Ünlü İsimlerin Yatırımları

Ünlü isimlerin yatırımları

  1. Barış Arduç, farklı bir alana göz kırptı! En son Elçin Sangu’yla birlikte ‘Mutluluk Zamanı’ filminde kamera karşısına geçen Barış Arduç, kazancını gıda sektörüne yatırmaya karar verdi. İstanbul’da bir mekanın işletmesine ortak olan Arduç, birçok işletmeciden de yeni sektörü için bilgiler alıyor.

    Barış Arduç, farklı bir alana göz kırptı! En son Elçin Sangu’yla birlikte ‘Mutluluk Zamanı’ filminde kamera karşısına geçen Barış Arduç, kazancını gıda sektörüne yatırmaya karar verdi. İstanbul’da bir mekanın işletmesine ortak olan Arduç, birçok işletmeciden de yeni sektörü için bilgiler alıyor.

  2. Tuba Büyüküstün de ticarette hızlı olanlardan. Ünlü oyuncu anne ve babası ile birlikte kurduğu elektronik teknolojileri endüstriyel tartım sistemlerine yatırım yapıyor.

    Tuba Büyüküstün de ticarette hızlı olanlardan. Ünlü oyuncu anne ve babası ile birlikte kurduğu elektronik teknolojileri endüstriyel tartım sistemlerine yatırım yapıyor.

  3. Yatırımını genellikle gayrimenkul sektörüne yapan Burak Özçivit ayrıca lokanta açarak yiyecek sektörüne girenlerden.

    Yatırımını genellikle gayrimenkul sektörüne yapan Burak Özçivit ayrıca lokanta açarak yiyecek sektörüne girenlerden.

  4. Sertab Erener’in mortgage ve inşaat alanında uzman olan bir danışmanlık şirketi var.

    Sertab Erener’in mortgage ve inşaat alanında uzman olan bir danışmanlık şirketi var.

  5. Hülya Avşar'ın spor salonuna yatırım yaptığı biliniyor.

    Hülya Avşar'ın spor salonuna yatırım yaptığı biliniyor.

  6. Oyuncu Alper Kul kazandığı paraları tarım sektörüne yatırıyor. Sanatçı'ın Balıkesir'de ceviz yetiştiriciliği yaptığı biliniyor.

    Oyuncu Alper Kul kazandığı paraları tarım sektörüne yatırıyor. Sanatçı'ın Balıkesir'de ceviz yetiştiriciliği yaptığı biliniyor.

  7. Aranjör ve şarkıcı Sinan Akçıl, kazancını güzellik ve bakım sektörüne yatırmaya karar verdi. Akçıl, bir güzellik merkezinin şubelerini satın aldı

    Aranjör ve şarkıcı Sinan Akçıl, kazancını güzellik ve bakım sektörüne yatırmaya karar verdi. Akçıl, bir güzellik merkezinin şubelerini satın aldı

  8. Petekkaya'nın Beykoz ve çeşitli AVM'lerde kasap dükkanı var.

    Petekkaya'nın Beykoz ve çeşitli AVM'lerde kasap dükkanı var.

  9. Oyunculuktan önce mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, bu mesleğinden vazgeçmedi. Güven'in farklı semtlerde ayakkabı mağazası var.

    Oyunculuktan önce mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, bu mesleğinden vazgeçmedi. Güven'in farklı semtlerde ayakkabı mağazası var.

  10. Kenan İmirzalıoğlu parasını emlakta değerlendirenlerden. 44 yaşındaki oyuncu özellikle Cihangir’i tercih ediyor.

    Kenan İmirzalıoğlu parasını emlakta değerlendirenlerden. 44 yaşındaki oyuncu özellikle Cihangir’i tercih ediyor.

  11. Daha önce bir ahşap fabrikasına yatırım yapan Necati Şaşmaz'ın hayvancılıkla da ilgilendiği biliniyor.

    Daha önce bir ahşap fabrikasına yatırım yapan Necati Şaşmaz'ın hayvancılıkla da ilgilendiği biliniyor.

  12. Kazandığı paranın önemli bir kısmını iş makinelerine yatıran Bülent Ersoy, bu makineleri müteahhitlere kiralıyor.

    Kazandığı paranın önemli bir kısmını iş makinelerine yatıran Bülent Ersoy, bu makineleri müteahhitlere kiralıyor.

  13. Yaklaşık 30 yıldır Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen İbrahim Tatlıses, birçok yatırımıyla medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Seyrantepe’de bir restoranı ve iş hanı olan Tatlıses’in Bodrum ve Kuşadası’nda birer oteli, solaryum salonu, marketleri ve taksi şirketi bulunuyor.

    Yaklaşık 30 yıldır Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen İbrahim Tatlıses, birçok yatırımıyla medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Seyrantepe’de bir restoranı ve iş hanı olan Tatlıses’in Bodrum ve Kuşadası’nda birer oteli, solaryum salonu, marketleri ve taksi şirketi bulunuyor.

  14. Ebru Gündeş’in yatırımları çok eskilere dayanıyor. Tekirdağ Muratlı’da bir çiftliği bulunan Gündeş hayvancılık yapıyor.

    Ebru Gündeş’in yatırımları çok eskilere dayanıyor. Tekirdağ Muratlı’da bir çiftliği bulunan Gündeş hayvancılık yapıyor.

  15. Cem Yılmaz otomobil ve sanat eserlerine yatırım yapanlardan

    Cem Yılmaz otomobil ve sanat eserlerine yatırım yapanlardan

  16. Tarkan da emlak yatırımı yapanlardan. Süperstar'ın yatırım yaptığı yerler arasında Tarabya Sümer Korusu, Arnavutköy, Beykoz ve Manhattan var.

    Tarkan da emlak yatırımı yapanlardan. Süperstar'ın yatırım yaptığı yerler arasında Tarabya Sümer Korusu, Arnavutköy, Beykoz ve Manhattan var.