Kurtlar Vadisi Türk Futbolu!

İşte Kurtlar Vadisi'ndeki karakterleri aratmayan Türk futbolcuları

  1. Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'a kafa atıp, kaldığı hastaneyi basarak silahla ateş etmesi, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaşananlar, futbolcuların birbirinin ağzına silah dayaması gibi konular, Türkiye'nin bir numaralı gündemi olmuştu.    Türk futbolunda geçmişte yaşanan skandallar akıllara geldi. İşte Kurtlar Vadisi'ndeki karakterleri aratmayan, kahvehane ve 'ağır abi' kültürüne özenen Türk futbolcularının Türkiye'nin bir dönemine damga vuran bu dizdeki karşılıkları!

    Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'a kafa atıp, kaldığı hastaneyi basarak silahla ateş etmesi, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde yaşananlar, futbolcuların birbirinin ağzına silah dayaması gibi konular, Türkiye'nin bir numaralı gündemi olmuştu. Türk futbolunda geçmişte yaşanan skandallar akıllara geldi. İşte Kurtlar Vadisi'ndeki karakterleri aratmayan, kahvehane ve 'ağır abi' kültürüne özenen Türk futbolcularının Türkiye'nin bir dönemine damga vuran bu dizdeki karşılıkları!

  2. Hasan Şaş - Cerrahpaşalı Halit  <br>  Futbol kariyerine adeta ihanet edercesine saha içindeki kavgalarla anılan Hasan Şaş, derbide de kendini göstermeyi başardı!     Maç sonu arbedede başrolü oynayan başarılı futbol adamı, uslanmaz tavırlarıyla Vadi'nin Cerrahpaşalı Halit'ini andırıyor.

    Hasan Şaş - Cerrahpaşalı Halit
    Futbol kariyerine adeta ihanet edercesine saha içindeki kavgalarla anılan Hasan Şaş, derbide de kendini göstermeyi başardı! Maç sonu arbedede başrolü oynayan başarılı futbol adamı, uslanmaz tavırlarıyla Vadi'nin Cerrahpaşalı Halit'ini andırıyor.

  3. Muğdat Çelik - Deli Hikmet  <br>  Sarı Kırmızılılara bu sezon transfer olan ama en büyük Galatasaraylı'dan daha fazla Galatasaraylı olan Muğdat! Bu karakterini derbi sonrasında çıkan olaylarda gösterdi.    Muğdat'ın Jailson'u kovalaması ve mimikleri ona "Deli Hikmet" benzetmesini yaptırdı.

    Muğdat Çelik - Deli Hikmet
    Sarı Kırmızılılara bu sezon transfer olan ama en büyük Galatasaraylı'dan daha fazla Galatasaraylı olan Muğdat! Bu karakterini derbi sonrasında çıkan olaylarda gösterdi. Muğdat'ın Jailson'u kovalaması ve mimikleri ona "Deli Hikmet" benzetmesini yaptırdı.

  4. Arda Turan - Süleyman Çakır  <br>  Konsey üyelerinden Laz Ziya'nın damadı olan Süleyman Çakır, kontrol edemediği siniri, ağır abi tavırlarıyla adeta son dönemdeki davranışlarıyla Arda Turan'ı yansıtıyor.

    Arda Turan - Süleyman Çakır
    Konsey üyelerinden Laz Ziya'nın damadı olan Süleyman Çakır, kontrol edemediği siniri, ağır abi tavırlarıyla adeta son dönemdeki davranışlarıyla Arda Turan'ı yansıtıyor.

  5. Burak Yılmaz - Laz Ziya  Trabzon'un bağrından çıkan Laz Ziya, adalet dağıtması ve hiçbir zaman arkadaşlarını satmamasıyla öne çıkıyor.Arda Turan'ın Berkay'la olan kavgasında arkadaşını savunan Burak Yılmaz, barın dışına ilk çıkanlardandı ve Berkay'ın üzerine yürüyenlerdendi.

    Burak Yılmaz - Laz Ziya Trabzon'un bağrından çıkan Laz Ziya, adalet dağıtması ve hiçbir zaman arkadaşlarını satmamasıyla öne çıkıyor.Arda Turan'ın Berkay'la olan kavgasında arkadaşını savunan Burak Yılmaz, barın dışına ilk çıkanlardandı ve Berkay'ın üzerine yürüyenlerdendi.

  6. Volkan Demirel - Tombalacı Mehmet  <br>  Cüssesi ve yeteneğiyle ön plana çıkan Volkan Demirel, Tombalacı gibi herkesi genelde tahrik eden bir kararktere sahip. Saha içinde rakiplerle dalaşması, deplasmanlarda rakip taraftarlar tarafından sürekli ıslıklanması onu Tombalacı Mehmet'e benzetiyor.

    Volkan Demirel - Tombalacı Mehmet
    Cüssesi ve yeteneğiyle ön plana çıkan Volkan Demirel, Tombalacı gibi herkesi genelde tahrik eden bir kararktere sahip. Saha içinde rakiplerle dalaşması, deplasmanlarda rakip taraftarlar tarafından sürekli ıslıklanması onu Tombalacı Mehmet'e benzetiyor.

  7. Caner Erkin - Hüsrev Ağa<br>  Saha içinin sinirlenen, sürekli tartışan ve ceza almasına rağmen duruşundan taviz vermeyen ismi Caner Erkin bu özellikleriyle Vadi'nin gelenek-görenekçi ismi Hüsrev Ağa'yı andırıyor.

    Caner Erkin - Hüsrev Ağa
    Saha içinin sinirlenen, sürekli tartışan ve ceza almasına rağmen duruşundan taviz vermeyen ismi Caner Erkin bu özellikleriyle Vadi'nin gelenek-görenekçi ismi Hüsrev Ağa'yı andırıyor.

  8. Gökhan Töre - Kılıç<br>  Çok fazla sinirlenmeyen ancak anlık tepkileri bazen sınırı aşabilen Gökhan Töre, birkaç sezon önce Milli Takım kampında takım arkadaşı Ömer Toprak'ın ağzına silah sokmuştu. İkili daha sonra ise barıışmıştı.Barda kurşunlanma olayına da bir defa karışan Töre, bu tür olaylar ve bakışlarıyla adeta Kılıç!

    Gökhan Töre - Kılıç
    Çok fazla sinirlenmeyen ancak anlık tepkileri bazen sınırı aşabilen Gökhan Töre, birkaç sezon önce Milli Takım kampında takım arkadaşı Ömer Toprak'ın ağzına silah sokmuştu. İkili daha sonra ise barıışmıştı.Barda kurşunlanma olayına da bir defa karışan Töre, bu tür olaylar ve bakışlarıyla adeta Kılıç!

  9. Selçuk İnan - Nizamettin Güvenç<br>  Genelde kavgalara karışmayan, olayları uzaktan izleyen Selçuk İnan, her zaman bu oyuncu grubunun arasında oldu.Politik açıklamaları, akıllı duruşuyla konseyin avukarı Nizamettin Güvenç'i andırıyor.

    Selçuk İnan - Nizamettin Güvenç
    Genelde kavgalara karışmayan, olayları uzaktan izleyen Selçuk İnan, her zaman bu oyuncu grubunun arasında oldu.Politik açıklamaları, akıllı duruşuyla konseyin avukarı Nizamettin Güvenç'i andırıyor.

  10. Türk futbolunda saha içi ve dışı kavgaları bitmiyor, bitecek gibi de gözükmüyor. İşte birçok olaya karışan ve bu özellikleriyle tanınan diğer futbolcular...

    Türk futbolunda saha içi ve dışı kavgaları bitmiyor, bitecek gibi de gözükmüyor. İşte birçok olaya karışan ve bu özellikleriyle tanınan diğer futbolcular...

  11. Sabri Sarıoğlu - Zaza Dayı<br>    Futbol hayatında Galatasaray&#8217;daki performansıyla hafızalara kazınan Sabri Sarıoğlu, Reyiz yakıştırmasıyla da bilinen isimlerden.    Ceketi kullanışı ile birlikte Sabri Sarıoğlu da Kurtlar Vadisi&#8217;nde sürekli tartışılan ancak; yine de sevilen karakterlerden biri olan Zaza Dayı&#8217;ya benzetiliyor.

    Sabri Sarıoğlu - Zaza Dayı
    Futbol hayatında Galatasaray’daki performansıyla hafızalara kazınan Sabri Sarıoğlu, Reyiz yakıştırmasıyla da bilinen isimlerden. Ceketi kullanışı ile birlikte Sabri Sarıoğlu da Kurtlar Vadisi’nde sürekli tartışılan ancak; yine de sevilen karakterlerden biri olan Zaza Dayı’ya benzetiliyor.

  12. Yalçın Ayhan - Kara  <br>  Saha içindeki sert müdahaleleri ile dikkat çeken savunma oyuncularından biri olan Yalçın Ayhan, zaman zaman ürküten bakışlara sahip. Başakşehir döneminde yaşadığı olayla bir dönem gündemden düşmeyen Yalçın, basına konuşmayı da pek sevmiyor. Esrarengiz bir duruş sergilemek isteyen Yalçın ise Kurtlar Vadisi&#8217;nde ser verip, sır vermeyen Kara karakterini hatırlatıyor.

    Yalçın Ayhan - Kara
    Saha içindeki sert müdahaleleri ile dikkat çeken savunma oyuncularından biri olan Yalçın Ayhan, zaman zaman ürküten bakışlara sahip. Başakşehir döneminde yaşadığı olayla bir dönem gündemden düşmeyen Yalçın, basına konuşmayı da pek sevmiyor. Esrarengiz bir duruş sergilemek isteyen Yalçın ise Kurtlar Vadisi’nde ser verip, sır vermeyen Kara karakterini hatırlatıyor.

  13. Tolunay Kafkas - Abdülhey<br>    Teknik direktörlük kariyerinde özellikle basın mensuplarıyla yaptığı tartışmalarla dikkatleri çeken isimlerden biri de Tolunay Kafkas olmuştu. Uzun boylu oluşu ve sert bakışlarıyla Kafkas, Abdülhey&#8217;i anımsatıyor.

    Tolunay Kafkas - Abdülhey
    Teknik direktörlük kariyerinde özellikle basın mensuplarıyla yaptığı tartışmalarla dikkatleri çeken isimlerden biri de Tolunay Kafkas olmuştu. Uzun boylu oluşu ve sert bakışlarıyla Kafkas, Abdülhey’i anımsatıyor.

  14. Osman Özköylü - Şevko  <br>  Teknik direktörler arasında basın mensuplarını tehdit eden ve üstüne yürüyen isimler arasında Osman Özköylü de yer alıyor. Özköylü, Kurtlar Vadisi&#8217;nde sadece tehdit eden yapısıyla hatırlanan Kurtlar  Vadisi karakteri Şevko gibi.

    Osman Özköylü - Şevko
    Teknik direktörler arasında basın mensuplarını tehdit eden ve üstüne yürüyen isimler arasında Osman Özköylü de yer alıyor. Özköylü, Kurtlar Vadisi’nde sadece tehdit eden yapısıyla hatırlanan Kurtlar Vadisi karakteri Şevko gibi.

  15. Engin Baytar - Deli Hüsnü<br>    Engin Baytar denildiğinde aklınıza Cüney Çakır'ın boğazını sıkan ve ağır bir ceza alan futbolcu gelebilir. Her an ne yapacağı belli olmayan bir duruşa sahip olan Engin Baytar, Vadi'deki Deli Hüsnü karakterinin neredeyse tam karşılığı.

    Engin Baytar - Deli Hüsnü
    Engin Baytar denildiğinde aklınıza Cüney Çakır'ın boğazını sıkan ve ağır bir ceza alan futbolcu gelebilir. Her an ne yapacağı belli olmayan bir duruşa sahip olan Engin Baytar, Vadi'deki Deli Hüsnü karakterinin neredeyse tam karşılığı.

  16. Adem Büyük - İskender Büyük<br>    Adem Büyük, saha içindeki komutanlardan biri. Adem, Kurtlar Vadisi'ndeki eski istihbaratçılardan İskender Büyük ile eşleştirdiğimiz isim...     Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi ve derbi 2-2 bitti. Bu maçta çıkan olaylar geniş yankı uyandırdı.

    Adem Büyük - İskender Büyük
    Adem Büyük, saha içindeki komutanlardan biri. Adem, Kurtlar Vadisi'ndeki eski istihbaratçılardan İskender Büyük ile eşleştirdiğimiz isim... Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi ve derbi 2-2 bitti. Bu maçta çıkan olaylar geniş yankı uyandırdı.