İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Cem Yılmaz'dan 3. Yeni Film: Emanet

Oyuncu kadrosunda kimler var?

  1. Ocak ayında Kaçamak ve 2 Arada isminde 60 dakikalık ve iki bağımsız hikaye ile izleyicilerinin karşısında olmaya hazırlanan usta komedyen Cem Yılmaz, üçüncü filmi Emanet olacak. Yılmaz, üçüncü filmi Emanet'in çekimlerine başladığını duyururken oyuncu kadrosunu da paylaştı.

    Ocak ayında Kaçamak ve 2 Arada isminde 60 dakikalık ve iki bağımsız hikaye ile izleyicilerinin karşısında olmaya hazırlanan usta komedyen Cem Yılmaz, üçüncü filmi Emanet olacak. Yılmaz, üçüncü filmi Emanet'in çekimlerine başladığını duyururken oyuncu kadrosunu da paylaştı.

  2. Çağlar Çorumlu

    Çağlar Çorumlu

  3. Özge Özpirinççi

    Özge Özpirinççi

  4. Necip Memili

    Necip Memili

  5. Tülin Özen

    Tülin Özen

  6. Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, fotoğrafın altına 'Cem bey hayırlı olsun,Allah baba utandırmasın..Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşalllah...' yorumunu yaptı.    Cem Yılmaz da Ozan Güven'e karşılık olarak, 'Ozan bey bu sene böyle ! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum..Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor' dedi.

    Cem Yılmaz'ın yakın arkadaşı Ozan Güven, fotoğrafın altına 'Cem bey hayırlı olsun,Allah baba utandırmasın..Kılıktan kılığa giriyorsunuz maşalllah...' yorumunu yaptı. Cem Yılmaz da Ozan Güven'e karşılık olarak, 'Ozan bey bu sene böyle ! Sanat konuşulacak bu sene ben öyle düşünüyorum..Yeni tiyatro oyununuzun takvimini seyircimiz iple çekiyor' dedi.