Dünyaca Ünlü Yıldızların Milyon Dolarlık Evleri Kül Oldu

ünlü yıldızlar da var. Kim Kardashian, Lady Gaga ve Gerard Butler bu isimlerden bazıları.

  1. Eyaletin güney kesimindeki yangında evi zarar gören, tamamen yanan veya yangın nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan ünlüler arasında oyuncu Scott Baio, yönetmen Guillermo del Toro, reality show yıldızı Kim Kardashian, oyuncu Alyssa Milano ve oyuncu Rainn Wilson gibi isimler yer alıyor.

    Eyaletin güney kesimindeki yangında evi zarar gören, tamamen yanan veya yangın nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan ünlüler arasında oyuncu Scott Baio, yönetmen Guillermo del Toro, reality show yıldızı Kim Kardashian, oyuncu Alyssa Milano ve oyuncu Rainn Wilson gibi isimler yer alıyor.

  2. Televizyon yıldızı Camille Grammer Meyer de yangında Malibu'daki malikanesini kaybedenler arasında bulunuyor.    Sosyal medya hesabından yanan evinin fotoğrafını "Ne yazık ki evim kurtarılamadı" mesajıyla paylaşan Meyer, arabasını ve kişisel eşyalarını kurtaran itfaiyecilere teşekkür etti.

    Televizyon yıldızı Camille Grammer Meyer de yangında Malibu'daki malikanesini kaybedenler arasında bulunuyor. Sosyal medya hesabından yanan evinin fotoğrafını "Ne yazık ki evim kurtarılamadı" mesajıyla paylaşan Meyer, arabasını ve kişisel eşyalarını kurtaran itfaiyecilere teşekkür etti.

  3. Oyuncu Alyssa Milano da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kendisinin ve çocuklarının güvende olduğunu belirtti.

    Oyuncu Alyssa Milano da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kendisinin ve çocuklarının güvende olduğunu belirtti.

  4. Kim Kardashian ve Lady Gaga da evlerinden tahliye edilenler arasında yer aldı.    California eyaletinin kuzey ve güneyini etkisi altına alan orman yangınlarında can kaybının 31'e yükseldiği bildirilmişti.

    Kim Kardashian ve Lady Gaga da evlerinden tahliye edilenler arasında yer aldı. California eyaletinin kuzey ve güneyini etkisi altına alan orman yangınlarında can kaybının 31'e yükseldiği bildirilmişti.

  5. Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Miley Cyrus’un evi, California’da meydana gelen yangında büyük hasar görerek kullanılamaz hale geldi.      Cyrus’un 2,52 milyon dolarlık Malibu’daki evi, 29 kişinin hayatını kaybettiği büyük yangından etkilendi.

    Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Miley Cyrus’un evi, California’da meydana gelen yangında büyük hasar görerek kullanılamaz hale geldi. Cyrus’un 2,52 milyon dolarlık Malibu’daki evi, 29 kişinin hayatını kaybettiği büyük yangından etkilendi.

  6. 25 yaşındaki pop yıldızı, Instagram’dan yaptığı paylaşımla, gökkuşağı renklerine boyattığı orman içindeki evinin kullanılmaz durumda olduğunu bildirdi.

    25 yaşındaki pop yıldızı, Instagram’dan yaptığı paylaşımla, gökkuşağı renklerine boyattığı orman içindeki evinin kullanılmaz durumda olduğunu bildirdi.

  7. Gerard Butler, Robin Thicke ve Camille Grammer’ın da evlerinin yandığı yangınla ilgili Cyrus şu açıklamayı yaptı:    “Ben şanslı olanlardan biriyim. Hayvanlarım ve hayatımın aşkları güvende, sorun yok.”

    Gerard Butler, Robin Thicke ve Camille Grammer’ın da evlerinin yandığı yangınla ilgili Cyrus şu açıklamayı yaptı: “Ben şanslı olanlardan biriyim. Hayvanlarım ve hayatımın aşkları güvende, sorun yok.”

  8. Yangında iki katlı, dört yatak odalı ve üç banyolu evini kaybeden Cyrus, “Evim kullanılamaz halde ama ailem ve arkadaşlarımla hatıralarım hala güçlü. Geride kalanlardan dolayı minnettarım. İtfaiyecilere ve Los Angeles polisine sevgilerimi ve şükranlarımı gönderiyorum” dedi.

    Yangında iki katlı, dört yatak odalı ve üç banyolu evini kaybeden Cyrus, “Evim kullanılamaz halde ama ailem ve arkadaşlarımla hatıralarım hala güçlü. Geride kalanlardan dolayı minnettarım. İtfaiyecilere ve Los Angeles polisine sevgilerimi ve şükranlarımı gönderiyorum” dedi.

  9. ABD'nin California eyaletindeki büyük orman yangını ilk belirlemelere göre 31 kişinin canına mal oldu. Aynı zamanda metrakarelerce alan da acımasız alevlere teslim oldu. Bu büyük yangından o bölgede milyon dolarlık malikaneleri olan ünlüler de etkilendi. Birçok ünlünün gösterişli malikanesi yangında küle döndü. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Gerard Butler.

    ABD'nin California eyaletindeki büyük orman yangını ilk belirlemelere göre 31 kişinin canına mal oldu. Aynı zamanda metrakarelerce alan da acımasız alevlere teslim oldu. Bu büyük yangından o bölgede milyon dolarlık malikaneleri olan ünlüler de etkilendi. Birçok ünlünün gösterişli malikanesi yangında küle döndü. Bunlardan biri de ünlü oyuncu Gerard Butler.

  10. İskoç aktörün, yangından etkilenen bölgede bulunan malikanesi ve özel aracı küle döndü.

    İskoç aktörün, yangından etkilenen bölgede bulunan malikanesi ve özel aracı küle döndü.

  11. 48 yaşındaki Butler, Malibu'da yangında yok olan evinin önünde çektiği fotoğraf ve videoları Instagram sayfasında paylaştı.

    48 yaşındaki Butler, Malibu'da yangında yok olan evinin önünde çektiği fotoğraf ve videoları Instagram sayfasında paylaştı.

  12. Butler, yangından etkilenenler için başlatılan kampanyalara da destek istedi.

    Butler, yangından etkilenenler için başlatılan kampanyalara da destek istedi.

  13. Diğer bazı ünlüler de Instagram sayfalarında yaşadıklarını böyle paylaştı. Shannon Doherty'nin paylaşımı bu şekilde.

    Diğer bazı ünlüler de Instagram sayfalarında yaşadıklarını böyle paylaştı. Shannon Doherty'nin paylaşımı bu şekilde.

  14. Yönetmen Scott Derrickson'ın evinin son hali.

    Yönetmen Scott Derrickson'ın evinin son hali.

  15. Oyuncu Blanca Blanco da dehşet anlarını paylaştı.

    Oyuncu Blanca Blanco da dehşet anlarını paylaştı.