Sıla'nın Darp Raporu Ortaya Çıktı: Korkunç Detaylar

Sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini belirten Sıla'nın darp raporu

  1. Sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini belirten Sıla Gençoğlu, 31 Ekim öğlen saatlerinde gittiği özel bir hastanede adli muayene raporu aldı.

    Sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini belirten Sıla Gençoğlu, 31 Ekim öğlen saatlerinde gittiği özel bir hastanede adli muayene raporu aldı.

  2. Raporda Sıla’nın anlatımlarına dayanan bölümde şu satırlar yer aldı, “İki gün önce tüm vücuduna, kafasına, kollarına, bacaklarına tekme ve yumruk darbeleri almış. Yerde sürüklenmiş. Darp sırasında idrarından kan ve pıhtı gelmiştir”.

    Raporda Sıla’nın anlatımlarına dayanan bölümde şu satırlar yer aldı, “İki gün önce tüm vücuduna, kafasına, kollarına, bacaklarına tekme ve yumruk darbeleri almış. Yerde sürüklenmiş. Darp sırasında idrarından kan ve pıhtı gelmiştir”.

  3. Yapılan muayenede ise Sıla’nın kafasında, yüzünde, her iki kolunda, her iki diz kapağının altında ve kalçasında çok sayıda morluk, şişlik ve darp izi saptandı.

    Yapılan muayenede ise Sıla’nın kafasında, yüzünde, her iki kolunda, her iki diz kapağının altında ve kalçasında çok sayıda morluk, şişlik ve darp izi saptandı.

  4. Muayene sonucunda elde edilen bulguların ayrıntısı raporda şu şekilde yer aldı:

    Muayene sonucunda elde edilen bulguların ayrıntısı raporda şu şekilde yer aldı:

  5. - &#8220;Scalp sağda (kafa sağ üst kısmı) ödem (şişlik),  <br>  - Yüz sol tarafta ekimoz (morluk) ve ödem,

    - “Scalp sağda (kafa sağ üst kısmı) ödem (şişlik),
    - Yüz sol tarafta ekimoz (morluk) ve ödem,

  6. - Her iki kolda multipul (çok sayıda) ekimozlar, duyarlılık pozitif (yara alan bölgede hassasiyet) ve ödem,    <br>- Her iki diz kapak altı bölgesinde ekimozlar, duyarlılık ve ödem,

    - Her iki kolda multipul (çok sayıda) ekimozlar, duyarlılık pozitif (yara alan bölgede hassasiyet) ve ödem,
    - Her iki diz kapak altı bölgesinde ekimozlar, duyarlılık ve ödem,

  7. - Sağ gluteal (Poponun sağında) ekimozlar...&#8221;

    - Sağ gluteal (Poponun sağında) ekimozlar...”

  8. bir doktor, kafa ve kollardaki darp izlerinin cisimle vurmaktan kaynaklı olabileceğini söyledi. Sıla kafasına küllükle vurulduğunu söylemişti. Ayrıca diz kapaklarındaki darp izleri de Sıla&#8217;nın yerde sürüklendiği şeklinde yorumlandı.

    bir doktor, kafa ve kollardaki darp izlerinin cisimle vurmaktan kaynaklı olabileceğini söyledi. Sıla kafasına küllükle vurulduğunu söylemişti. Ayrıca diz kapaklarındaki darp izleri de Sıla’nın yerde sürüklendiği şeklinde yorumlandı.

  9. &#8216;SILA BUNDAN MI NEMALANACAK&#8217;    Öte yandan olayın üç görgü tanığı dün savcılığa gelerek ifade verdi.

    ‘SILA BUNDAN MI NEMALANACAK’ Öte yandan olayın üç görgü tanığı dün savcılığa gelerek ifade verdi.

  10. Sıla&#8217;nın avukatı Rezan Epözdemir, İstanbul Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi: &#8220;Sıla gibi bir kadının, hak arama özgürlüğünü kullanması şiddet gören kadınların bir haykırışı. Hiç olmamış şiddet olayını varmış gibi gösterip buradan mı nemalanacak?&#8221;

    Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir, İstanbul Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sıla gibi bir kadının, hak arama özgürlüğünü kullanması şiddet gören kadınların bir haykırışı. Hiç olmamış şiddet olayını varmış gibi gösterip buradan mı nemalanacak?”

  11. 'Sırtında porselen vazo kırdı, omuzunu ısırdı'<br>  Mehmet Coşkundeniz, magazin gündemine bomba gibi düşen olayı köşesine taşıdı...

    'Sırtında porselen vazo kırdı, omuzunu ısırdı'
    Mehmet Coşkundeniz, magazin gündemine bomba gibi düşen olayı köşesine taşıdı...

  12. Sıla, önceki gün Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeye başvurdu. Sıla'ya 3 aylık koruma kararı verildi.

    Sıla, önceki gün Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeye başvurdu. Sıla'ya 3 aylık koruma kararı verildi.

  13. Olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz, bugünkü köşesinde şiddetin ilk olmadığını; Sıla'nın daha önce de benzer şeyler yaşadığını yazdı.

    Olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Posta gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz, bugünkü köşesinde şiddetin ilk olmadığını; Sıla'nın daha önce de benzer şeyler yaşadığını yazdı.

  14. İşte Coşkundeniz'in o yazısı:<br>    "Sıla&#8217;nın yakın çevresinden aldığım bilgiye göre; 29 Ekim&#8217;deki olay Ahmet Kural&#8217;ın, ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla&#8217;ya uyguladığı ilk şiddet değilmiş. Tarih, 24 Ekim. Yer, bu kez Sıla&#8217;nın evi."

    İşte Coşkundeniz'in o yazısı:
    "Sıla’nın yakın çevresinden aldığım bilgiye göre; 29 Ekim’deki olay Ahmet Kural’ın, ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değilmiş. Tarih, 24 Ekim. Yer, bu kez Sıla’nın evi."

  15. " Ahmet Kural, Sıla&#8217;nın evine geliyor. Evde, Sıla&#8217;nın bir de kadın arkadaşı var. Daha önce aralarında bu kişiyle ilgili tartışma yaşanmış. Ahmet Kural, &#8220;Bu kadınla görüşmeni istemiyorum&#8221; demiş."

    " Ahmet Kural, Sıla’nın evine geliyor. Evde, Sıla’nın bir de kadın arkadaşı var. Daha önce aralarında bu kişiyle ilgili tartışma yaşanmış. Ahmet Kural, “Bu kadınla görüşmeni istemiyorum” demiş."

  16. "Yine aşırı alkollü olan Ahmet Kural kadını evde görünce Sıla&#8217;yla tartışıyor. Ardından da şiddet uyguluyor. Sırtında porselen vazo kırıyor, omuzunu ısırıyor. Saçını eline dolayıp sürüklüyor."

    "Yine aşırı alkollü olan Ahmet Kural kadını evde görünce Sıla’yla tartışıyor. Ardından da şiddet uyguluyor. Sırtında porselen vazo kırıyor, omuzunu ısırıyor. Saçını eline dolayıp sürüklüyor."

  17. "Gördüğünüz gibi şiddetin dozu, adım adım artmış. Yaşananları öğrenince Sıla&#8217;nın ölümden kıl payı kurtulduğunu düşündüm. Geçmiş olsun Sıla..."

    "Gördüğünüz gibi şiddetin dozu, adım adım artmış. Yaşananları öğrenince Sıla’nın ölümden kıl payı kurtulduğunu düşündüm. Geçmiş olsun Sıla..."

  18. 'Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne âlâ'<br>  Kelebek yazarı Onur Baştürk, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla ile konuştu. 'Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne âlâ'

    'Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne âlâ'
    Kelebek yazarı Onur Baştürk, Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sıla ile konuştu. 'Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne âlâ'

  19. 10 gün önce 10 gün sonra: Sıla ve Ahmet    Ekim ortası gibi konuşmuştuk Sıla&#8217;yla.  Ahmet Kural&#8217;la tekrar bir araya geldiği günlerde.  Sırılsıklam aşık olduğundan bahsetmişti.

    10 gün önce 10 gün sonra: Sıla ve Ahmet Ekim ortası gibi konuşmuştuk Sıla’yla. Ahmet Kural’la tekrar bir araya geldiği günlerde. Sırılsıklam aşık olduğundan bahsetmişti.

  20. &#8220;Ne güzel, işte bu!&#8221; diye düşünmüştüm, araya değil sekiz ay sekiz yıl girse bile iki kişi arasındaki aşk bitmeyince bitmiyor, kaldığı yerden hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyor.  Hatta ve hatta Sıla ve Ahmet&#8217;i sinema tarihinin meşhur &#8220;Before&#8221;lu serisindeki romantik karakterler Celine ve Jesse&#8217;e benzettiğim bir pazar yazısı yazmıştım.  Aradan 10 gün geçti ve şimdi gelinen nokta bambaşka: Ürkütücü, üzücü!  Sıla&#8217;nın açıklamasında dediği gibi, &#8220;Aşkın bununla (şiddetle) bir ilgisi yok.&#8221;

    “Ne güzel, işte bu!” diye düşünmüştüm, araya değil sekiz ay sekiz yıl girse bile iki kişi arasındaki aşk bitmeyince bitmiyor, kaldığı yerden hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyor. Hatta ve hatta Sıla ve Ahmet’i sinema tarihinin meşhur “Before”lu serisindeki romantik karakterler Celine ve Jesse’e benzettiğim bir pazar yazısı yazmıştım. Aradan 10 gün geçti ve şimdi gelinen nokta bambaşka: Ürkütücü, üzücü! Sıla’nın açıklamasında dediği gibi, “Aşkın bununla (şiddetle) bir ilgisi yok.”

  21. Ama bana kalırsa erkek tarafı yaşanan şiddetin ya da ona göre itişip kakışmanın gayet aşka dahil olduğunu düşünüyordu.  Sakatlık burada. Erkeğin bunu normal görmesinde.  Keza Sıla o geceden sonra sesini çıkarmayıp şikayetçi olmasaydı, üç gün ya da üç ay ayrı kalıp yeniden devam edebilirdi ilişkileri.

    Ama bana kalırsa erkek tarafı yaşanan şiddetin ya da ona göre itişip kakışmanın gayet aşka dahil olduğunu düşünüyordu. Sakatlık burada. Erkeğin bunu normal görmesinde. Keza Sıla o geceden sonra sesini çıkarmayıp şikayetçi olmasaydı, üç gün ya da üç ay ayrı kalıp yeniden devam edebilirdi ilişkileri.

  22. İlk ayrılıklarında olduğu gibi.  Kafayı kuma gömmeye gerek yok, bu tarz çok ilişki var etrafta.  Duyuyor, tanık oluyorum.

    İlk ayrılıklarında olduğu gibi. Kafayı kuma gömmeye gerek yok, bu tarz çok ilişki var etrafta. Duyuyor, tanık oluyorum.

  23. Hem de gayet iyi eğitim almış, kariyeri tepelerde, her gece popüler mekanlarda cirit atan insanlar arasında.  Kadınlar sesini çıkarmadığı, içine attığı, &#8220;Elbet düzelir bir gün&#8221; dediği sürece erkekler şiddet oyununu kafalarına göre oynamaya devam ediyor.  O yüzden: Sıla iyi ki içine atmayıp yüksek sesle ortaya çıktı. Zinciri kırdı.  Eminim şimdi onun ilişkisine benzer ilişkilerin içinde yokuş aşağı yuvarlandıklarını görmeyenler silkinip kendine gelecek ve &#8220;Ben ne yapıyorum?&#8221; diyecek.

    Hem de gayet iyi eğitim almış, kariyeri tepelerde, her gece popüler mekanlarda cirit atan insanlar arasında. Kadınlar sesini çıkarmadığı, içine attığı, “Elbet düzelir bir gün” dediği sürece erkekler şiddet oyununu kafalarına göre oynamaya devam ediyor. O yüzden: Sıla iyi ki içine atmayıp yüksek sesle ortaya çıktı. Zinciri kırdı. Eminim şimdi onun ilişkisine benzer ilişkilerin içinde yokuş aşağı yuvarlandıklarını görmeyenler silkinip kendine gelecek ve “Ben ne yapıyorum?” diyecek.

  24. Sırılsıklam aşktan o noktaya nasıl gelinir<br>    Anlamaya çalışıyorum.  İnsan çok severken nasıl bir anda gözü döner ve sevdiği kişiye &#8220;Seni öldürürüm&#8221; deyip yerlerde sürüklemeye başlar? Kafasına kül tablası atar?  Bu sadece aşırı alkolle açıklanabilecek bir şey mi?  Bence değil. Alkol sadece içindeki bir şeyi tetiklemiş olabilir.  O şey nedir? Karşısındaki kişiyi hakimiyeti altına alma duygusu mu?

    Sırılsıklam aşktan o noktaya nasıl gelinir
    Anlamaya çalışıyorum. İnsan çok severken nasıl bir anda gözü döner ve sevdiği kişiye “Seni öldürürüm” deyip yerlerde sürüklemeye başlar? Kafasına kül tablası atar? Bu sadece aşırı alkolle açıklanabilecek bir şey mi? Bence değil. Alkol sadece içindeki bir şeyi tetiklemiş olabilir. O şey nedir? Karşısındaki kişiyi hakimiyeti altına alma duygusu mu?

  25. Otoritesine girmediğini hissettiği anda çıldırma mı?<br>  Aslında karşısındakinin ne kadar güçlü olduğunu görüp sindirmeye çalışmak mı?  Hangisi? Yoksa hepsi birden mi?

    Otoritesine girmediğini hissettiği anda çıldırma mı?
    Aslında karşısındakinin ne kadar güçlü olduğunu görüp sindirmeye çalışmak mı? Hangisi? Yoksa hepsi birden mi?

  26. Ahmet Kural&#8217;ın o videosu  <br>  Ahmet Kural&#8217;ın Kanal D&#8217;deki açıklamasını izledikten sonra diyorsun ki...  &#9674; Ne kadar sinirli ve her an karşısındakine dalacakmış gibi bir beden diline sahip.  &#9674; &#8220;Çok üzgünüm&#8221; derken bile dayak atmaya hazır gibi.  &#9674; En fenası: Samimi değil. İntikam almaya çalışıyormuş gibi. Hâlâ Sıla&#8217;nın canını acıtmak istiyormuş gibi.

    Ahmet Kural’ın o videosu
    Ahmet Kural’ın Kanal D’deki açıklamasını izledikten sonra diyorsun ki... ◊ Ne kadar sinirli ve her an karşısındakine dalacakmış gibi bir beden diline sahip. ◊ “Çok üzgünüm” derken bile dayak atmaya hazır gibi. ◊ En fenası: Samimi değil. İntikam almaya çalışıyormuş gibi. Hâlâ Sıla’nın canını acıtmak istiyormuş gibi.

  27. Olgun bir cümle<br>    Sıla&#8217;ya geçmiş olsun mesajı attığımda çok bilge bir yanıt geldi ondan.  Karşı tarafa kızgınlık, öfke ya da intikam içermeyen.  Ama aslında &#8216;cuk&#8217; oturan bir yanıt: Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne âlâ.

    Olgun bir cümle
    Sıla’ya geçmiş olsun mesajı attığımda çok bilge bir yanıt geldi ondan. Karşı tarafa kızgınlık, öfke ya da intikam içermeyen. Ama aslında ‘cuk’ oturan bir yanıt: Tekamülüne bir araç hediye edebildiysem ne âlâ.