Unutkanlık Yüksek Zekaya Mı İşaret Ediyor?

Unutkanlık yüksek zekaya mı işaret ediyor?

  1. Çoğu kişi günde birçok şeyi unutabilir ve bu durum normal karşılanır. Fakat unutkanlık ilerleyen zamanlarda karşımıza çıkan bir sağlık sorunu olabilir. Yapılan bir araştırmada unutkanlığın aslında o kadar da kötü bir şey olmadığı görüldü. Lifewifty’den aktarılanlara göre bazı şeyleri  unutmak yararınızaymış.

    Çoğu kişi günde birçok şeyi unutabilir ve bu durum normal karşılanır. Fakat unutkanlık ilerleyen zamanlarda karşımıza çıkan bir sağlık sorunu olabilir. Yapılan bir araştırmada unutkanlığın aslında o kadar da kötü bir şey olmadığı görüldü. Lifewifty’den aktarılanlara göre bazı şeyleri unutmak yararınızaymış.

  2. Sırf unutkansınız diye kendinize çok yüklenmeyin. Yapılan araştırmada unutkanlığın aslında yüksek zekanın bir belirtisi olduğu görüldü.İyi hafızaya sahip kişiler gereksiz detayları hatırlamazlar.

    Sırf unutkansınız diye kendinize çok yüklenmeyin. Yapılan araştırmada unutkanlığın aslında yüksek zekanın bir belirtisi olduğu görüldü.İyi hafızaya sahip kişiler gereksiz detayları hatırlamazlar.

  3. Mesela aylar önce gittiğiniz bir restorana nasıl gittiğinizi unuttuysanız, beyniniz bu bilgiyi gereksiz bulduğu içindir. Eğer her şeyi hatırlasaydınız bu çok daha büyük bir sorun olurdu.

    Mesela aylar önce gittiğiniz bir restorana nasıl gittiğinizi unuttuysanız, beyniniz bu bilgiyi gereksiz bulduğu içindir. Eğer her şeyi hatırlasaydınız bu çok daha büyük bir sorun olurdu.

  4. Zeki insanların beyinleri, uzun vadede işlerine yaramayacak bilgiyi hafızadan silerek çalışır.Bundan sonra hatırlamadığınız şeylerden ötürü kendinize kızmak yerine beyniniz teşekkür edebilirsiniz.

    Zeki insanların beyinleri, uzun vadede işlerine yaramayacak bilgiyi hafızadan silerek çalışır.Bundan sonra hatırlamadığınız şeylerden ötürü kendinize kızmak yerine beyniniz teşekkür edebilirsiniz.