Ünlü Sunucu Köy Düğünü Yaptı

Uzun süre nişanlı kaldıktan sonra geçen yıl resmi nikah kıyan ünlü sunucu düğünü de tüm geleneklere uyarak bir köyde yaptı.

  1. Yunan asıllı ABD'li sunucu Maria Menounos, Kevin Undergaro ile bir kez daha evlendi. Geçen yıl Undergaro ile ABD'de resmi nikah kıyan 40 yaşındaki Menounos, hayallerindeki düğünü, aile köklerinin geldiği Yunanistan'da Arkadia'daki Akovos adlı köyde yaptı.

    Yunan asıllı ABD'li sunucu Maria Menounos, Kevin Undergaro ile bir kez daha evlendi. Geçen yıl Undergaro ile ABD'de resmi nikah kıyan 40 yaşındaki Menounos, hayallerindeki düğünü, aile köklerinin geldiği Yunanistan'da Arkadia'daki Akovos adlı köyde yaptı.

  2. Menounos, köyün kilisesinde kıyılan nikaha at arabasıyla gitti. Köyün daracık sokaklarındaki geçişi sırasında da kendisine davetliler ve geleneksel müzikler çalan bir grup eşlik etti.

    Menounos, köyün kilisesinde kıyılan nikaha at arabasıyla gitti. Köyün daracık sokaklarındaki geçişi sırasında da kendisine davetliler ve geleneksel müzikler çalan bir grup eşlik etti.

  3. Maria Menounos, gün boyu süren tören ve eğlenceler sırasında iki ayrı kıyafet değiştirdi. Menounos, evlilik töreninin ardından düzenlenen partide beyaz gelinliğini çıkararak sarı bir elbise giydi.

    Maria Menounos, gün boyu süren tören ve eğlenceler sırasında iki ayrı kıyafet değiştirdi. Menounos, evlilik töreninin ardından düzenlenen partide beyaz gelinliğini çıkararak sarı bir elbise giydi.

  4. Gece boyunca pistten inmeyen Maria Menounos, davetliler ile birlikte geleneksel Yunan dansları da yaptı, eğlence sırasında bol bol tabak da kırdı.

    Gece boyunca pistten inmeyen Maria Menounos, davetliler ile birlikte geleneksel Yunan dansları da yaptı, eğlence sırasında bol bol tabak da kırdı.

  5. Bir süre önce kanser tedavisi gören ve hastalığı yenen Menounos, aile kökenlerinin ait olduğu yerde, geleneklere uygun bir düğün yapmayı uzun süredir hayal ettiğini söylemişti.

    Bir süre önce kanser tedavisi gören ve hastalığı yenen Menounos, aile kökenlerinin ait olduğu yerde, geleneklere uygun bir düğün yapmayı uzun süredir hayal ettiğini söylemişti.

  6. Menounos, birkaç yıl önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat masasına yatmış ve daha sakin bir hayat sürdürme kararı almıştı.

    Menounos, birkaç yıl önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat masasına yatmış ve daha sakin bir hayat sürdürme kararı almıştı.