi pek çok eşya kamyona yüklenerek götürüldü.

    Avukatlar ve haciz memurları, çiftin Beykoz'daki villasına gitti. Televizyon, bilgisayar, klima ve tablo gibi pek çok eşya kamyona yüklenerek götürüldü.

  7. Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığını da iddia etti. ''Çok sayıda TIR ve Hadımköy’deki gayrimenkul yakınlarının üzerine kaydedilmiş. Tespit sonrası bu varlıklara da haciz konuldu'' dedi.

    Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığını da iddia etti. ''Çok sayıda TIR ve Hadımköy’deki gayrimenkul yakınlarının üzerine kaydedilmiş. Tespit sonrası bu varlıklara da haciz konuldu'' dedi.

  8. Tüm bu yaşananların ardından Demet Akalın, Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün görülecek. Akalın, Okan Kurt'u Instagram hesabından da takipten çıkardı.

    Tüm bu yaşananların ardından Demet Akalın, Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün görülecek. Akalın, Okan Kurt'u Instagram hesabından da takipten çıkardı.