Bir Zamanlar Çukurova'da Büyük Sürpriz!

Böylesi ilk kez olacak

  1. Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV'nin yüzünü güldüren dizilerden biri oldu. Daha ilk bölümden seyirciyi içine çeken senaryosunu ile dikkatleri çeken dizi, reyting listelerinde de her hafta zirvedeki yerini koruyor.

    Bir Zamanlar Çukurova dizisi ATV'nin yüzünü güldüren dizilerden biri oldu. Daha ilk bölümden seyirciyi içine çeken senaryosunu ile dikkatleri çeken dizi, reyting listelerinde de her hafta zirvedeki yerini koruyor.

  2. YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZ: Başrollerinde Vahide Perçim, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi daha çok genç oyuncuların yer aldığı kadroya perşembe günü yayınlanacak 10. bölümde sürpriz bir oyuncu daha katılıyor.

    YENİ BÖLÜMDE BÜYÜK SÜRPRİZ: Başrollerinde Vahide Perçim, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş gibi daha çok genç oyuncuların yer aldığı kadroya perşembe günü yayınlanacak 10. bölümde sürpriz bir oyuncu daha katılıyor.

  3. SADRİ ALIŞIK KADRODA: Bir Zamanlar Çukurova'da en dikkat çeken karakterlerden biri de usta oyuncu Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli karakteri. Yeni bölümde ise Fekeli'nin gençliğini oğlu Sadri Alışık oynayacak.

    SADRİ ALIŞIK KADRODA: Bir Zamanlar Çukurova'da en dikkat çeken karakterlerden biri de usta oyuncu Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli karakteri. Yeni bölümde ise Fekeli'nin gençliğini oğlu Sadri Alışık oynayacak.

  4. BÖYLESİ İLK KEZ OLACAK: Sibel Turnagöl ile Kerem Alışık'ın oğulları olan ve dedesinin adını alan Sadri Alışık, Fekeli'nin gençliği ile ilk kez babası ile ekran önüne geçecek.

    BÖYLESİ İLK KEZ OLACAK: Sibel Turnagöl ile Kerem Alışık'ın oğulları olan ve dedesinin adını alan Sadri Alışık, Fekeli'nin gençliği ile ilk kez babası ile ekran önüne geçecek.

  5. HERKESİ ÇOK ŞAŞIRTACAK: Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık tiyatro oyunlarında birçok kez babasıyla aynı sahneyi paylaştı fakat ilk kez bir dizi projesinde birlikte rol alacaklar.

    HERKESİ ÇOK ŞAŞIRTACAK: Kerem Alışık’ın oğlu Sadri Alışık tiyatro oyunlarında birçok kez babasıyla aynı sahneyi paylaştı fakat ilk kez bir dizi projesinde birlikte rol alacaklar.

  6. Sadrı Alışık son olarak Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde rol almıştı. Fakat reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizinin ekran hayatı çok kısa sürmüştü. Kısa sürede dikkat çeken isim Sadri Alışık ise yeni dizisiyle tekrar ekranlarda boy gösterecek...

    Sadrı Alışık son olarak Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde rol almıştı. Fakat reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyen dizinin ekran hayatı çok kısa sürmüştü. Kısa sürede dikkat çeken isim Sadri Alışık ise yeni dizisiyle tekrar ekranlarda boy gösterecek...

  7. PEKİ KİMDİR GENÇ YETENEK SADRİ ALIŞIK: Ekranlara ilk kez Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ile merhaba diyen Sadri Alışık'ın bu deneyimi dizinin yayından kaldırılmasıyla kısa sürdü.

    PEKİ KİMDİR GENÇ YETENEK SADRİ ALIŞIK: Ekranlara ilk kez Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi ile merhaba diyen Sadri Alışık'ın bu deneyimi dizinin yayından kaldırılmasıyla kısa sürdü.

  8. Doğuştan ünlüler kategorisinde ilk sıralarda olan Sadri Alışık'ın babası usta oyuncu Kerem Alışık, annesi ise Sibel Turnagöl.

    Doğuştan ünlüler kategorisinde ilk sıralarda olan Sadri Alışık'ın babası usta oyuncu Kerem Alışık, annesi ise Sibel Turnagöl.

  9. 1922 yılında Kerem Alışık'ın o dönem büyük bir aşk yaşadığı Sibel Turnagöl ile evliliğinden olan tek çocukları Sadri Alışık'a unutulmaz efsanelerden olan dedesinin adı verildi. Anne ve babası ise 1997 yılında, Sadri 5 yaşındayken boşandı

    1922 yılında Kerem Alışık'ın o dönem büyük bir aşk yaşadığı Sibel Turnagöl ile evliliğinden olan tek çocukları Sadri Alışık'a unutulmaz efsanelerden olan dedesinin adı verildi. Anne ve babası ise 1997 yılında, Sadri 5 yaşındayken boşandı

  10. Dedesinin ismini taşımaktan büyük gurur ve onur duyduğunu her fırsatta dile getiren Sadri Alışık verdiği bir röportajda dedesi Sadri Alışık hakkında şunları söylemişti...

    Dedesinin ismini taşımaktan büyük gurur ve onur duyduğunu her fırsatta dile getiren Sadri Alışık verdiği bir röportajda dedesi Sadri Alışık hakkında şunları söylemişti...

  11. - Sadri Alışık ismi, bu durumu neredeyse kaçınılmaz kılıyor&#8230; Size yüklediği bir ağırlık var mı?  <br>  Ağırlık değil, gurur veriyor. Tabii o isme yakışır bir şekilde davranmanız lazım. Benim ailemden aldığım kültür de bu yönde zaten. Adım Sadri Alışık olmasaydı da bu şekilde yaşardım&#8230; Tabii ki ona layık olacak şekilde yaşayacağım. Onun adı bende sorumluluk oluşturmuyor, gurur duyuyorum&#8230;

    - Sadri Alışık ismi, bu durumu neredeyse kaçınılmaz kılıyor… Size yüklediği bir ağırlık var mı?
    Ağırlık değil, gurur veriyor. Tabii o isme yakışır bir şekilde davranmanız lazım. Benim ailemden aldığım kültür de bu yönde zaten. Adım Sadri Alışık olmasaydı da bu şekilde yaşardım… Tabii ki ona layık olacak şekilde yaşayacağım. Onun adı bende sorumluluk oluşturmuyor, gurur duyuyorum…

  12. - Dedenizi en çok kimden dinlersiniz?  <br>  Babam hep anlatır ama asıl babaannemden dinlerim. O bir anlatsın sabaha kadar herkes dinler.

    - Dedenizi en çok kimden dinlersiniz?
    Babam hep anlatır ama asıl babaannemden dinlerim. O bir anlatsın sabaha kadar herkes dinler.

  13. - Dedenizle olan en güzel anılarınızdan birini paylaşabilir misiniz?  <br>  Biz ailecek Fenerbahçeliyiz. Ben de, babam da, dedem de. Yıllar önce dedem yoğun bakımdayken Fenerbahçe&#8217;in Avrupa maçı vardı. Yoğun bakıma televizyon kurdurtmuştu; babam, ben, dedem maç izlemiştik.

    - Dedenizle olan en güzel anılarınızdan birini paylaşabilir misiniz?
    Biz ailecek Fenerbahçeliyiz. Ben de, babam da, dedem de. Yıllar önce dedem yoğun bakımdayken Fenerbahçe’in Avrupa maçı vardı. Yoğun bakıma televizyon kurdurtmuştu; babam, ben, dedem maç izlemiştik.