İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bu Soruyu Evde De Sorabilirdin!

“Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda özel bir gece düzenlendi.

  1. Cem Yılmaz’ın son filmi “Arif V 216”nın kamera arkası görüntülerinden oluşan “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda özel bir gece düzenlendi.

    Cem Yılmaz’ın son filmi “Arif V 216”nın kamera arkası görüntülerinden oluşan “Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl?” belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda özel bir gece düzenlendi.

  2. Gecede belgeselden özet görüntüler gösterildi. Belgeselin fragmanı izlendikten sonra soru cevap bölümüne geçildi. Konuklar arasında yer alan Defne Samyeli de sevgilisi Cem Yılmaz’a soru sordu.

    Gecede belgeselden özet görüntüler gösterildi. Belgeselin fragmanı izlendikten sonra soru cevap bölümüne geçildi. Konuklar arasında yer alan Defne Samyeli de sevgilisi Cem Yılmaz’a soru sordu.

  3. Samyeli’nin “Filmi izlemek bir yana, filmle kurduğunuz bağa sizin açınızdan tanıklık etmek belgeseli izlerken nasıl bir duygu?” sorusuna komedyen esprili bir yanıt verdi:

    Samyeli’nin “Filmi izlemek bir yana, filmle kurduğunuz bağa sizin açınızdan tanıklık etmek belgeseli izlerken nasıl bir duygu?” sorusuna komedyen esprili bir yanıt verdi:

  4. “Filmin kamera arkasında izlerken bir gurur geliyor insana. Biz işimizi yaparken üçüncü göz olamıyoruz. Birisi dışarıdan bize bunu gösterince kendimizi eleştirebiliyoruz. Bu soru evde de sorulabilirdi. Toplumun içinde bu kadar zor soru olmuyor ama. Hiç torpil yok. En zor soruyu seçiyor.”

    “Filmin kamera arkasında izlerken bir gurur geliyor insana. Biz işimizi yaparken üçüncü göz olamıyoruz. Birisi dışarıdan bize bunu gösterince kendimizi eleştirebiliyoruz. Bu soru evde de sorulabilirdi. Toplumun içinde bu kadar zor soru olmuyor ama. Hiç torpil yok. En zor soruyu seçiyor.”

  5. Defne Samyeli

    Defne Samyeli

  6. Özkan Uğur - Ozan Güven - Engin Aksoy - Cem Yılmaz - Zafer Algöz

    Özkan Uğur - Ozan Güven - Engin Aksoy - Cem Yılmaz - Zafer Algöz

  7. Defne Samyeli

    Defne Samyeli