Kırmızı Halıda Şıklık Yarışı

kırmızı halıdan geçen ünlüler ve davetliler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

  1. BU yıl 55incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivalinin kapanış gecesinde kırmızı halıdan geçen ünlüler ve davetliler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

    BU yıl 55incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivalinin kapanış gecesinde kırmızı halıdan geçen ünlüler ve davetliler, şıklıklarıyla göz doldurdu.

  2. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 55incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivalinin ödül töreni öncesinde, kırmızı halı geçişi yapıldı. Ödül töreninin gerçekleştirileceği Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezine gelen sinema dünyasının ünlü isimleri ve davetliler kırmızı halıdan geçerek gazetecilere poz verdi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 55incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Film Festivalinin ödül töreni öncesinde, kırmızı halı geçişi yapıldı. Ödül töreninin gerçekleştirileceği Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezine gelen sinema dünyasının ünlü isimleri ve davetliler kırmızı halıdan geçerek gazetecilere poz verdi.

  3. Kırmızı halıda kıyafetleriyle göze çarpan ünlü isimlerin yanı sıra bazı davetliler sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

    Kırmızı halıda kıyafetleriyle göze çarpan ünlü isimlerin yanı sıra bazı davetliler sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

  4. Geceye sevgilisi Defne Samyeli ve oyuncu Ozan Güvenle birlikte gelen Cem Yılmaz, Çok teşekkür ederim. Çok mutluyum dedi. Yılmazın bir süre önce ayrıldığı eski eşi Ahu Yağtu da, Yılmazın ardından kırmızı halıdan geçerek tören alanına girdi.

    Geceye sevgilisi Defne Samyeli ve oyuncu Ozan Güvenle birlikte gelen Cem Yılmaz, Çok teşekkür ederim. Çok mutluyum dedi. Yılmazın bir süre önce ayrıldığı eski eşi Ahu Yağtu da, Yılmazın ardından kırmızı halıdan geçerek tören alanına girdi.

  5. Fadik Sevin Atasoy, festivalde bu yıl forum bölümüyle ilgilendiğini söyledi. Gelecek sene çekilecek filmleri forumda gördüklerini de ifade eden Atasoy, herkesi kutladığını ve iyi olanın kazanmasını dilediğini söyledi.

    Fadik Sevin Atasoy, festivalde bu yıl forum bölümüyle ilgilendiğini söyledi. Gelecek sene çekilecek filmleri forumda gördüklerini de ifade eden Atasoy, herkesi kutladığını ve iyi olanın kazanmasını dilediğini söyledi.

  6. Sanatçı Oktay Kaynarca da festivalin çok güzel geçtiğine değinerek, İnşallah festivalin 155inci senesi de olur. Film festivallerini önemsiyorum. Özellikle burada enerjik insanların bir araya gelmesi sinema sektörü adına çok değerli şeyler ortaya çıkarıyor dedi.

    Sanatçı Oktay Kaynarca da festivalin çok güzel geçtiğine değinerek, İnşallah festivalin 155inci senesi de olur. Film festivallerini önemsiyorum. Özellikle burada enerjik insanların bir araya gelmesi sinema sektörü adına çok değerli şeyler ortaya çıkarıyor dedi.

  7. Festivalde yine bir ödül vereceği için çok mutlu olduğunu anlatan sinema sanatçısı Nebahat Çehre ise festivallerde ödül vermenin kendisi için bir gelenek haline geldiğini söyledi.

    Festivalde yine bir ödül vereceği için çok mutlu olduğunu anlatan sinema sanatçısı Nebahat Çehre ise festivallerde ödül vermenin kendisi için bir gelenek haline geldiğini söyledi.