En Çılgın İcatlar

Bu ürün görenleri hayrete düşürüyor.

  1. İtalya'da bir şirket tarafından gerçekleştirilen Bike-Car araba olarak dizayn edilmiş. Bu minik araba bir tarafı minik bir araba bir tarafı ise motosiklet.

    İtalya'da bir şirket tarafından gerçekleştirilen Bike-Car araba olarak dizayn edilmiş. Bu minik araba bir tarafı minik bir araba bir tarafı ise motosiklet.

  2. Eğer klavyemi ve faremi yanımdan hiç ayıramam diyorsanız, bu pantolon tam size göre. Tasarımcı Erik Nijs, kot pantolona klavye eklemeyi başararak ilginç bir buluşa imza attı. Üstelik bu pantolon, klavyenin yanı sıra iki adet hoparlöre de sahip.

    Eğer klavyemi ve faremi yanımdan hiç ayıramam diyorsanız, bu pantolon tam size göre. Tasarımcı Erik Nijs, kot pantolona klavye eklemeyi başararak ilginç bir buluşa imza attı. Üstelik bu pantolon, klavyenin yanı sıra iki adet hoparlöre de sahip.

  3. Erik Nijs pantolonuna fare eklememiş, ama arka cebe fareyi taşımak için özel bir bölme eklemeyi de unutmamış. Pantolonu tasarlarken oyuncuları da unutmayan Nijs, fermuar kısmına küçük bir de joystick yerleştirmiş.

    Erik Nijs pantolonuna fare eklememiş, ama arka cebe fareyi taşımak için özel bir bölme eklemeyi de unutmamış. Pantolonu tasarlarken oyuncuları da unutmayan Nijs, fermuar kısmına küçük bir de joystick yerleştirmiş.

  4. Bomba biçimindeki bu çalar saati her gün etkisiz hale getirmek zorundasınız. Yüksek sesli alarmı (patlama) durdurmak için doğru kabloyu çekmelisiniz. Kod her gün otomatik olarak yenileniyor.

    Bomba biçimindeki bu çalar saati her gün etkisiz hale getirmek zorundasınız. Yüksek sesli alarmı (patlama) durdurmak için doğru kabloyu çekmelisiniz. Kod her gün otomatik olarak yenileniyor.

  5. Japonlar teknolojide sınır tanımıyor. Bu şemsiye tam bir teknoloji tutkunu.

    Japonlar teknolojide sınır tanımıyor. Bu şemsiye tam bir teknoloji tutkunu.

  6. "Pileus Umbrella" adlı bu şemsiye entegre kamerası sayesinde çekim yapabiliyor ve bu görüntüleri kablosuz internet sayesinde doğrudan internete aktarabiliyor.

    "Pileus Umbrella" adlı bu şemsiye entegre kamerası sayesinde çekim yapabiliyor ve bu görüntüleri kablosuz internet sayesinde doğrudan internete aktarabiliyor.

  7. Hatta mobil bir projektöre sahip olan bu şemsiye iç kısmı bir ekran gibi kullanarak görüntü verebiliyor.

    Hatta mobil bir projektöre sahip olan bu şemsiye iç kısmı bir ekran gibi kullanarak görüntü verebiliyor.

  8. Boncuk Saat

    Boncuk Saat

  9. Boncuk Saat

    Boncuk Saat

  10. Batmayan anahtarlık Eşya içine gizlenen 47 santim uzunluğunda, şişebilen, parlak, turuncu renkli bir tüp sayesinde eşya, suya düştüğünde su yüzeyinde kalabiliyor. Şişerek açılan ve 30 saniye içinde eşyayı su yüzüne çıkarabilen tüp 120 gram ağırlığı kaldırabiliyor.

    Batmayan anahtarlık Eşya içine gizlenen 47 santim uzunluğunda, şişebilen, parlak, turuncu renkli bir tüp sayesinde eşya, suya düştüğünde su yüzeyinde kalabiliyor. Şişerek açılan ve 30 saniye içinde eşyayı su yüzüne çıkarabilen tüp 120 gram ağırlığı kaldırabiliyor.

  11. Taşınabilir Palet

    Taşınabilir Palet

  12. Taşınabilir Palet

    Taşınabilir Palet

  13. Elektronik Kesme Tahtası Üzerindeki gıdaların ağırlığını dijital olarak gösterebiliyor. Gramla belirtilen yemek tariflerine uymak veya diyet yaparken programınıza sadık kalmak bu ürün ile oldukça kolaylaşacak gibi görünüyor.

    Elektronik Kesme Tahtası Üzerindeki gıdaların ağırlığını dijital olarak gösterebiliyor. Gramla belirtilen yemek tariflerine uymak veya diyet yaparken programınıza sadık kalmak bu ürün ile oldukça kolaylaşacak gibi görünüyor.

  14. Vantilatörlü kravat USB ile çalışan bir kravat. Kravatın düğüm bölümünde bulunan vantilatör sıcak günlerde serinlemenize yardımcı oluyor.

    Vantilatörlü kravat USB ile çalışan bir kravat. Kravatın düğüm bölümünde bulunan vantilatör sıcak günlerde serinlemenize yardımcı oluyor.

  15. Entegre pili sayesinde PC başında olmasanız bile serinleyebiliyorsunuz.

    Entegre pili sayesinde PC başında olmasanız bile serinleyebiliyorsunuz.

  16. USB Tükenmez Kalem James Bond tükenmez kalemi yazabiliyor ve buna ek olarak gizli kamerası ile sesli video çekimi yapıp bunu dâhili belleğine kaydedebiliyor. 30 saate kadar kayıt yapılabiliyor.

    USB Tükenmez Kalem James Bond tükenmez kalemi yazabiliyor ve buna ek olarak gizli kamerası ile sesli video çekimi yapıp bunu dâhili belleğine kaydedebiliyor. 30 saate kadar kayıt yapılabiliyor.

  17. Bu mikrofonun USB ile bir alakası yok ama gerçekçi stereo kayıtlar yapabiliyor. Özel şekli sesi bir insanın duyacağı şekilde kayıt edebiliyor. Fakat fiyatı da doğal olarak buna etki ediyor.

    Bu mikrofonun USB ile bir alakası yok ama gerçekçi stereo kayıtlar yapabiliyor. Özel şekli sesi bir insanın duyacağı şekilde kayıt edebiliyor. Fakat fiyatı da doğal olarak buna etki ediyor.

  18. En havalı gömlek Gömleğe monte edilmiş iki vantilatör içinizi ferahlatıyor...

    En havalı gömlek Gömleğe monte edilmiş iki vantilatör içinizi ferahlatıyor...

  19. En havalı gömlek

    En havalı gömlek

  20. Fare Süpürge Çalışma masanız artık daha temiz...

    Fare Süpürge Çalışma masanız artık daha temiz...

  21. Lazer Makas

    Lazer Makas

  22. İç tarafına gizlenmiş özel ekranı sayesinde dokunmatik olarak kullanılabilen ağaç radyo

    İç tarafına gizlenmiş özel ekranı sayesinde dokunmatik olarak kullanılabilen ağaç radyo

  23. Pratik tost makinesi

    Pratik tost makinesi

  24. Eldiven ve ayakkabı kurutucu

    Eldiven ve ayakkabı kurutucu

  25. Yemeklerin soğumasını engelleyen bu tabaklarda yumurta dahi pişirebilirsiniz.

    Yemeklerin soğumasını engelleyen bu tabaklarda yumurta dahi pişirebilirsiniz.

  26. Dış fırçası temizleyicisi...

    Dış fırçası temizleyicisi...

  27. Teknolojiye ayak uyduran bu çakı mp3 çalar özelliğine sahip

    Teknolojiye ayak uyduran bu çakı mp3 çalar özelliğine sahip

  28. Şarj edilebilir cep sobası

    Şarj edilebilir cep sobası

  29. Yeni eğlence parmak oyunları

    Yeni eğlence parmak oyunları

  30. Jel kıvamında uzaktan kumanda

    Jel kıvamında uzaktan kumanda

  31. Katlanılabilir bisiklet

    Katlanılabilir bisiklet

  32. Kredi kartı bilgileri, pin kodları ve benzer diğer önemli ve hassas şifrelerinizi veya verilerinizi güvenli bir şekilde yönetmenize ve saklamanıza yardımcı bir cihaz.

    Kredi kartı bilgileri, pin kodları ve benzer diğer önemli ve hassas şifrelerinizi veya verilerinizi güvenli bir şekilde yönetmenize ve saklamanıza yardımcı bir cihaz.

  33. Limon enerjisiyle çalışan saat

    Limon enerjisiyle çalışan saat

  34. Yetişkinler için görünmez ağaç ev. Yüksek teknolojiyle yapılan bu evde tüm konfor mevcut.

    Yetişkinler için görünmez ağaç ev. Yüksek teknolojiyle yapılan bu evde tüm konfor mevcut.