İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Rambo Berk'in İnanılmaz Değişimi

kilo alan veya veren ünlü isimler

  1. Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak kilo veren ünlüler kervanına bir dönemin fenomen dizisi Yılan Hikayesi'nde canlandırdığı Rambo Berk karakteri ile hafızalara kazınan Ferhat Yılmaz, katıldı.

    Pek çok ünlü, gerek rolü uğruna gerekse de sağlıklı bir hayat seçimi için kilo kontrolünü sağlamayı başardı. Bazıları da yıllar geçtikçe fit görünümünden uzaklaştı. Son olarak kilo veren ünlüler kervanına bir dönemin fenomen dizisi Yılan Hikayesi'nde canlandırdığı Rambo Berk karakteri ile hafızalara kazınan Ferhat Yılmaz, katıldı.

  2. Üç ayda 50 kilo veren Ferhat Yılmaz'ı görenler, gözlerine inanamıyor. Ağustos ayında metabolik mini by-pass ameliyatı geçiren oyuncu, zayıflama ameliyatı olmadığının altını çizerek, bu müdahale sonrası tüm yeme düzenini değiştirdiğini söyledi.

    Üç ayda 50 kilo veren Ferhat Yılmaz'ı görenler, gözlerine inanamıyor. Ağustos ayında metabolik mini by-pass ameliyatı geçiren oyuncu, zayıflama ameliyatı olmadığının altını çizerek, bu müdahale sonrası tüm yeme düzenini değiştirdiğini söyledi.

  3. Düzenli şekilde yüzmeye ve fitness yapmaya başlayan Yılmaz, diyet ve sporla 3 ayda 50 kilo verdi. 133 kilodan 83 kiloya düşen ve en büyük motivasyon kaynağının oğlu Poyraz olduğunu belirten Ferhat Yılmaz, kilo verdikten sonra kendini yeniden keşfettiğini vurguladı.

    Düzenli şekilde yüzmeye ve fitness yapmaya başlayan Yılmaz, diyet ve sporla 3 ayda 50 kilo verdi. 133 kilodan 83 kiloya düşen ve en büyük motivasyon kaynağının oğlu Poyraz olduğunu belirten Ferhat Yılmaz, kilo verdikten sonra kendini yeniden keşfettiğini vurguladı.

  4. Ünlü oyuncu, "Hedefim on kilo daha vermek. Çünkü mesleğim için de çok önemli bir konu bu. Kilolarımdan kurtulmak oyunculuk yelpazemi genişletti ve artık çok farklı karakterler canlandırabilirim” ifadelerini kullandı.

    Ünlü oyuncu, "Hedefim on kilo daha vermek. Çünkü mesleğim için de çok önemli bir konu bu. Kilolarımdan kurtulmak oyunculuk yelpazemi genişletti ve artık çok farklı karakterler canlandırabilirim” ifadelerini kullandı.

  5. EKİN KOÇ  Efsane yarış atı Bold Pilot ve jokey Halis Karataş'ın hikayesinin anlatıldığı Şampiyon filmi için Ekin Koç 10 kilo verdi.    Senaryosu 3 yıllık bir çalışma sonucunda ortaya çıkan film için başrol oyuncusu Koç, 3 ay boyunca hızlandırılmış jokey eğitimi aldı.

    EKİN KOÇ Efsane yarış atı Bold Pilot ve jokey Halis Karataş'ın hikayesinin anlatıldığı Şampiyon filmi için Ekin Koç 10 kilo verdi. Senaryosu 3 yıllık bir çalışma sonucunda ortaya çıkan film için başrol oyuncusu Koç, 3 ay boyunca hızlandırılmış jokey eğitimi aldı.

  6. AHMET MÜMTAZ TAYLAN    Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 15 kilo verdi.

    AHMET MÜMTAZ TAYLAN Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, 15 kilo verdi.

  7. 8-18 denilen diyeti uyguladığını söyleyen Taylan, "Tüp mide ameliyatı falan yaptırmadım. Boğazını tutunca zayıflıyorsun. Tartıya pek çıkmıyorum ama şimdiye kadar 15 kilo verdim. Diyet falan da yapamadım. Sabah 8 kahvaltı, akşam 18.00 yemek, sonra boğazını tutuyorsun. 18'den sonra bir şey yemeyince zayıflıyor insan" dedi.

    8-18 denilen diyeti uyguladığını söyleyen Taylan, "Tüp mide ameliyatı falan yaptırmadım. Boğazını tutunca zayıflıyorsun. Tartıya pek çıkmıyorum ama şimdiye kadar 15 kilo verdim. Diyet falan da yapamadım. Sabah 8 kahvaltı, akşam 18.00 yemek, sonra boğazını tutuyorsun. 18'den sonra bir şey yemeyince zayıflıyor insan" dedi.

  8. ÇİÇEK DİLLİGİL  Oyuncu Çiçek Dilligil yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 30 kilo verdi. Gün geçtikçe eriyen oyuncu, yeni hedefini belirledi. Ameliyat sonrası beslenmesine dikkat eden ve hemen hemen her gün spora giden Dilligil, 5 kilo daha vereceğini söyledi.

    ÇİÇEK DİLLİGİL Oyuncu Çiçek Dilligil yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 30 kilo verdi. Gün geçtikçe eriyen oyuncu, yeni hedefini belirledi. Ameliyat sonrası beslenmesine dikkat eden ve hemen hemen her gün spora giden Dilligil, 5 kilo daha vereceğini söyledi.

  9. BEYAZIT ÖZTÜRK  TV8’deki ‘O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapacak olan Beyazıt Öztürk, "Yediklerime dikkat ettim, spor yaptım. 2.5 ayda 12 kilo verdim. Sezona hazırım, gayet formdayım" dedi.

    BEYAZIT ÖZTÜRK TV8’deki ‘O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapacak olan Beyazıt Öztürk, "Yediklerime dikkat ettim, spor yaptım. 2.5 ayda 12 kilo verdim. Sezona hazırım, gayet formdayım" dedi.

  10. İşler Güçler dizisindeki Salih Abi karakteriyle ünlenen oyuncu Burak Satıbol, görenleri hayrete düşürdü.

    İşler Güçler dizisindeki Salih Abi karakteriyle ünlenen oyuncu Burak Satıbol, görenleri hayrete düşürdü.

  11. Satıbol, "Toplamda 40 kilo verdim. Sağlığıma kavuştum. Eski halimden eser kalmadı. Birçok hastalığım vardı ve hepsinden kurtuldum” dedi.

    Satıbol, "Toplamda 40 kilo verdim. Sağlığıma kavuştum. Eski halimden eser kalmadı. Birçok hastalığım vardı ve hepsinden kurtuldum” dedi.

  12. CHARLIZE THERON  charlize theron kaç kilo, charlize theron kim, charlize theron yeni filmi    Hollywood’un ünlü oyuncusu Charlize Theron, yeni filmi Tully için aldığı kilolardan kurtuldu.

    CHARLIZE THERON charlize theron kaç kilo, charlize theron kim, charlize theron yeni filmi Hollywood’un ünlü oyuncusu Charlize Theron, yeni filmi Tully için aldığı kilolardan kurtuldu.

  13. 43 yaşındaki Güney Afrikalı oyuncu, komedi-dram türündeki yeni filmi için yaklaşık 25 kilo almıştı.

    43 yaşındaki Güney Afrikalı oyuncu, komedi-dram türündeki yeni filmi için yaklaşık 25 kilo almıştı.

  14. Oyuncunun çekimlerin üzerinden geçen bir yılda eski kilosuna döndüğü görüldü.

    Oyuncunun çekimlerin üzerinden geçen bir yılda eski kilosuna döndüğü görüldü.

  15. Modellikten oyunculuğa geçen Theron, her zaman bakımlı ve fit görünümüyle tanınıyor. Ancak oyuncu, daha önce de rolü uğruna kilo almayı kabul etmişti.

    Modellikten oyunculuğa geçen Theron, her zaman bakımlı ve fit görünümüyle tanınıyor. Ancak oyuncu, daha önce de rolü uğruna kilo almayı kabul etmişti.

  16. PELİN ÖZTEKİN      Oyuncu, 153 kiloya kadar çıkınca Nisan 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu. BKM Mutfak'taki skeçlerde kilosuyla örtüşen rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Öztekin, mide ameliyatı sonrası ilk 6 ayda 158 kilodan 100 kiloya düşmüştü. Öztekin son olarak 21 ayda 90 kilo verip 63'e düştü. 31 yaşındaki oyuncu, formunu korumak için ise düzenli olarak spor yapıyor.

    PELİN ÖZTEKİN Oyuncu, 153 kiloya kadar çıkınca Nisan 2015'te mide küçültme ameliyatı olmuştu. BKM Mutfak'taki skeçlerde kilosuyla örtüşen rolleriyle adını geniş kitlelere duyuran Öztekin, mide ameliyatı sonrası ilk 6 ayda 158 kilodan 100 kiloya düşmüştü. Öztekin son olarak 21 ayda 90 kilo verip 63'e düştü. 31 yaşındaki oyuncu, formunu korumak için ise düzenli olarak spor yapıyor.

  17. cem yılmaz, zayıflama,  90 kiloya ulaşan Cem Yılmaz sıkı bir diyet ve sporla üç ayda 12 kilo verdi.

    cem yılmaz, zayıflama, 90 kiloya ulaşan Cem Yılmaz sıkı bir diyet ve sporla üç ayda 12 kilo verdi.

  18. 44 yaşındaki Yılmaz, geçtiğimiz yıl yaz tatilinde çekilen fotoğrafında kilolu hali dikkat çekmişti.

    44 yaşındaki Yılmaz, geçtiğimiz yıl yaz tatilinde çekilen fotoğrafında kilolu hali dikkat çekmişti.

  19. YEŞİM CEREN BOZOĞLU  Başrolleri Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı “Acı Tatlı Ekşi” filminin galası gerçekleşti. Galaya verdiği kilolarla gündeme gelen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu da katıldı.

    YEŞİM CEREN BOZOĞLU Başrolleri Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı “Acı Tatlı Ekşi” filminin galası gerçekleşti. Galaya verdiği kilolarla gündeme gelen oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu da katıldı.

  20. Mide küçültme ameliyatı sonrası 100 kilodan 60'a düşen Bozoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı.

    Mide küçültme ameliyatı sonrası 100 kilodan 60'a düşen Bozoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı.

  21. Bozoğlu 100 kiloya çıkınca Ağustos 2016'da mide küçültme ameliyatı olmuştu.

    Bozoğlu 100 kiloya çıkınca Ağustos 2016'da mide küçültme ameliyatı olmuştu.

  22. 43 yaşındaki Bozoğlu bundan önce O hayat Benim dizisinde hayat verdiği Nuran karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmuştu.

    43 yaşındaki Bozoğlu bundan önce O hayat Benim dizisinde hayat verdiği Nuran karakteri ile adını geniş kitlelere duyurmuştu.

  23. BERKE ÜZREK    Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in hayatını konu alan, TRT’de yayınlanacak olan ’Aliya’ dizisinin oyuncularından Üzrek, rolü için 24 kilo aldı.      Çekimlerin tamamlanmasının ardından, doktor kontrolünde hızla kilo almaya başlayan 38 yaşındaki oyuncu, “Bu önemli projeye hazırlanırken beni motive eden, Bosna Hersek’te yaşananların üzerimde bıraktığı psikolojik etki oldu. Aliya İzzetbegoviç tarihe mal olmuş bir şahsiyettir. Gelecekte çok daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Umarım tüm Türkiye yanı başımızda yaşanan ve hatta yaşanmaya devam eden Bosna Hersek meselesinin iç yüzünü anlatmaya gayret ettiğimiz yapıma gereken ilgiyi gösterir” dedi.

    BERKE ÜZREK Bosna Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç’in hayatını konu alan, TRT’de yayınlanacak olan ’Aliya’ dizisinin oyuncularından Üzrek, rolü için 24 kilo aldı. Çekimlerin tamamlanmasının ardından, doktor kontrolünde hızla kilo almaya başlayan 38 yaşındaki oyuncu, “Bu önemli projeye hazırlanırken beni motive eden, Bosna Hersek’te yaşananların üzerimde bıraktığı psikolojik etki oldu. Aliya İzzetbegoviç tarihe mal olmuş bir şahsiyettir. Gelecekte çok daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Umarım tüm Türkiye yanı başımızda yaşanan ve hatta yaşanmaya devam eden Bosna Hersek meselesinin iç yüzünü anlatmaya gayret ettiğimiz yapıma gereken ilgiyi gösterir” dedi.

  24. PELİN KARAHAN    Sekiz ay önce ikinci kez anne olan oyuncu Pelin Karahan, kısa sürede kilolarından kurtuldu.      Etiler’de eşi Bedri Güntay’la objektiflere takılan 33 yaşındaki oyuncu, doğumdan sonra 35 kilo verdiğini açıkladı.

    PELİN KARAHAN Sekiz ay önce ikinci kez anne olan oyuncu Pelin Karahan, kısa sürede kilolarından kurtuldu. Etiler’de eşi Bedri Güntay’la objektiflere takılan 33 yaşındaki oyuncu, doğumdan sonra 35 kilo verdiğini açıkladı.

  25. EMEL MÜFTÜOĞLU    Emel Müftüoğlu, Kasım 2016'da 80 kiloya çıkınca sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Yakınlarının "Artık ameliyat olmalısın" şeklindeki ısrarları sonucu 1 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldu.

    EMEL MÜFTÜOĞLU Emel Müftüoğlu, Kasım 2016'da 80 kiloya çıkınca sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Yakınlarının "Artık ameliyat olmalısın" şeklindeki ısrarları sonucu 1 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldu.

  26. 30 kilo verip 50'ye kadar düştü. 1.56 boyundaki şarkıcı ideal kilosuna kavuştu. Önceki gün İstinyepark'ta görüntülenen Emel Müftüoğlu "Çok iyiyim ve sağlıklıyım" dedi.

    30 kilo verip 50'ye kadar düştü. 1.56 boyundaki şarkıcı ideal kilosuna kavuştu. Önceki gün İstinyepark'ta görüntülenen Emel Müftüoğlu "Çok iyiyim ve sağlıklıyım" dedi.

  27. Hande Erçel -    Yazın Çeşme tatilde fazla kilolarıyla eleştirilen Siyah İnci'nin Hazal'ı Hande Erçel önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kilo verdiği net şekilde anlaşılan Erçel, 3 aydır yaptığı diyetin formülünü açıkladı: Tatlı krizlerini ekşi elma ve tarçınla atlattım. Hamur işlerinden uzak durdum.

    Hande Erçel - Yazın Çeşme tatilde fazla kilolarıyla eleştirilen Siyah İnci'nin Hazal'ı Hande Erçel önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kilo verdiği net şekilde anlaşılan Erçel, 3 aydır yaptığı diyetin formülünü açıkladı: Tatlı krizlerini ekşi elma ve tarçınla atlattım. Hamur işlerinden uzak durdum.

  28. NURGÜL YEŞİLÇAY  -  Nurgül Yeşilçay, önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda bir kafede buluştu. Yaz başında 4 bin TL ödeyerek gittiği detoks kampıyla ilgili konuşan oyuncu, “Oraya kilo vermek için gittim ama tam aksine kilo aldım. Yeni dizi için kilo vermeye çalışıyorum. Açım, açım ve açım. Yeni bir diyete başladım. Hamur işi yok, şeker yok, birçok şey yasak. Hedefim 8 kilo daha vermek. Şimdilik 2 kilo gitti” dedi.

    NURGÜL YEŞİLÇAY - Nurgül Yeşilçay, önceki akşam arkadaşlarıyla Nişantaşı’nda bir kafede buluştu. Yaz başında 4 bin TL ödeyerek gittiği detoks kampıyla ilgili konuşan oyuncu, “Oraya kilo vermek için gittim ama tam aksine kilo aldım. Yeni dizi için kilo vermeye çalışıyorum. Açım, açım ve açım. Yeni bir diyete başladım. Hamur işi yok, şeker yok, birçok şey yasak. Hedefim 8 kilo daha vermek. Şimdilik 2 kilo gitti” dedi.

  29. İREM DERİCİ    30 yaşındaki şarkıcı 6 ay gibi kısa bir sürede 17 kilo verdi. Ancak Derici'nin zayıflama sürecini sağlıksız geçirdiği ve bu yüzden rahatsızlandığı öne sürüldü.

    İREM DERİCİ 30 yaşındaki şarkıcı 6 ay gibi kısa bir sürede 17 kilo verdi. Ancak Derici'nin zayıflama sürecini sağlıksız geçirdiği ve bu yüzden rahatsızlandığı öne sürüldü.

  30. SİBEL CAN    Yıllardır yaptığı değişik diyetler ile gündeme gelen, 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can, yeni dizisi için yedi haftada yaklaşık 10 kilo verdi.     Sibel Can, yeni dizisi 'Sevda'nın Bahçesi' ile yıllar sonra setlere döndü. Başrolü Emre Kınay ile paylaşan Sibel Can çekim öncesi yaşam koçu Şeyda Coşkun denetiminde diyete girmiş, yürüyüşe başlamıştı.

    SİBEL CAN Yıllardır yaptığı değişik diyetler ile gündeme gelen, 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can, yeni dizisi için yedi haftada yaklaşık 10 kilo verdi. Sibel Can, yeni dizisi 'Sevda'nın Bahçesi' ile yıllar sonra setlere döndü. Başrolü Emre Kınay ile paylaşan Sibel Can çekim öncesi yaşam koçu Şeyda Coşkun denetiminde diyete girmiş, yürüyüşe başlamıştı.

  31. Sibel Can'ın yedi haftada yaklaşık 10 kilo verip 62'ye düştüğü ortaya çıktı. 47 yaşındaki Can sete de diyet yemekleri götürüyor.

    Sibel Can'ın yedi haftada yaklaşık 10 kilo verip 62'ye düştüğü ortaya çıktı. 47 yaşındaki Can sete de diyet yemekleri götürüyor.

  32. NAZAN ÖNCEL    Nazan Öncel, altı ayda 13 kilo verdi, iki beden küçüldü. Sahneye siyah mini şort tulumuyla çıkan Öncel’in yeni hali görenleri şaşırttı.    Öncel, vegan diyetiyle zayıfladığını açıkladı. Vegan diyeti ya da veganizm, hayvan kökenli gıdaları ve hayvansal ürünlerin yenilmesini reddeden bir beslenme türü olarak biliniyor.

    NAZAN ÖNCEL Nazan Öncel, altı ayda 13 kilo verdi, iki beden küçüldü. Sahneye siyah mini şort tulumuyla çıkan Öncel’in yeni hali görenleri şaşırttı. Öncel, vegan diyetiyle zayıfladığını açıkladı. Vegan diyeti ya da veganizm, hayvan kökenli gıdaları ve hayvansal ürünlerin yenilmesini reddeden bir beslenme türü olarak biliniyor.

  33. İSKENDER PAYDAŞ    Ünlü müzisyen İskender Paydaş da kilolarından kurtuldu.

    İSKENDER PAYDAŞ Ünlü müzisyen İskender Paydaş da kilolarından kurtuldu.

  34. Son dönemde aldığı kilolardan rahatsızlık duyan Paydaş, Ulus'taki özel bir hastanede tüp mide ameliyatı oldu. 3 ayda yaklaşık 30 kilo veren Paydaş'ın 125 kilodan 95 kiloya düştüğü konuşuluyor.

    Son dönemde aldığı kilolardan rahatsızlık duyan Paydaş, Ulus'taki özel bir hastanede tüp mide ameliyatı oldu. 3 ayda yaklaşık 30 kilo veren Paydaş'ın 125 kilodan 95 kiloya düştüğü konuşuluyor.

  35. UĞUR YÜCEL      Son yıllarda aldığı fazla kilolarla dikkat çeken usta oyuncu Uğur Yücel, yeni dizisindeki rolü gereği fazla kilolarından kurtuldu.    Yücel'in, 11 ay boyunca sıkı bir diyet uygulayarak 30 kilo verdiği öğrenildi.

    UĞUR YÜCEL Son yıllarda aldığı fazla kilolarla dikkat çeken usta oyuncu Uğur Yücel, yeni dizisindeki rolü gereği fazla kilolarından kurtuldu. Yücel'in, 11 ay boyunca sıkı bir diyet uygulayarak 30 kilo verdiği öğrenildi.

  36. NASIL ZAYIFLADI?    Usta oyuncu, zayıflamak için ekmeği hayatından çıkardı, protein ve sebze ağırlıklı beslendi, sabah-akşam aksatmadan yürüyüş yaptı ve alkolü minimuma indirdi.

    NASIL ZAYIFLADI? Usta oyuncu, zayıflamak için ekmeği hayatından çıkardı, protein ve sebze ağırlıklı beslendi, sabah-akşam aksatmadan yürüyüş yaptı ve alkolü minimuma indirdi.

  37. URAZ KAYGILAROĞLU    Pis Yedili dizisinde Canburger karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Uraz Kaygılaroğlu 3 Adam programında nasıl 64 kilo verdiğini anlattı.    Son olarak Dönerse Senindir filminde rol alan ve 2008 yılından bu yana 64 kilo veren 29 yaşındaki oyuncu o süreç hakkında şöyle konuştu: "Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. Normalde ayı vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim."

    URAZ KAYGILAROĞLU Pis Yedili dizisinde Canburger karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Uraz Kaygılaroğlu 3 Adam programında nasıl 64 kilo verdiğini anlattı. Son olarak Dönerse Senindir filminde rol alan ve 2008 yılından bu yana 64 kilo veren 29 yaşındaki oyuncu o süreç hakkında şöyle konuştu: "Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. Normalde ayı vb. hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim."

  38. EMRE AYDIN    Geçen yıl yönetmen koltuğuna oturduğu Cinni: Uyanış filminin galasında basının karşısına çıkan Emre Aydın, kilolu haliyle dikkat çekmişti.  Kilo vermek için, haftanın altı günü spor salonunda çalışan Aydın, eşi Eda Köksal'ın da kendisine destek olduğunu dile getirdi.  Düzenli beslenme ve sporla 3.5 ayda 14 kilo verdiğini açıklayan Aydın, mide küçültme ameliyatını düşünmediğini söyledi. 85 kilodan 71 kiloya düştüğünü dile getiren Aydın, bu yıl bir dram filmi çekeceğini açıkladı.

    EMRE AYDIN Geçen yıl yönetmen koltuğuna oturduğu Cinni: Uyanış filminin galasında basının karşısına çıkan Emre Aydın, kilolu haliyle dikkat çekmişti. Kilo vermek için, haftanın altı günü spor salonunda çalışan Aydın, eşi Eda Köksal'ın da kendisine destek olduğunu dile getirdi. Düzenli beslenme ve sporla 3.5 ayda 14 kilo verdiğini açıklayan Aydın, mide küçültme ameliyatını düşünmediğini söyledi. 85 kilodan 71 kiloya düştüğünü dile getiren Aydın, bu yıl bir dram filmi çekeceğini açıkladı.

  39. Kaygılaroğlu şöyle devam etti: "Sonra baktım yine kiloluyum. Yine yemeye başladım. Ama annem artık sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var' diyerek bana inanmadı. Böylece benim diyet sürecim başladı ve 2 sene sürdü. 140 kilodan 76 kiloya indim."

    Kaygılaroğlu şöyle devam etti: "Sonra baktım yine kiloluyum. Yine yemeye başladım. Ama annem artık sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var' diyerek bana inanmadı. Böylece benim diyet sürecim başladı ve 2 sene sürdü. 140 kilodan 76 kiloya indim."

  40. OKAN KARACAN    Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 70 kilo veren oyuncu Okan Karacan, oyunculuğu bırakıp ticarete atıldı. Etiler'de eşi Zeynep ve küçük oğlu Alican'la görüntülenen Okan Karacan, "Vücudumun yarısı gitti neredeyse, 140 kilodan 70'e düştüm. Çok şükür sağlığım yerinde bir sıkıntım yok" dedi. Prodüksiyon şirketi ve köfteci dükkanı açarak ticarete atıldığını söyleyen Karacan, zayıfladıktan sonra ilginç roller geldiğini ancak şimdilik oyunculuğu düşünmediğini açıkladı.

    OKAN KARACAN Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra 70 kilo veren oyuncu Okan Karacan, oyunculuğu bırakıp ticarete atıldı. Etiler'de eşi Zeynep ve küçük oğlu Alican'la görüntülenen Okan Karacan, "Vücudumun yarısı gitti neredeyse, 140 kilodan 70'e düştüm. Çok şükür sağlığım yerinde bir sıkıntım yok" dedi. Prodüksiyon şirketi ve köfteci dükkanı açarak ticarete atıldığını söyleyen Karacan, zayıfladıktan sonra ilginç roller geldiğini ancak şimdilik oyunculuğu düşünmediğini açıkladı.

  41. Zerrin Özer, önceki gece Etiler’deki PS Lounge adlı mekanda yapımcı Kemal Aslan ve Salih Keçeci ile bir araya geldi. Yeni yapımcısı Kemal Aslan’la büyük bir proje hazırlığında olduklarını söyleyen Zerrin Özer, 15 kilo verdiğini de belirtti.

    Zerrin Özer, önceki gece Etiler’deki PS Lounge adlı mekanda yapımcı Kemal Aslan ve Salih Keçeci ile bir araya geldi. Yeni yapımcısı Kemal Aslan’la büyük bir proje hazırlığında olduklarını söyleyen Zerrin Özer, 15 kilo verdiğini de belirtti.

  42. “Hedefim bir 15 kilo daha vermek” diyen Zerrin Özer, yakında yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıkacağını açıkladı.

    “Hedefim bir 15 kilo daha vermek” diyen Zerrin Özer, yakında yeni imajıyla sevenlerinin karşısına çıkacağını açıkladı.

  43. SİBEL CAN    2000’den bu yana yaptığı değişik diyetler ile gündeme gelen ve 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can sonunda hedefine ulaştı. Son olarak O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan 46 yaşındaki şarkıcı; 2.5 ayda 10 kilo verip 55 kilo oldu.

    SİBEL CAN 2000’den bu yana yaptığı değişik diyetler ile gündeme gelen ve 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can sonunda hedefine ulaştı. Son olarak O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğunda oturan 46 yaşındaki şarkıcı; 2.5 ayda 10 kilo verip 55 kilo oldu.

  44. ‘36 bedene kavuştum’ diyen Sibel Can, Fransa-Cannes’da çektirdiği fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Ünlü şarkıcı “Fotoşop var mı?” diye soranlara “Yok gerçek” dedi. Sık sık kilo alıp veren Sibel Can, yaptığı diyetlerle fenomen haline gelmişti.

    ‘36 bedene kavuştum’ diyen Sibel Can, Fransa-Cannes’da çektirdiği fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Ünlü şarkıcı “Fotoşop var mı?” diye soranlara “Yok gerçek” dedi. Sık sık kilo alıp veren Sibel Can, yaptığı diyetlerle fenomen haline gelmişti.

  45. KIVANÇ TATLITUĞ  Rol alacağı film ve diziler için devamlı imaj değiştiren 32 yaşındaki oyuncu, "Kuzey Güney" dizisinde canlandıracağı karakter için 13 kilo vermişti. "Kelebeğin Rüyası" filmindeki karakteri için ise 7 kilo daha veren Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun tempoda spor yaparak bu sonuca ulaştığını açıklamıştı.

    KIVANÇ TATLITUĞ Rol alacağı film ve diziler için devamlı imaj değiştiren 32 yaşındaki oyuncu, "Kuzey Güney" dizisinde canlandıracağı karakter için 13 kilo vermişti. "Kelebeğin Rüyası" filmindeki karakteri için ise 7 kilo daha veren Kıvanç Tatlıtuğ, yoğun tempoda spor yaparak bu sonuca ulaştığını açıklamıştı.

  46. HANDE ERÇEL  "Güneşin Kızları" dizisiyle tanınan 22 yaşındaki oyuncuya, "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinin deneme çekimlerine gittiğinde kilo vermesi gerektiği söylendi. Bir hafta sonrasında verdiği 5 kilo ile rolü kimseye kaptırmadığı biliniyor. Güzel oyuncu, kısa sürede kilo verebilmek için bir hafta boyunca sadece çorba ve su ile beslendiğini belirtiyor.

    HANDE ERÇEL "Güneşin Kızları" dizisiyle tanınan 22 yaşındaki oyuncuya, "Aşk Laftan Anlamaz" dizisinin deneme çekimlerine gittiğinde kilo vermesi gerektiği söylendi. Bir hafta sonrasında verdiği 5 kilo ile rolü kimseye kaptırmadığı biliniyor. Güzel oyuncu, kısa sürede kilo verebilmek için bir hafta boyunca sadece çorba ve su ile beslendiğini belirtiyor.

  47. ÇAĞATAY ULUSOY  Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştıkları "Medcezir" dizisinden sonra Çağatay Ulusoy, "Delibal" filmi için toplam 7,5 kilo verip saçlarını uzatmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yaprağından oluşan çay kürü desteğiyle zayıfladığı söyleniyor.

    ÇAĞATAY ULUSOY Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştıkları "Medcezir" dizisinden sonra Çağatay Ulusoy, "Delibal" filmi için toplam 7,5 kilo verip saçlarını uzatmıştı. 25 yaşındaki oyuncunun mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado yaprağından oluşan çay kürü desteğiyle zayıfladığı söyleniyor.

  48. FAHRİYE EVCEN  Film, dizi ve reklam gibi bir çok projede yer alan 30 yaşındaki oyuncu, 5 kilo vermesinin ardından 'Acaba yeni bir proje mi var?' soruları için herhangi bir proje için olmadığını açıklamıştı.

    FAHRİYE EVCEN Film, dizi ve reklam gibi bir çok projede yer alan 30 yaşındaki oyuncu, 5 kilo vermesinin ardından 'Acaba yeni bir proje mi var?' soruları için herhangi bir proje için olmadığını açıklamıştı.

  49. BURAK ÖZÇİVİT  Star TV'de yayınlanan "Kara Sevda" dizisinin Kemal'ini canlandıran 31 yaşındaki oyuncu, "Muhteşem Yüzyıl"ın Bali Bey'i ve "Malkoçoğlu" filminin başrolü için kısa sürede 9 kilo vermişti.

    BURAK ÖZÇİVİT Star TV'de yayınlanan "Kara Sevda" dizisinin Kemal'ini canlandıran 31 yaşındaki oyuncu, "Muhteşem Yüzyıl"ın Bali Bey'i ve "Malkoçoğlu" filminin başrolü için kısa sürede 9 kilo vermişti.

  50. BİRCE AKALAY  32 yaşındaki ünlü oyuncu, "Küçük Ağa" dizisinin final yapmasıyla birlikte yeni projeler için çalışmalara başlamıştı. "Evli ve Öfkeli" dizisinde bir polisi canlandıran Birce Akalay, rolü için diyetisyen eşliğinde 8 kilo verdiğini açıklamıştı.

    BİRCE AKALAY 32 yaşındaki ünlü oyuncu, "Küçük Ağa" dizisinin final yapmasıyla birlikte yeni projeler için çalışmalara başlamıştı. "Evli ve Öfkeli" dizisinde bir polisi canlandıran Birce Akalay, rolü için diyetisyen eşliğinde 8 kilo verdiğini açıklamıştı.

  51. SARP LEVENDOĞLU  "Deliormanlı" filminde Avrupa şampiyonu unvanlı bir boksörü canlandıran oyuncu, "Hocamla günde iki antrenman yapıyoruz. Profesyonel bir boksör nasıl çalışıyorsa, biz de öyle çalışıyoruz. Bu süreçte 15 kilo verdim" ifadelerini kullanmıştı. 34 yaşındaki oyuncu en son "Küçük Ağa" dizisiyle ekranlara gelmişti.

    SARP LEVENDOĞLU "Deliormanlı" filminde Avrupa şampiyonu unvanlı bir boksörü canlandıran oyuncu, "Hocamla günde iki antrenman yapıyoruz. Profesyonel bir boksör nasıl çalışıyorsa, biz de öyle çalışıyoruz. Bu süreçte 15 kilo verdim" ifadelerini kullanmıştı. 34 yaşındaki oyuncu en son "Küçük Ağa" dizisiyle ekranlara gelmişti.

  52. GUPSE ÖZAY  "Yalan Dünya" dizisinde canlandırdığı Nurhayat karakteri ile tanınan ünlü oyuncu, "Deliha" filmi için 15 kilo alırken, başka bir projesi için 21 kilo vermişti. 32 yaşındaki oyuncu, "Deliha'da tombikleşmiştim. Yeni filmdeki karakter biraz zayıftı. Toplamda 21 kilo verdim. Ben rolüme öyle motive olurum. Öyle giriyorum karaktere" ifadelerini kullanmıştı.

    GUPSE ÖZAY "Yalan Dünya" dizisinde canlandırdığı Nurhayat karakteri ile tanınan ünlü oyuncu, "Deliha" filmi için 15 kilo alırken, başka bir projesi için 21 kilo vermişti. 32 yaşındaki oyuncu, "Deliha'da tombikleşmiştim. Yeni filmdeki karakter biraz zayıftı. Toplamda 21 kilo verdim. Ben rolüme öyle motive olurum. Öyle giriyorum karaktere" ifadelerini kullanmıştı.

  53. HALİT ERGENÇ  "Muhteşem Yüzyıl" dan sonra ekranlara bir süre ara veren Halit Ergenç, yeni dizisi "Vatan Haini" ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 46 yaşındaki oyuncu, yeni rolü için 5 kilo verdiğini söyledi.

    HALİT ERGENÇ "Muhteşem Yüzyıl" dan sonra ekranlara bir süre ara veren Halit Ergenç, yeni dizisi "Vatan Haini" ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 46 yaşındaki oyuncu, yeni rolü için 5 kilo verdiğini söyledi.

  54. ERKEN PETEKKAYA  Star TV'de yayınlanan "Paramparça" dizisinin Cihan'ı, hayat verdiği karakter için 9 kilo verdiğini ifade etti. 45 yaşındaki ünlü oyuncu, zayıflığın karaktere yakışacağını düşündüğü için kilo verdiğini söylemişti.

    ERKEN PETEKKAYA Star TV'de yayınlanan "Paramparça" dizisinin Cihan'ı, hayat verdiği karakter için 9 kilo verdiğini ifade etti. 45 yaşındaki ünlü oyuncu, zayıflığın karaktere yakışacağını düşündüğü için kilo verdiğini söylemişti.

  55. HAZAL KAYA  Başrollerini Aras Bulut İynemli ile paylaşan 25 yaşındaki oyuncu, en son "Maral" dizisiyle ekrana gelmişti. 16 yaşından beri sektörde olduğunu belirten Hazal Kaya, 2.5 ayda 11 kilo verdiğini açıklamıştı.

    HAZAL KAYA Başrollerini Aras Bulut İynemli ile paylaşan 25 yaşındaki oyuncu, en son "Maral" dizisiyle ekrana gelmişti. 16 yaşından beri sektörde olduğunu belirten Hazal Kaya, 2.5 ayda 11 kilo verdiğini açıklamıştı.

  56. ARAS BULUT İYNEMLİ  En son "Maral" dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut, "Tamam Mıyız" filmindeki rolü için 9 kilo vermişti. 25 yaşındaki oyuncu, "Üç gün fitness ve crossfitt, iki gün kickboks yaptım. Bol protein yedim. Şeker ve unlu mamulleri kestim" ifadelerini kullanmıştı.

    ARAS BULUT İYNEMLİ En son "Maral" dizisiyle ekranlara gelen Aras Bulut, "Tamam Mıyız" filmindeki rolü için 9 kilo vermişti. 25 yaşındaki oyuncu, "Üç gün fitness ve crossfitt, iki gün kickboks yaptım. Bol protein yedim. Şeker ve unlu mamulleri kestim" ifadelerini kullanmıştı.

  57. HÜLYA AVŞAR  En son "Kösem Sultan" dizisi ile ekranlara gelen Hülya Avşar, Eylül'de gerçekleştirmek istediği projesi için 8 kilo verdiğini söyledi. Ünlü sanatçının tenis oynayarak form tuttuğu biliniyor.

    HÜLYA AVŞAR En son "Kösem Sultan" dizisi ile ekranlara gelen Hülya Avşar, Eylül'de gerçekleştirmek istediği projesi için 8 kilo verdiğini söyledi. Ünlü sanatçının tenis oynayarak form tuttuğu biliniyor.

  58. MERT FIRAT  35 yaşındaki ünlü oyuncu, senaryosunu ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı "Kelebeğin Rüyası" filmi için 10 kilo vermişti.

    MERT FIRAT 35 yaşındaki ünlü oyuncu, senaryosunu ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı "Kelebeğin Rüyası" filmi için 10 kilo vermişti.

  59. GÖKÇE BAHADIR  Son olarak “Hatırla Gönül” dizisi ile ekranlarda yer alan 34 yaşındaki oyuncunun, verdiği kilolar rakam olarak bilinmese de fark edilir duruma gelmişti.

    GÖKÇE BAHADIR Son olarak “Hatırla Gönül” dizisi ile ekranlarda yer alan 34 yaşındaki oyuncunun, verdiği kilolar rakam olarak bilinmese de fark edilir duruma gelmişti.

  60. METİN AKDÜLGER  Star TV'de ekranlara gelen "Medcezir" dizisinde Orkun karakteriyle tanınan 28 yaşındaki oyuncu, "Bensiz" filmindeki rolü için 45 günde 17 kilo vererek, felç geçiren bir futbolcuyu canlandırmıştı.

    METİN AKDÜLGER Star TV'de ekranlara gelen "Medcezir" dizisinde Orkun karakteriyle tanınan 28 yaşındaki oyuncu, "Bensiz" filmindeki rolü için 45 günde 17 kilo vererek, felç geçiren bir futbolcuyu canlandırmıştı.

  61. MURAT YILDIRIM  Selma Ergeç ile başrolleri paylaştığı "Kırımlı" filmi, 2. Dünya Savaşı sırasında Kırım Türkleri’nin çektiği acıları anlatıyordu. 37 yaşındaki oyuncu Murat Yıldırım, Cengiz Dağcı’nın “Korkunç Yıllar” romanından uyarlanan filmde canlandıracağı rol için 10 kilo vermişti.

    MURAT YILDIRIM Selma Ergeç ile başrolleri paylaştığı "Kırımlı" filmi, 2. Dünya Savaşı sırasında Kırım Türkleri’nin çektiği acıları anlatıyordu. 37 yaşındaki oyuncu Murat Yıldırım, Cengiz Dağcı’nın “Korkunç Yıllar” romanından uyarlanan filmde canlandıracağı rol için 10 kilo vermişti.