İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mustafa Sandal'ın Son Halini Görenler Şaşkınlıklarını Gizleyemedi.

Sandal'a ne olmuş böyle! Son hali içler acısı

  1. Emina Jahoviç ayrılığı nedeniyle uzun süre gündemde yer alan Mustafa Sandal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yüzündeki değişimle dikkat çeken Sandal'ın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Emina Jahoviç ayrılığı nedeniyle uzun süre gündemde yer alan Mustafa Sandal, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Yüzündeki değişimle dikkat çeken Sandal'ın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

  2. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 3 ay önce Emina Jahoviç ile ayrılmış ve kendisini spora vermişti. Yaz döneminde fit ve enerjik görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken 48 yaşındaki şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.

    Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 3 ay önce Emina Jahoviç ile ayrılmış ve kendisini spora vermişti. Yaz döneminde fit ve enerjik görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken 48 yaşındaki şarkıcı, son haliyle herkesi şaşırttı.

  3. Etiler'de objektiflere yansıyan Mustafa Sandal'ın yüzündeki değişim oldukça dikkat çektti. Göz altındaki kızarıklık ve şişliklerle oluşan ünlü şarkıcının, geçirdiği estetik operasyonla göz kapaklarını aldırdığın iddia edildi.

    Etiler'de objektiflere yansıyan Mustafa Sandal'ın yüzündeki değişim oldukça dikkat çektti. Göz altındaki kızarıklık ve şişliklerle oluşan ünlü şarkıcının, geçirdiği estetik operasyonla göz kapaklarını aldırdığın iddia edildi.

  4. GÖRÜNTÜ VERMEKTEN KAÇINDI: İki oğlunun annesi Emina Jahovic’ten boşandıktan sonra ortalarda pek görünmeyen, kendini spora veren Mustafa Sandal, "Toplantım var” diyerek muhabirlerden kaçtı.

    GÖRÜNTÜ VERMEKTEN KAÇINDI: İki oğlunun annesi Emina Jahovic’ten boşandıktan sonra ortalarda pek görünmeyen, kendini spora veren Mustafa Sandal, "Toplantım var” diyerek muhabirlerden kaçtı.

  5. EMİNA JAHOVİÇ YÜZÜNDEN Mİ OLDU?: Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ünlü işadamı Sadettin Saran sosyal medya hesabından kendisini öpen bir kadınla birlikte poz verdiği bir fotoğrafı paylaşmıştı. Kadın'ın Emina Jahoviç olduğu iddia edilmişti. Sadettin Saran daha sonra fotoğrafı Instagram hesabından kaldırdı.

    EMİNA JAHOVİÇ YÜZÜNDEN Mİ OLDU?: Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde ünlü işadamı Sadettin Saran sosyal medya hesabından kendisini öpen bir kadınla birlikte poz verdiği bir fotoğrafı paylaşmıştı. Kadın'ın Emina Jahoviç olduğu iddia edilmişti. Sadettin Saran daha sonra fotoğrafı Instagram hesabından kaldırdı.

  6. İşte Mustafa Sandal'ın şaşkınlık yaratan son hali..

    İşte Mustafa Sandal'ın şaşkınlık yaratan son hali..