Kötü Haber Geldi O Dizinin Fişi Çekildi

Show TV'den sonra şimdi de ATV'den kötü haber geldi o dizinin fişi çekildi

  1. Ekranlarda resmen yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkan Show TV'nin 'Yeni Gelin' dizisi ani bir şekilde final kararı almıştı. Bir kötü haber de bugün ATV'nin reytinglerde zirveye oynayan uzun soluklu dizisinden geldi.

    Ekranlarda resmen yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkan Show TV'nin 'Yeni Gelin' dizisi ani bir şekilde final kararı almıştı. Bir kötü haber de bugün ATV'nin reytinglerde zirveye oynayan uzun soluklu dizisinden geldi.

  2. Kanalı iki sezon boyunca cuma akşamları zirveye taşıyan 'Aşk ve Mavi' dizisi final kararı aldı. Bilindiği üzere Kapadokya'da çekilen dizinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan geçen haftalarda projeden ayrılmış, yerine Yaman karakteriyle kadroya Keremcem dahil olmuştu. Keremcem'in gelişiyle bu sezon düşen reytingler iki kat artmıştı. Ancak bu gelişme de dizinin fişinin çekilmesine engel olamadı.

    Kanalı iki sezon boyunca cuma akşamları zirveye taşıyan 'Aşk ve Mavi' dizisi final kararı aldı. Bilindiği üzere Kapadokya'da çekilen dizinin başrol oyuncusu Emrah Erdoğan geçen haftalarda projeden ayrılmış, yerine Yaman karakteriyle kadroya Keremcem dahil olmuştu. Keremcem'in gelişiyle bu sezon düşen reytingler iki kat artmıştı. Ancak bu gelişme de dizinin fişinin çekilmesine engel olamadı.

  3. 'Aşk ve Mavi'nin 78. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenilirken sevilen dizinin yerine cuma akşamları Ay Yapım'ın 'Şahin Tepesi' dizisinin gelmesi bekleniyor.

    'Aşk ve Mavi'nin 78. bölümüyle ekrana veda edeceği öğrenilirken sevilen dizinin yerine cuma akşamları Ay Yapım'ın 'Şahin Tepesi' dizisinin gelmesi bekleniyor.

  4. Hilal Saral'ın yönettiği, Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı Şahin Tepesi dizisinde; Zerrin Tekindor, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor.

    Hilal Saral'ın yönettiği, Melek Gençoğlu'nun senaryosunu yazdığı Şahin Tepesi dizisinde; Zerrin Tekindor, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Ebru Özkan başrolleri paylaşıyor.

  5. Show TV'nin 3. sezonuna başlayan Süreç Film imzalı 'Yeni Gelin' dizisi için de geçtiğimiz gün final kararı alınmıştı. Ersoy Güler'in yazıp yönettiği komedi dizisi, 2 sezon boyunca cumartesi akşamları zirvede yer almış, kanalın da yapımcının da yüzünü güldürmüştü. Yeni Gelin dizisi 3 hafta sonra 63. bölümüyle ekrana veda edecek.

    Show TV'nin 3. sezonuna başlayan Süreç Film imzalı 'Yeni Gelin' dizisi için de geçtiğimiz gün final kararı alınmıştı. Ersoy Güler'in yazıp yönettiği komedi dizisi, 2 sezon boyunca cumartesi akşamları zirvede yer almış, kanalın da yapımcının da yüzünü güldürmüştü. Yeni Gelin dizisi 3 hafta sonra 63. bölümüyle ekrana veda edecek.

  6. AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI: Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst etti. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl'a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir.

    AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI: Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst etti. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl'a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir.

  7. Sadi'yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi'nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.

    Sadi'yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi'nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.

  8. AŞK VE MAVİ 77. BÖLÜM FRAGMANI: Aşk ve Mavi'nin 77. yeni bölümünde ise sürpriz gelişmeler yaşanacak. Yaman'ı Mavi'den kıskanan Yüksel çılgına dönecek. Yeni bölüm fragmanında Yüksel'in kimi öldürdüğü ise merak konusu oldu.

    AŞK VE MAVİ 77. BÖLÜM FRAGMANI: Aşk ve Mavi'nin 77. yeni bölümünde ise sürpriz gelişmeler yaşanacak. Yaman'ı Mavi'den kıskanan Yüksel çılgına dönecek. Yeni bölüm fragmanında Yüksel'in kimi öldürdüğü ise merak konusu oldu.

  9. Diğer yandan Cemal'in ise 'Son duanı et' diyerek Elmas'ın başına silah dayaması dikkat çekti. Cemal Elmas'ı öldürecek mi?

    Diğer yandan Cemal'in ise 'Son duanı et' diyerek Elmas'ın başına silah dayaması dikkat çekti. Cemal Elmas'ı öldürecek mi?