Serdar Ortaç‘Tan O İddialara Cevap Geldi

Serdar Ortaç’ın Miami’de kaza yapan eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmemesi ayrılık dedikodularını ayyuka çıkardı.

  1. Serdar Ortaç’ın Miami’de kaza yapan eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmemesi ayrılık dedikodularını ayyuka çıkardı.

    Serdar Ortaç’ın Miami’de kaza yapan eşi Chloe Loughnan’ın yanına gitmemesi ayrılık dedikodularını ayyuka çıkardı.

  2. Sahne çalışmaları olduğunu söyleyen Ortaç’ın açıklaması çiftin arasının açıldığını boşanma konusunun yeniden gündeme geldiği şeklinde yorumlandı.

    Sahne çalışmaları olduğunu söyleyen Ortaç’ın açıklaması çiftin arasının açıldığını boşanma konusunun yeniden gündeme geldiği şeklinde yorumlandı.

  3. Çıkan haberlerin ardından Serdar Ortaç’tan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Ortaç şunları söyledi;

    Çıkan haberlerin ardından Serdar Ortaç’tan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Ortaç şunları söyledi;

  4. ‘Serdar Ortaç eşiyle boşanıyor’ diyorlar, öyle bir şey yok. Daha yeni kaza yaptı hanım, sağlığına kavuşması için dua ediyoruz yani konuşulacak şeyler bile değil şuan.

    ‘Serdar Ortaç eşiyle boşanıyor’ diyorlar, öyle bir şey yok. Daha yeni kaza yaptı hanım, sağlığına kavuşması için dua ediyoruz yani konuşulacak şeyler bile değil şuan.

  5. ÖLÜMDEN DÖNDÜ    Serdar ortaç'ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de trafik kazası geçirmiş, kaburgaları, kolu ve yüzünden darbe alan Loughnan ölümden dönmüştü.

    ÖLÜMDEN DÖNDÜ Serdar ortaç'ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de trafik kazası geçirmiş, kaburgaları, kolu ve yüzünden darbe alan Loughnan ölümden dönmüştü.