Oyuncu Şükran Ovalı Doğum Fotoğraflarını Paylaştı

Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından doğum yaptığı günden kareler yayınladı.

  1. Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından doğum yaptığı günden kareler yayınladı.

    Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından doğum yaptığı günden kareler yayınladı.

  2. Geçtiğimiz günlere anne olan Şükran Ovalı, doğum yaptığı günden fotoğraflarını paylaştı.

    Geçtiğimiz günlere anne olan Şükran Ovalı, doğum yaptığı günden fotoğraflarını paylaştı.

  3. Paylaşımlarından birinde eşi Caner Erkin'in ağladığı fotoğrafı koyarak "Sen ağlama dayanamam" notunu düştü.

    Paylaşımlarından birinde eşi Caner Erkin'in ağladığı fotoğrafı koyarak "Sen ağlama dayanamam" notunu düştü.

  4. Güzel oyuncuyu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Şükran Ovalı paylaşımında, "Benim en kıymetli günüm, başta canım doktorum @drardalembet öyle özelsiniz ki benim için.. Her korktuğumda güven veren tavrınız, gülümsemeniz, desteğiniz için minnettarım ve canım hemşiremiz @yesimnefes eliniz hep omzumdaydı...

    Güzel oyuncuyu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Şükran Ovalı paylaşımında, "Benim en kıymetli günüm, başta canım doktorum @drardalembet öyle özelsiniz ki benim için.. Her korktuğumda güven veren tavrınız, gülümsemeniz, desteğiniz için minnettarım ve canım hemşiremiz @yesimnefes eliniz hep omzumdaydı...

  5. Ne diyeyim iyi ki varsınız ..Hastaneyi güzelleştiren kadın, ufuk abla ve tüm hemşireler bana çooook yardımcı olan @bebegiminyolarkadasi .. Hepinize çok teşekkürler ve bu güzel fotoğrafları çeken @ciseren'e çok çooook teşekkürler..

    Ne diyeyim iyi ki varsınız ..Hastaneyi güzelleştiren kadın, ufuk abla ve tüm hemşireler bana çooook yardımcı olan @bebegiminyolarkadasi .. Hepinize çok teşekkürler ve bu güzel fotoğrafları çeken @ciseren'e çok çooook teşekkürler..

  6. Anestezi doktorum siz ne özel bir insansınız .. Ve canım Dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız:) iyi ki sırtımı size dayadım !! Arkamdan el sallayışınız... Benimle gülüp benimle ağlamanız .. Benden daha heyecanlı dostlarım vardı mesala :)) Şanslıyım şükür.

    Anestezi doktorum siz ne özel bir insansınız .. Ve canım Dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız:) iyi ki sırtımı size dayadım !! Arkamdan el sallayışınız... Benimle gülüp benimle ağlamanız .. Benden daha heyecanlı dostlarım vardı mesala :)) Şanslıyım şükür.

  7. İyi dostlar biriktirdim.. hepinize tek tek teşekkür ederim bu unutulmaz anda beni yalnız bırakmadınız .. Canımız @mujdearkarakas sen olmasaydın eksiktim..

    İyi dostlar biriktirdim.. hepinize tek tek teşekkür ederim bu unutulmaz anda beni yalnız bırakmadınız .. Canımız @mujdearkarakas sen olmasaydın eksiktim..

  8. Eksik kalırdı her şey.. Torununu kucaklayışın ve desteğin için çok teşekkürler bana dua eden, tanımadığım ama hep hissettiğim güzel insanlar ,size de teşekkür ederim.

    Eksik kalırdı her şey.. Torununu kucaklayışın ve desteğin için çok teşekkürler bana dua eden, tanımadığım ama hep hissettiğim güzel insanlar ,size de teşekkür ederim.

  9. Allah isteyen herkese nasip etsin bu muazzam duyguyu, çilli sende yanımızdaydın ..

    Allah isteyen herkese nasip etsin bu muazzam duyguyu, çilli sende yanımızdaydın ..

  10. ve ve benim canım eşim, yol arkadaşım, seni öyle çok seviyorum ki kelimeler yetmez... elimi hiiiç bırakma Caner" yazdı.

    ve ve benim canım eşim, yol arkadaşım, seni öyle çok seviyorum ki kelimeler yetmez... elimi hiiiç bırakma Caner" yazdı.

  11. Şünran Ovalı doğuma giderken...

    Şünran Ovalı doğuma giderken...

  12. Şünran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarını öptüğü ilk an..

    Şünran Ovalı ve Caner Erkin'in kızlarını öptüğü ilk an..

  13. Şünran Ovalı ve Caner Erkin'in kızları

    Şünran Ovalı ve Caner Erkin'in kızları

  14. Şünran Ovalı ve Caner Erkin çifti

    Şünran Ovalı ve Caner Erkin çifti

  15. Şünran Ovalı ve Caner Erkin çifti

    Şünran Ovalı ve Caner Erkin çifti