Bu Akşam Saat 20.00'Den İtibaren Telefonunuz...

Bakın neler değişiyor neler?

  1. iOS 12 bu akşam yayınlanıyor; beraberinde bakın hangi yeni özellikler kullanıcılara sunuluyor?

    iOS 12 bu akşam yayınlanıyor; beraberinde bakın hangi yeni özellikler kullanıcılara sunuluyor?

  2. iOS 12 bu akşam saatlerinde yayınlanıyor. iOS 12'nin yayınlanmasıyla birlikte gözle görülür pek çok şey değişecek.

    iOS 12 bu akşam saatlerinde yayınlanıyor. iOS 12'nin yayınlanmasıyla birlikte gözle görülür pek çok şey değişecek.

  3. iOS 11 kullanan pek çok kişi iOS 12’yi merakla bekliyor zira iOS 11, hataların bol olduğu bir işletim sistemiydi.

    iOS 11 kullanan pek çok kişi iOS 12’yi merakla bekliyor zira iOS 11, hataların bol olduğu bir işletim sistemiydi.

  4. Apple bu defa büyük yenilikler yerine hata çözümlerine daha fazla odaklandı. Şirket, iOS 12’nin iOS 11’e göre iki kat daha performanslı çalıştığını iddia ediyor.

    Apple bu defa büyük yenilikler yerine hata çözümlerine daha fazla odaklandı. Şirket, iOS 12’nin iOS 11’e göre iki kat daha performanslı çalıştığını iddia ediyor.

  5. iOS 12 ile birlikte neredeyse tüm iPhone modellerinin performansı ciddi şekilde artacak. Hatta Apple’ın açıklamasına göre test edilen bir iPhone 6S’te uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans alındı.

    iOS 12 ile birlikte neredeyse tüm iPhone modellerinin performansı ciddi şekilde artacak. Hatta Apple’ın açıklamasına göre test edilen bir iPhone 6S’te uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans alındı.

  6. iOS 12, kamera uygulamasının performansını da artırıyor. Öyle ki; iOS 12 ile birlikte %70 daha hızlı fotoğraf çekebileceksiniz.

    iOS 12, kamera uygulamasının performansını da artırıyor. Öyle ki; iOS 12 ile birlikte %70 daha hızlı fotoğraf çekebileceksiniz.

  7. iOS 12, çok daha gelişmiş bir artırılmış gerçeklik deneyimi için ARKit 2 ile birlikte geliyor. Üstelik ARKit 2 ile birlikte artırılmış gerçeklik oyunlarını arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz.

    iOS 12, çok daha gelişmiş bir artırılmış gerçeklik deneyimi için ARKit 2 ile birlikte geliyor. Üstelik ARKit 2 ile birlikte artırılmış gerçeklik oyunlarını arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz.

  8. Apple, iOS 12 ile yalnızca artırılmış deneyimini geliştirmekle kalmıyor, paylaşmayı da kolaylaştırıyor. Şirket, artırılmış gerçeklik deneyimlerini paylaşmayı kolaylaştıracak bir dosya biçimi oluşturmak için Pixar ile birlikte çalıştı.

    Apple, iOS 12 ile yalnızca artırılmış deneyimini geliştirmekle kalmıyor, paylaşmayı da kolaylaştırıyor. Şirket, artırılmış gerçeklik deneyimlerini paylaşmayı kolaylaştıracak bir dosya biçimi oluşturmak için Pixar ile birlikte çalıştı.

  9. Measure uygulaması sayesinde artık artırılmış gerçeklik kullanarak herhangi bir nesnenin ya da mekanın uzunluğunu, genişliğini ya da yüksekliğini ölçebileceksiniz.

    Measure uygulaması sayesinde artık artırılmış gerçeklik kullanarak herhangi bir nesnenin ya da mekanın uzunluğunu, genişliğini ya da yüksekliğini ölçebileceksiniz.

  10. iOS 12 ile birlikte gelen Siri Kısayolları, sesli asistanınıza şartlı komutlar atamanıza imkan verir. Örnek olarak ‘Siri burası çok karanlık’ dediğinizde Siri’nin otomatik olarak flaşı açmasını sağlayabilirsiniz.

    iOS 12 ile birlikte gelen Siri Kısayolları, sesli asistanınıza şartlı komutlar atamanıza imkan verir. Örnek olarak ‘Siri burası çok karanlık’ dediğinizde Siri’nin otomatik olarak flaşı açmasını sağlayabilirsiniz.

  11. Fotoğraflar uygulamasına gelen ‘Senin İçin’ özelliği, geçmiş yıllarda içinde bulunduğunuz günde çekilen fotoğrafları gösteriyor ve bazı fotoğraflarınız için Apple efekt önerilerinde bulunuyor.

    Fotoğraflar uygulamasına gelen ‘Senin İçin’ özelliği, geçmiş yıllarda içinde bulunduğunuz günde çekilen fotoğrafları gösteriyor ve bazı fotoğraflarınız için Apple efekt önerilerinde bulunuyor.

  12. Apple, iOS 12 ile Finans uygulamasını yeniden elden geçiriyor ve tasarımını güncelliyor. Ayrıca Apple News entegrasyonu sayesinde takip ettiğiniz hisseler hakkında haberleri Apple News’te görüntüleyebileceksiniz.

    Apple, iOS 12 ile Finans uygulamasını yeniden elden geçiriyor ve tasarımını güncelliyor. Ayrıca Apple News entegrasyonu sayesinde takip ettiğiniz hisseler hakkında haberleri Apple News’te görüntüleyebileceksiniz.

  13. iOS 12 ile birlikte Apple CarPlay Google Haritalar başta olmak üzere üçüncü taraf navigasyon uygulamalarını kullanabileceksiniz.

    iOS 12 ile birlikte Apple CarPlay Google Haritalar başta olmak üzere üçüncü taraf navigasyon uygulamalarını kullanabileceksiniz.

  14. iOS 12 ile bildirim merkezi de yenileniyor. Artık belirli bir uygulamaya ait bildirimler tek bir bildirim kartında toplanıyor. Ayrıca bildirimler ile ilgili ayarlara bildirim merkezinden ulaşabiliyorsunuz.

    iOS 12 ile bildirim merkezi de yenileniyor. Artık belirli bir uygulamaya ait bildirimler tek bir bildirim kartında toplanıyor. Ayrıca bildirimler ile ilgili ayarlara bildirim merkezinden ulaşabiliyorsunuz.

  15. iOS 12 ile birlikte hayatımıza girecek Screentime uygulaması, kullanıcıların iPhone ya da iPad kullanım alışkanlıklarını kontrol etmesine, gerekli gördüğü halde bazı sınırlamalar belirlemesine imkan tanır.

    iOS 12 ile birlikte hayatımıza girecek Screentime uygulaması, kullanıcıların iPhone ya da iPad kullanım alışkanlıklarını kontrol etmesine, gerekli gördüğü halde bazı sınırlamalar belirlemesine imkan tanır.

  16. Yukarıdaki özellikte de belirttiğimiz gibi ‘uygulama sınırlamaları’ akıllı telefon kullanım alışkanlıklarınızı kontrol altında tutmanıza imkan tanıyacak. Böylece belirli bir uygulama için kendinize günlük kullanım sınırı belirleyebileceksiniz.

    Yukarıdaki özellikte de belirttiğimiz gibi ‘uygulama sınırlamaları’ akıllı telefon kullanım alışkanlıklarınızı kontrol altında tutmanıza imkan tanıyacak. Böylece belirli bir uygulama için kendinize günlük kullanım sınırı belirleyebileceksiniz.

  17. Animoji özelliği ile bizleri birer emoji karakterine dönüştüren Apple, iOS 12 birlikte kullanıma sunacağı Memoji özelliği ile direkt kendi emojilerimizi yaratmamızı mümkün kılıyor.

    Animoji özelliği ile bizleri birer emoji karakterine dönüştüren Apple, iOS 12 birlikte kullanıma sunacağı Memoji özelliği ile direkt kendi emojilerimizi yaratmamızı mümkün kılıyor.

  18. Apple, iOS 12 ile Messages uygulamasına adeta Snapchat’i entegre ediyor. Artık Messages uygulamasını kullanarak gönderdiğiniz fotoğraflara çıkartmalar, metinler ya da efektler ekleyebilirsiniz.

    Apple, iOS 12 ile Messages uygulamasına adeta Snapchat’i entegre ediyor. Artık Messages uygulamasını kullanarak gönderdiğiniz fotoğraflara çıkartmalar, metinler ya da efektler ekleyebilirsiniz.

  19. Grup görüntülü görüşme özelliğine önem veriyorsanız, iOS 12 sizi fazlasıyla memnun edecek. Zira iOS 12 ile FaceTime’da 32 kişiye kadar grup görüntülü görüşme gerçekleştirmek mümkün olacak.

    Grup görüntülü görüşme özelliğine önem veriyorsanız, iOS 12 sizi fazlasıyla memnun edecek. Zira iOS 12 ile FaceTime’da 32 kişiye kadar grup görüntülü görüşme gerçekleştirmek mümkün olacak.

  20. OS 12 hangi cihazları destekliyor?  <br>  17 Eylül tarihinde indirilmeye sunulacak olan iOS 12, iPhone 5S üstü ve diğer iPhone modellerine, tüm iPad Air ve iPad Pro modellerine, 5. ve 6. nesil iPad modellerine, iPad mini 2 ve üstü iPad mini modelleri ve 6. nesil iPod touch için indirilebilecek.

    OS 12 hangi cihazları destekliyor?
    17 Eylül tarihinde indirilmeye sunulacak olan iOS 12, iPhone 5S üstü ve diğer iPhone modellerine, tüm iPad Air ve iPad Pro modellerine, 5. ve 6. nesil iPad modellerine, iPad mini 2 ve üstü iPad mini modelleri ve 6. nesil iPod touch için indirilebilecek.

  21. iPhone: iPhone Xs, iPone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s

    iPhone: iPhone Xs, iPone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5s

  22. iPad: 12.9 inç iPad Pro (birinci ve ikinci nesil), 9.7 inç iPad Pro, iPad (beşinci ve altıncı nesil), iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2

    iPad: 12.9 inç iPad Pro (birinci ve ikinci nesil), 9.7 inç iPad Pro, iPad (beşinci ve altıncı nesil), iPad Air 2, iPad Air, iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2

  23. Spot ürünlerin fiyatlarına baktığımızda yeni iPhone ürünlerinin yüksek fiyatı oldukça dikkat çekici. İşte yeni iPhone'ların muhtemel Türkiye fiyatları...

    Spot ürünlerin fiyatlarına baktığımızda yeni iPhone ürünlerinin yüksek fiyatı oldukça dikkat çekici. İşte yeni iPhone'ların muhtemel Türkiye fiyatları...

  24. Apple henüz yeni iPhone'larının Türkiye fiyatlarını açıklamadı; ancak yeni iPhone'ların tanıtıldığı gün pek çok Apple ürününe zam yapıldı. Diğer yandan Apple'ın ürünlerini pasaport kayıtsız olarak yurt dışından ülkemize getiren spot ürünlerin fiyatları da belli oldu.

    Apple henüz yeni iPhone'larının Türkiye fiyatlarını açıklamadı; ancak yeni iPhone'ların tanıtıldığı gün pek çok Apple ürününe zam yapıldı. Diğer yandan Apple'ın ürünlerini pasaport kayıtsız olarak yurt dışından ülkemize getiren spot ürünlerin fiyatları da belli oldu.

  25. Listelenen XS Max ve XR modellerinin Türkiye fiyatlarına bakacak olursak, bizleri oldukça dudak uçuklatan fiyatlar karşılıyor. Ön siparişe sunulan iPhone XS Max, 11.999 TL&#8216;den başlayan fiyat etiketiyle alıcısını bekliyor.

    Listelenen XS Max ve XR modellerinin Türkiye fiyatlarına bakacak olursak, bizleri oldukça dudak uçuklatan fiyatlar karşılıyor. Ön siparişe sunulan iPhone XS Max, 11.999 TL‘den başlayan fiyat etiketiyle alıcısını bekliyor.

  26. XS Max&#8216;in 256 GB&#8217;lık versiyonu 13.999 TL&#8217;den satışa sunuldu.

    XS Max‘in 256 GB’lık versiyonu 13.999 TL’den satışa sunuldu.

  27. Apple&#8217;ın piyasaya sunduğu en pahalı model ise XS Max&#8217;in 512 GB&#8217;lık versiyonu oldu. Bu model ise 15.999 TL olarak listelenmiş durumda.

    Apple’ın piyasaya sunduğu en pahalı model ise XS Max’in 512 GB’lık versiyonu oldu. Bu model ise 15.999 TL olarak listelenmiş durumda.

  28. Evet... Apple'ın en yüksek model iPhone XS Max'i yaklaşık 16 bin TL'ye satılıyor. Elbette bu Apple'ın belirlediği Türkiye fiyatları değil ve Apple'ın fiyatlarıyla değişiklik gösterebilir; ancak fikir vermesi açısından dikkat edilmesi gereken rakamlar bunlar...

    Evet... Apple'ın en yüksek model iPhone XS Max'i yaklaşık 16 bin TL'ye satılıyor. Elbette bu Apple'ın belirlediği Türkiye fiyatları değil ve Apple'ın fiyatlarıyla değişiklik gösterebilir; ancak fikir vermesi açısından dikkat edilmesi gereken rakamlar bunlar...

  29. Apple, yeni iPhone'larını dünyaya tanıttığı gece Türkiye'de satışta olan mevcut iPhone, iPad, Macbook ve hatta Airpods'a kadar pek çok ürününün fiyatına şok zam yaptı. iPhone'unun ekranını kıran veya bir şekilde bozan da yandı; tamir ücretleri resmen fırladı!

    Apple, yeni iPhone'larını dünyaya tanıttığı gece Türkiye'de satışta olan mevcut iPhone, iPad, Macbook ve hatta Airpods'a kadar pek çok ürününün fiyatına şok zam yaptı. iPhone'unun ekranını kıran veya bir şekilde bozan da yandı; tamir ücretleri resmen fırladı!

  30. iPhone 6S Plus    Eski fiyat: 3299 TL    Zamlı fiyat: 4199 TL

    iPhone 6S Plus Eski fiyat: 3299 TL Zamlı fiyat: 4199 TL

  31. iPhone 7    Eski fiyat: 4199 TL    Zamlı fiyat: 4999 TL

    iPhone 7 Eski fiyat: 4199 TL Zamlı fiyat: 4999 TL

  32. iPhone 7 Plus    Eski fiyat: 4999 TL    Zamlı fiyat: 6299 TL

    iPhone 7 Plus Eski fiyat: 4999 TL Zamlı fiyat: 6299 TL

  33. iPhone 8    Eski fiyat: 5199 TL    Zamlı fiyat: 6499 TL

    iPhone 8 Eski fiyat: 5199 TL Zamlı fiyat: 6499 TL

  34. iPhone 8 Plus    Eski fiyat: 5899 TL    Zamlı fiyat: 7499 TL

    iPhone 8 Plus Eski fiyat: 5899 TL Zamlı fiyat: 7499 TL

  35. Airpods    Eski fiyat: 999 TL    Zamlı fiyat: 1349 TL

    Airpods Eski fiyat: 999 TL Zamlı fiyat: 1349 TL

  36. Lightning konnektörlü Earpods (Standart kulaklık)    Eski fiyat: 169 TL    Zamlı fiyat: 249 TL

    Lightning konnektörlü Earpods (Standart kulaklık) Eski fiyat: 169 TL Zamlı fiyat: 249 TL

  37. Apple Watch Series 3    Eski fiyat: 1999 TL    Zamlı fiyat: 2499 TL

    Apple Watch Series 3 Eski fiyat: 1999 TL Zamlı fiyat: 2499 TL

  38. 1 metre Lightning &#8211; USB kablo    Eski fiyat: 109 TL    Zamlı fiyat: 149 TL

    1 metre Lightning – USB kablo Eski fiyat: 109 TL Zamlı fiyat: 149 TL

  39. 13 inç Macbook Air    Eski fiyat: 5499 TL    Zamlı fiyat: 7999 TL

    13 inç Macbook Air Eski fiyat: 5499 TL Zamlı fiyat: 7999 TL

  40. 21.5 inç iMac    Eski fiyat: 6499 TL    Zamlı fiyat: 9399 TL

    21.5 inç iMac Eski fiyat: 6499 TL Zamlı fiyat: 9399 TL

  41. En üst seviye iMac Pro    Eski fiyat: 70 bin TL    Zamlı fiyat: 119 bin TL

    En üst seviye iMac Pro Eski fiyat: 70 bin TL Zamlı fiyat: 119 bin TL

  42. Apple TV 4K    Eski fiyat: 1199 TL    Zamlı fiyat: 1799 bin TL

    Apple TV 4K Eski fiyat: 1199 TL Zamlı fiyat: 1799 bin TL

  43. Yeni iPad 9.7 32 GB    Eski fiyat: 1899 TL    Zamlı fiyat: 2799 bin TL

    Yeni iPad 9.7 32 GB Eski fiyat: 1899 TL Zamlı fiyat: 2799 bin TL

  44. iPad Pro 10.5 64 GB    Eski fiyat: 3699 TL    Zamlı fiyat: 5399 bin TL

    iPad Pro 10.5 64 GB Eski fiyat: 3699 TL Zamlı fiyat: 5399 bin TL

  45. iPad Pro 12.9 64 GB    Eski fiyat: 4499 TL    Zamlı fiyat: 6649 bin TL

    iPad Pro 12.9 64 GB Eski fiyat: 4499 TL Zamlı fiyat: 6649 bin TL

  46. Tamir ücretleri fırladı: Sakın telefonunuzu bozmayın! İşte zamlı fiyatlar...    iPhone XS Max    Yalnızca ekran onarımı: 2490 TL    Diğer hasar: 7299 TL

    Tamir ücretleri fırladı: Sakın telefonunuzu bozmayın! İşte zamlı fiyatlar... iPhone XS Max Yalnızca ekran onarımı: 2490 TL Diğer hasar: 7299 TL

  47. iPhone XS    Yalnızca ekran onarımı: 1999 TL    Diğer hasar: 6499 TL

    iPhone XS Yalnızca ekran onarımı: 1999 TL Diğer hasar: 6499 TL

  48. iPhone X    Yalnızca ekran onarımı: 1449 TL    Diğer hasar: 3699 TL

    iPhone X Yalnızca ekran onarımı: 1449 TL Diğer hasar: 3699 TL

  49. iPhone 8 Plus    Yalnızca ekran onarımı: 869 TL    Diğer hasar: 2699 TL

    iPhone 8 Plus Yalnızca ekran onarımı: 869 TL Diğer hasar: 2699 TL

  50. iPhone 8    Yalnızca ekran onarımı: 769 TL    Diğer hasar: 2399 TL

    iPhone 8 Yalnızca ekran onarımı: 769 TL Diğer hasar: 2399 TL

  51. iPhone 7 Plus    Yalnızca ekran onarımı: 869 TL    Diğer hasar: 2399 TL

    iPhone 7 Plus Yalnızca ekran onarımı: 869 TL Diğer hasar: 2399 TL

  52. iPhone 7    Yalnızca ekran onarımı: 769 TL    Diğer hasar: 2099 TL

    iPhone 7 Yalnızca ekran onarımı: 769 TL Diğer hasar: 2099 TL

  53. iPhone 6S Plus    Yalnızca ekran onarımı: 769 TL    Diğer hasar: 2199 TL

    iPhone 6S Plus Yalnızca ekran onarımı: 769 TL Diğer hasar: 2199 TL

  54. iPhone 6S    Yalnızca ekran onarımı: 769 TL    Diğer hasar: 1899 TL

    iPhone 6S Yalnızca ekran onarımı: 769 TL Diğer hasar: 1899 TL

  55. iPhone 6 Plus    Yalnızca ekran onarımı: 769 TL    Diğer hasar: 2199 TL

    iPhone 6 Plus Yalnızca ekran onarımı: 769 TL Diğer hasar: 2199 TL

  56. iPhone 6    Yalnızca ekran onarımı: 669 TL    Diğer hasar: 1899 TL

    iPhone 6 Yalnızca ekran onarımı: 669 TL Diğer hasar: 1899 TL