Sıla İle Ahmet Kural Barıştı Mı?

Ayrılık sonrası birlikte görüntü

  1. Sanatçı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural sekiz ay sonra birlikte görüntülenmesi ikilinin barıştığı iddialarını gündeme getirdi.

    Sanatçı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural sekiz ay sonra birlikte görüntülenmesi ikilinin barıştığı iddialarını gündeme getirdi.

  2. Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın sekiz ay önce birlikteliklerini noktalamıştı. Ayrılık sonrası Kural verdiği bir röportajda, "Aşka inandım ama hiç aşık olmadım" ifadelerini kullanmıştı.

    Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın sekiz ay önce birlikteliklerini noktalamıştı. Ayrılık sonrası Kural verdiği bir röportajda, "Aşka inandım ama hiç aşık olmadım" ifadelerini kullanmıştı.

  3. Şubat ayındaki ayrılık sonrası Sıla ise saçlarında birçok kez değişikliğe gitmiş bu değişimler ayrılığın etkisi olarak yorumlanmıştı.

    Şubat ayındaki ayrılık sonrası Sıla ise saçlarında birçok kez değişikliğe gitmiş bu değişimler ayrılığın etkisi olarak yorumlanmıştı.

  4. 37 yaşındaki Sıla ile Kural bir kitabın tanıtım toplantısında sekiz ay sonra buluştu.

    37 yaşındaki Sıla ile Kural bir kitabın tanıtım toplantısında sekiz ay sonra buluştu.

  5. Ortaya çıkan fotoğraf karesi sonrası Sıla ile Ahmet Kural'ın barıştıkları iddia edildi.

    Ortaya çıkan fotoğraf karesi sonrası Sıla ile Ahmet Kural'ın barıştıkları iddia edildi.

  6. Konu hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

    Konu hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

  7. Sıla ile Ahmet Kural neden ayrıldı? <br>  Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın ayrılıkları hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın, Sıla'ya tokat attığı, 37 yaşındaki şarkıcının ise bunu affetmediği öne sürüldü.

    Sıla ile Ahmet Kural neden ayrıldı?
    Şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural'ın ayrılıkları hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın, Sıla'ya tokat attığı, 37 yaşındaki şarkıcının ise bunu affetmediği öne sürüldü.

  8. Yaşadıkları aşk kadar ani gelen ayrılıklarıyla da gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural ile Sıla ilişkisinin bitme nedeni olarak yeni bir iddia ortaya atıldı. Sıla&#8217;nın, Dilan Çiçek Deniz&#8217;in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural&#8217;ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla&#8217;ya tokat attığı öne sürüldü.

    Yaşadıkları aşk kadar ani gelen ayrılıklarıyla da gündeme bomba gibi düşen Ahmet Kural ile Sıla ilişkisinin bitme nedeni olarak yeni bir iddia ortaya atıldı. Sıla’nın, Dilan Çiçek Deniz’in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile birlikte yemek yemesi Ahmet Kural’ı kıskançlık krizine soktu. Öfkesini kontrol edemeyen Ahmet Kural tartışma anında Sıla’ya tokat attığı öne sürüldü.

  9. Şiddete tahammül edemeyen Sıla, ilişkisini bitirdi. Ahmet Kural&#8217;ın son pişmanlığı fayda etmezken Sıla, bir daha geri dönüşün olmayacağını da dile getirdi. Ahmet Kural, daha önce de eski kız arkadaşının parmağını kırmıştı.    İşte ayrılığa dair bilinenler...

    Şiddete tahammül edemeyen Sıla, ilişkisini bitirdi. Ahmet Kural’ın son pişmanlığı fayda etmezken Sıla, bir daha geri dönüşün olmayacağını da dile getirdi. Ahmet Kural, daha önce de eski kız arkadaşının parmağını kırmıştı. İşte ayrılığa dair bilinenler...

  10. Oyuncu Ahmet Kural'la 10 aylık ilişkisini noktalayan şarkıcı Sıla Gençoğlu'ndan eski sevgilisi hakkında ilk açıklamayı gazetecilerin sorularına üzerine AVM'de yaptı.   37 yaşındaki şarkıcı, "Ahmet Kural ile tekrar barışır mısınız?" sorusuna net bir şekilde "Hayır" diye cevap verdi.

    Oyuncu Ahmet Kural'la 10 aylık ilişkisini noktalayan şarkıcı Sıla Gençoğlu'ndan eski sevgilisi hakkında ilk açıklamayı gazetecilerin sorularına üzerine AVM'de yaptı. 37 yaşındaki şarkıcı, "Ahmet Kural ile tekrar barışır mısınız?" sorusuna net bir şekilde "Hayır" diye cevap verdi.

  11. İkilinin ayrılık haberi Sıla'nın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medyadan kaldırmasıyla ortaya çıkmıştı.

    İkilinin ayrılık haberi Sıla'nın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medyadan kaldırmasıyla ortaya çıkmıştı.

  12. Ünlü yazar Charles Bukowski&#8217;nin, &#8220;Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki&#8221; sözünü sosyal medyada beğenen Sıla'nın bu hareketi Ahmet Kural&#8217;a bir gönderme yaptığı şeklinde yorumlanmıştı.

    Ünlü yazar Charles Bukowski’nin, “Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki” sözünü sosyal medyada beğenen Sıla'nın bu hareketi Ahmet Kural’a bir gönderme yaptığı şeklinde yorumlanmıştı.

  13. Daha sonra da Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte olduğu iddia edilmiş ve birlikte görüntülendikleri bir kare yayınlanmıştı.

    Daha sonra da Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile birlikte olduğu iddia edilmiş ve birlikte görüntülendikleri bir kare yayınlanmıştı.

  14. Gelişmelerin ardından konuyla ilgili ilk açıklama Sıla'nın menajeri Serkan Güney'den geldi.

    Gelişmelerin ardından konuyla ilgili ilk açıklama Sıla'nın menajeri Serkan Güney'den geldi.

  15. Güney, "Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım'ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır" ifadelerini kullandı.

    Güney, "Öyle bir şey yok. Kendisi Sıla Hanım'ın arkadaşıdır. Aynı zamanda fikir alışverişinde bulunduğumuz değerli bir iş adamıdır" ifadelerini kullandı.

  16. Öte yandan Sıla'nın ayrılık kararı almasından sonra, ünlü şarkıcıyı sosyal medyada takip etmeyi sürdüren Ahmet Kural'dan hamle geldi. Kural, Sıla'yı sildi ve beraber olduğu fotoğrafları da kaldırdı.

    Öte yandan Sıla'nın ayrılık kararı almasından sonra, ünlü şarkıcıyı sosyal medyada takip etmeyi sürdüren Ahmet Kural'dan hamle geldi. Kural, Sıla'yı sildi ve beraber olduğu fotoğrafları da kaldırdı.