İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İdo Tatlıses'in Bu Hallerini Daha Önce Görmediniz

Eski halinden eser kalmadı

  1. Şu sıralar karmaşık aşk hayatıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ayrıldığı Yasemin Şefkatli'yle tekrar barıştığı iddia edilen şarkıcı İdo Tatlıses'in kaşları gündemden uzun süre düşmemişti ve bir çok eğlence sayfası tarafından uzun süre paylaşılmıştı. Şu an eski halinden eser kalmayan İdo'nun, hiç görmediğiniz fotoğraflarını sizler için derledik...

    Şu sıralar karmaşık aşk hayatıyla gündeme gelen ve geçtiğimiz yaz ayrıldığı Yasemin Şefkatli'yle tekrar barıştığı iddia edilen şarkıcı İdo Tatlıses'in kaşları gündemden uzun süre düşmemişti ve bir çok eğlence sayfası tarafından uzun süre paylaşılmıştı. Şu an eski halinden eser kalmayan İdo'nun, hiç görmediğiniz fotoğraflarını sizler için derledik...

  2. En son çıkardığı 'Bileklerime kadar acıyor' adlı parçasıyla milyonlarca tıklanmayı başaran İdo Tatlıses, verdiği kilolarla da adından söz ettirmişti. Eski halinde babası gibi bıyık bırakmak isteyen İdo, bu kararından vazgeçmiş durumda.

    En son çıkardığı 'Bileklerime kadar acıyor' adlı parçasıyla milyonlarca tıklanmayı başaran İdo Tatlıses, verdiği kilolarla da adından söz ettirmişti. Eski halinde babası gibi bıyık bırakmak isteyen İdo, bu kararından vazgeçmiş durumda.

  3. İDO TATLISES KİMDİR? İdo, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı'dır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre'de College du Leman'da tamamlamıştır.

    İDO TATLISES KİMDİR? İdo, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Şanlıurfalı'dır. İdo Tatlıses, eğitimini İsviçre'de College du Leman'da tamamlamıştır.

  4. İş hayatına babası İbrahim Tatlıses'e ait olan Tatlıses Tv'de başlayan İdo Tatlıses 2013 yılında Dj'lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başlamıştır.

    İş hayatına babası İbrahim Tatlıses'e ait olan Tatlıses Tv'de başlayan İdo Tatlıses 2013 yılında Dj'lik ve Tatlıses Kebap işletmesinde görev yapmaya başlamıştır.

  5. Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo mezuniyetinin ardından Amerika Boston'da sayılı müzik okullarından Berklee'ye giderek 15 ay müzik eğitimi almıştır.

    Lisans eğitimini Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümünde tamamlayan İdo mezuniyetinin ardından Amerika Boston'da sayılı müzik okullarından Berklee'ye giderek 15 ay müzik eğitimi almıştır.

  6. Müziğe ilgisi olan bir ailede büyümesinin de etkisiyle müzik sektörüne atılan İdo, 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır. İdo Tatlıses daha sonra Satır Satır isimli ikinci parçasını piyasaya sunmuştur. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

    Müziğe ilgisi olan bir ailede büyümesinin de etkisiyle müzik sektörüne atılan İdo, 2014 yılında Sonsuz Teşekkürler adlı single ile müzik dünyasına ilk adımını atmıştır. İdo Tatlıses daha sonra Satır Satır isimli ikinci parçasını piyasaya sunmuştur. 2015 yılında ise Kaç kere ve Aşk Bunun Adı isimli şarkılara klip çekmiştir.

  7. Ayrıca bazı reklam filmlerinde ve dizilerde de oynamış olan İdo Tatlıses, yeni çıkardığı şarkılarla müzik listelerinde üst sıralardan inmiyor.

    Ayrıca bazı reklam filmlerinde ve dizilerde de oynamış olan İdo Tatlıses, yeni çıkardığı şarkılarla müzik listelerinde üst sıralardan inmiyor.