'Çukur Selim'in Oğlu Akın' Kimdir Nereli?

Show TV 'Çukur Selim'in oğlu Akın' kimdir nereli?

  1. Çukur Dizisi yeni sezon 17 Eylül pazartesi günü bomba gibi bir bölümle başladı. "Çukur Akın" kimdir? ve "Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek adı ne?" soruları dizinin hayranlarının merak konusu. Çukur izleyicileri yeni sezonda Selim'in cezaevindeki oğlu olara Çukur'a girecek olan Akın'ı merak ediyor. İşte "Akın kimdir, gerçek adı nedir ve neden hapse girmiştir?" sorularının ayrıntılı yanıtı.

    Çukur Dizisi yeni sezon 17 Eylül pazartesi günü bomba gibi bir bölümle başladı. "Çukur Akın" kimdir? ve "Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek adı ne?" soruları dizinin hayranlarının merak konusu. Çukur izleyicileri yeni sezonda Selim'in cezaevindeki oğlu olara Çukur'a girecek olan Akın'ı merak ediyor. İşte "Akın kimdir, gerçek adı nedir ve neden hapse girmiştir?" sorularının ayrıntılı yanıtı.

  2. "Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek adı ne?" ve "Çukur Akın kimdir?"sorları dizinin 2. sezon 1.bölümünden sonra sorulmaya ve sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Çukur dizisi 17 Eylül akşamı yeni sezon açılışını yaptı. Çukur dizisine yeni sezonda Akın, Mahsun ve Çeto karakterleri dahil olacak. Peki Çukur dizisinde yeni karakterlerden biri de Akın karakterinin özellikleri nelerdir? Akın'da babası Selim gibi Koçovalılara ihanet mi edecek? Akın karakterine hangi ünlü isim hayat verecek? İşte Akın hakkında dizinin yapımcılarının verdiği tiyolar...

    "Selim'in oğlu Akın Koçovalı'nın gerçek adı ne?" ve "Çukur Akın kimdir?"sorları dizinin 2. sezon 1.bölümünden sonra sorulmaya ve sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Çukur dizisi 17 Eylül akşamı yeni sezon açılışını yaptı. Çukur dizisine yeni sezonda Akın, Mahsun ve Çeto karakterleri dahil olacak. Peki Çukur dizisinde yeni karakterlerden biri de Akın karakterinin özellikleri nelerdir? Akın'da babası Selim gibi Koçovalılara ihanet mi edecek? Akın karakterine hangi ünlü isim hayat verecek? İşte Akın hakkında dizinin yapımcılarının verdiği tiyolar...

  3. Çukur dizisine yeni sezonda Akın Koçovalı dahil oluyor. Show Tv ekranlarının başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in rol aldığı dizide yeni sezonda Yamaç ve Vartolu'nun sağ kolu olacak Akın Koçovalı çok konuşulacak. Akın, Ayşe ve Selim’in iki çocuğundan biridir. Henüz 18 yaşından küçük olan Akın, işlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardındadır. Annesi dört gözle onun çıkacağı günü beklemektedir.

    Çukur dizisine yeni sezonda Akın Koçovalı dahil oluyor. Show Tv ekranlarının başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in rol aldığı dizide yeni sezonda Yamaç ve Vartolu'nun sağ kolu olacak Akın Koçovalı çok konuşulacak. Akın, Ayşe ve Selim’in iki çocuğundan biridir. Henüz 18 yaşından küçük olan Akın, işlediği bir suçtan ötürü parmaklıklar ardındadır. Annesi dört gözle onun çıkacağı günü beklemektedir.

  4. İdris Koçovalı en büyük torunu Akın'ı asla yanlız bırakmaz. İdris'in eli astım hastası olan Akın'ın üzerindedir. Akın Koçovalı'nın hapiste ilaç ihtiyacını İdris Baba karşılamaktadır. Hapisten çıkması çok yakın olan Akın, küçük yaşta olmasına rağmen işlediği suçtan dolayı hapistedir ve çıktığında da Çukur’un başında amcası Yamaç’ı görünce çok şaşıracaktır. Akın Çukur’a döndüğünde geçmişe ait seyirciye anlatılmamış olan gerçekler de parça parça gün yüzüne çıkacaktır.

    İdris Koçovalı en büyük torunu Akın'ı asla yanlız bırakmaz. İdris'in eli astım hastası olan Akın'ın üzerindedir. Akın Koçovalı'nın hapiste ilaç ihtiyacını İdris Baba karşılamaktadır. Hapisten çıkması çok yakın olan Akın, küçük yaşta olmasına rağmen işlediği suçtan dolayı hapistedir ve çıktığında da Çukur’un başında amcası Yamaç’ı görünce çok şaşıracaktır. Akın Çukur’a döndüğünde geçmişe ait seyirciye anlatılmamış olan gerçekler de parça parça gün yüzüne çıkacaktır.

  5. Akın Selim ve Ayşenin oğlu yani İdris Koçovalı'nın torunu Akın şu anda hapishanede bulunuyor. Hastanede Nedret ve Ayşe konuşurken Ayşe; Ben Selime rağmen giderdim, baksana 17 yaşından küçük oğlum Akın hapiste dedi.

    Akın Selim ve Ayşenin oğlu yani İdris Koçovalı'nın torunu Akın şu anda hapishanede bulunuyor. Hastanede Nedret ve Ayşe konuşurken Ayşe; Ben Selime rağmen giderdim, baksana 17 yaşından küçük oğlum Akın hapiste dedi.

  6. Ayşe henüz 17 yaşına gelmemiş olduğunu söylediği Akın'ın hapiste olmasını Çukur'un karanlık tarafı olarak söylerken Akın karakterini ileriki günlerde kimin oynayacağı henüz belli olmadı. Ancak Akın bir süre daha geçtikten sonra diziye iyi bir giriş yapacak ve Babası Selim'in ailesine yaptığı ihaneti görecektir.

    Ayşe henüz 17 yaşına gelmemiş olduğunu söylediği Akın'ın hapiste olmasını Çukur'un karanlık tarafı olarak söylerken Akın karakterini ileriki günlerde kimin oynayacağı henüz belli olmadı. Ancak Akın bir süre daha geçtikten sonra diziye iyi bir giriş yapacak ve Babası Selim'in ailesine yaptığı ihaneti görecektir.

  7. 1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan’ın burcu Terazi’dir. Adana’da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ‘lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur.    Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir.

    1989 yılının Ekim ayında dünyaya gelen Cihangir Ceyhan’ın burcu Terazi’dir. Adana’da doğmuştur. Aslen anne tarafından Diyarbakır, baba tarafından ise Elazığ‘lıdır. Ailenin en küçük çocuğudur. Eğitim hayatını Açıköğretim Üniversitesi İşletme bölümünde sürdüren Cihangir Ceyhan 2.5 sene İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya dönmüştür. Yaşantısını günümüzde halen Adana’da sürdürmektedir.