İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Acun'dan Kızım Dizisi İçin Flaş Karar!

Acun Ilıcalı'dan Kızım dizisi için flaş karar!

  1. Daha önce dizi yayınlamayan TV8 kanalı bu sezon iddialı bir yapımla yarışa dahil oldu. TV 8 ekranlarında başlayan Kızım dizisi daha ilk bölümü reytingleri patlattı. Çarşamba akşamı izleyici büyük bir merakla ekran başına geçerken sürpriz bir durumla karşılaştı. Dizi tekrarı ile ekrana gelirken Acun Ilıcalı Kızım için flaş bir karar aldı.

    Daha önce dizi yayınlamayan TV8 kanalı bu sezon iddialı bir yapımla yarışa dahil oldu. TV 8 ekranlarında başlayan Kızım dizisi daha ilk bölümü reytingleri patlattı. Çarşamba akşamı izleyici büyük bir merakla ekran başına geçerken sürpriz bir durumla karşılaştı. Dizi tekrarı ile ekrana gelirken Acun Ilıcalı Kızım için flaş bir karar aldı.

  2. SON DAKİKADA YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARILDI : Çarşamba günü 2. bölümü ile ekrana gelmesi gereken dizi TV8 kanalının yayın akışından çıkarıldı. Medya kulislerinde dizinin yayından kaldırıldığı iddiası dolaşmaya başladı. Herkes Kızım dizisinin akıbetini merak ederken beklenen açıklama geldi.

    SON DAKİKADA YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARILDI : Çarşamba günü 2. bölümü ile ekrana gelmesi gereken dizi TV8 kanalının yayın akışından çıkarıldı. Medya kulislerinde dizinin yayından kaldırıldığı iddiası dolaşmaya başladı. Herkes Kızım dizisinin akıbetini merak ederken beklenen açıklama geldi.

  3. DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI MI? : Acun Ilıcalı Kızım dizisini çarşamba gününden cumaya taşıdı. Bunun sebebi de reyting savaşıydı. Tekrarıyla bile reyting sıralamasında 12. sırada yer alan dizi, kadın izleyicinin tercihi olan 2 büyük yapımla çekişecek.

    DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI MI? : Acun Ilıcalı Kızım dizisini çarşamba gününden cumaya taşıdı. Bunun sebebi de reyting savaşıydı. Tekrarıyla bile reyting sıralamasında 12. sırada yer alan dizi, kadın izleyicinin tercihi olan 2 büyük yapımla çekişecek.

  4. Kızım dizisinin reyting yarışında çarşamba akşamları güçlü rakipleri vardı. Aynı saatte 'Sen Anlat Karadeniz' , Çocuklar Duymasın ve Nefes nefese gibi reytingi tescilli dizilerle kapışıyordu. Diriliş Ertuğrul dizisi de yakında bu yarışa dahil olacaktı. Acun Ilıcalı işte bu sebeple erken bir hamle yapıp Kızım'ı cumaya çekti.

    Kızım dizisinin reyting yarışında çarşamba akşamları güçlü rakipleri vardı. Aynı saatte 'Sen Anlat Karadeniz' , Çocuklar Duymasın ve Nefes nefese gibi reytingi tescilli dizilerle kapışıyordu. Diriliş Ertuğrul dizisi de yakında bu yarışa dahil olacaktı. Acun Ilıcalı işte bu sebeple erken bir hamle yapıp Kızım'ı cumaya çekti.

  5. CUMA GÜNÜ RAKİPLERİ HANGİ DİZİLER: Kızım dizisini yeni yayın günü olan Cuma gecesi de zorlu bir reyting savaşı bekliyor. Reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan İstanbullu Gelin ile yeni başlayan Gülperi dizisi Kızım'ın rakipleri olacak.

    CUMA GÜNÜ RAKİPLERİ HANGİ DİZİLER: Kızım dizisini yeni yayın günü olan Cuma gecesi de zorlu bir reyting savaşı bekliyor. Reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan İstanbullu Gelin ile yeni başlayan Gülperi dizisi Kızım'ın rakipleri olacak.

  6. DİZİNİN KONUSU: Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalır.

    DİZİNİN KONUSU: Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalır.

  7. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü'nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü'yle yaşamayı istememektedir.

    Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü'nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü'yle yaşamayı istememektedir.

  8. Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü'den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir.

    Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü'den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir.

  9. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü'nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

    Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü'nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

  10. BUĞRA GÜLSOY (DEMİR) 22 Şubat 1982 yılında Ankara'da doğdu. Tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Buğra Gülsoy, aynı zamanda kısa film yönetmenliğini üstlendi. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

    BUĞRA GÜLSOY (DEMİR) 22 Şubat 1982 yılında Ankara'da doğdu. Tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Buğra Gülsoy, aynı zamanda kısa film yönetmenliğini üstlendi. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

  11. BEREN GÖKYILDIZ (ÖYKÜ) KİMDİR? 2009 yılında dünyaya geldi. Ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız, geçmiş dönemlerde 1-2 reklam filminde oynadıktan sonra Kocamın Ailesi adlı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide geniş bir ailenin çok bilmiş küçük kızları Pelin karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, bu karakterle çok sevildi. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Beren Gökyıldız, Show TV`de yayınlanan Güldüy Güldüy Show`da kendi yaşıtlarıyla birlikte sahnedeydi.

    BEREN GÖKYILDIZ (ÖYKÜ) KİMDİR? 2009 yılında dünyaya geldi. Ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız, geçmiş dönemlerde 1-2 reklam filminde oynadıktan sonra Kocamın Ailesi adlı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide geniş bir ailenin çok bilmiş küçük kızları Pelin karakterini canlandıran Beren Gökyıldız, bu karakterle çok sevildi. Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Beren Gökyıldız, Show TV`de yayınlanan Güldüy Güldüy Show`da kendi yaşıtlarıyla birlikte sahnedeydi.

  12. LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR? 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya`nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye`de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi`nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

    LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR? 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya`nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye`de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi`nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.