Arda Turan, Berkay'ın Burnunu Kırdı.

"bu kadarı filmlerde bile olmaz" diyebilirsiniz.

  1. Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavganın perde arkası ortaya çıktı. Detayları okurken "bu kadarı filmlerde bile olmaz" diyebilirsiniz.

    Arda Turan ile Berkay arasında yaşanan kavganın perde arkası ortaya çıktı. Detayları okurken "bu kadarı filmlerde bile olmaz" diyebilirsiniz.

  2. Önceki gün Emirgan'da bir mekanda Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Olayların perde arkası da bir bir ortaya çıktı. Böylelikle yaşanan rezaletin büyüklüğü de gözler önüne serilmiş oldu.

    Önceki gün Emirgan'da bir mekanda Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Olayların perde arkası da bir bir ortaya çıktı. Böylelikle yaşanan rezaletin büyüklüğü de gözler önüne serilmiş oldu.

  3. Berkay'ın ve eşi Özlem Ada Şahin'in anlattıklarını okuyunca "bu kadarı filmlerde bile olmaz" diyebilirsiniz.

    Berkay'ın ve eşi Özlem Ada Şahin'in anlattıklarını okuyunca "bu kadarı filmlerde bile olmaz" diyebilirsiniz.

  4. Gecce yarısından sonra Berkay eşiyle birlikte Emirgan'da bir mekana gidiyor. O sırada arkadaşlarıyla mekanda eğlenen Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in koluna dokunarak "Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın" diyor.

    Gecce yarısından sonra Berkay eşiyle birlikte Emirgan'da bir mekana gidiyor. O sırada arkadaşlarıyla mekanda eğlenen Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in koluna dokunarak "Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın" diyor.

  5. Bunu duyan Berkay da Arda Turan'ın yanına giderek, "Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız" diyor. Daha sonra eşine dönerek "Hadi eve göndereyim seni" diyor. İşte tam o sırada Arda Turan, Berkay'a kafa atıyor. Kanlar içinde kalan Berkay hemen hastaneye götürülüyor.

    Bunu duyan Berkay da Arda Turan'ın yanına giderek, "Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız" diyor. Daha sonra eşine dönerek "Hadi eve göndereyim seni" diyor. İşte tam o sırada Arda Turan, Berkay'a kafa atıyor. Kanlar içinde kalan Berkay hemen hastaneye götürülüyor.

  6. Olaylar bununla da bitmiyor.    Daha sonra Arda Turan eline bir silah alarak hastaneye geliyor ve Berkay'a “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" diyor.

    Olaylar bununla da bitmiyor. Daha sonra Arda Turan eline bir silah alarak hastaneye geliyor ve Berkay'a “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim" diyor.

  7. Berkay yaptığı açıklamada:    “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

    Berkay yaptığı açıklamada: “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

  8. ASLIHAN DOĞAN HAMİLE    Bu arada Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan 8.5 aylık hamile. Karnı burnunda olan Doğan'ın bu yaşananlar sonrasında nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu oldu.

    ASLIHAN DOĞAN HAMİLE Bu arada Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan 8.5 aylık hamile. Karnı burnunda olan Doğan'ın bu yaşananlar sonrasında nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu oldu.

  9. ARDA'DAN İLK AÇIKLAMA: <br>Arda Turan yaptığı açıklamada " Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir" dedi.

    ARDA'DAN İLK AÇIKLAMA:
    Arda Turan yaptığı açıklamada " Basit bir tartışma yaşanmıştır, doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir" dedi.

  10. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den Arda Turan açıklaması:<br> "Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır."

    Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den Arda Turan açıklaması:
    "Gerekli hukuksal işlemler tarafımızdan başlatılmıştır."