Nemrut Kalderası'nda Sonbahar Manzaraları

Nemrut Krater Gölü, sonbaharın gelişiyle ayrı bir güzelliğe büründü.

  1. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan ve Avrupalı Seçkin Destinasyonlar (EDEN) Projesi kapsamında 'mükemmeliyet' ödülü alan Nemrut Krater Gölü, sonbaharın gelişiyle ayrı bir güzelliğe büründü.

    Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan ve Avrupalı Seçkin Destinasyonlar (EDEN) Projesi kapsamında 'mükemmeliyet' ödülü alan Nemrut Krater Gölü, sonbaharın gelişiyle ayrı bir güzelliğe büründü.

  2. Görsel şölen yaşatıyor  <br>  Yeşili bol olan Nemrut, mevsimin değiştirdiği bitki örtüsüyle doğaseverler için görsel bir şölen sergiliyor. Yazı ayrı kışı ayrı güzel olan kaldera, ziyaretçilerini altın sarısı manzarasıyla karşılıyor. Nemrut Kalderası büründüğü doğa harikası görüntüsüyle seyrine doyumsuz bir manzara keyfi yaşatıyor.

    Görsel şölen yaşatıyor
    Yeşili bol olan Nemrut, mevsimin değiştirdiği bitki örtüsüyle doğaseverler için görsel bir şölen sergiliyor. Yazı ayrı kışı ayrı güzel olan kaldera, ziyaretçilerini altın sarısı manzarasıyla karşılıyor. Nemrut Kalderası büründüğü doğa harikası görüntüsüyle seyrine doyumsuz bir manzara keyfi yaşatıyor.

  3. Bol bol fotoğraf çektiriyorlar<br>    Her haliyle kendine hayran bırakan doğa harikası Nemrut Kalderası'nda bol bol fotoğraf çektiren ziyaretçiler, kış öncesi herkesi bu güzel manzarayı görmeye davet ediyor. Nemrut Kalderası&#8217;nın iç kısımlarına ilerlendiğinde bitki örtüsündeki kızıllık ve altın sarılığı göllerle ve akarsularla bütünleşiyor.

    Bol bol fotoğraf çektiriyorlar
    Her haliyle kendine hayran bırakan doğa harikası Nemrut Kalderası'nda bol bol fotoğraf çektiren ziyaretçiler, kış öncesi herkesi bu güzel manzarayı görmeye davet ediyor. Nemrut Kalderası’nın iç kısımlarına ilerlendiğinde bitki örtüsündeki kızıllık ve altın sarılığı göllerle ve akarsularla bütünleşiyor.

  4. Seyrine doyum olmayan bir manzara  <br>  Özellikle traverten bölgesindeki ağaçların büründüğü sarı, kırmızı, yeşil ve pembe tonları, görenleri hayran bırakıyor. Bitki örtüsünün oluşturduğu görsel şölen, fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekiyor. Sarp arazideki vadide ağaçların arasında saklı kalan yeşil ve mavi ise ziyaretçilerine seyrine doyumsuz manzara sunuyor.

    Seyrine doyum olmayan bir manzara
    Özellikle traverten bölgesindeki ağaçların büründüğü sarı, kırmızı, yeşil ve pembe tonları, görenleri hayran bırakıyor. Bitki örtüsünün oluşturduğu görsel şölen, fotoğraf tutkunlarının da ilgisini çekiyor. Sarp arazideki vadide ağaçların arasında saklı kalan yeşil ve mavi ise ziyaretçilerine seyrine doyumsuz manzara sunuyor.