Prens Salman'dan Roma İçin Çılgın Rakam...

Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma Kulübü için, Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman'ın satın alma teklifi açıklandı.

  1. Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma Kulübü için, Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman'ın satın alma teklifi açıklandı.

    Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma Kulübü için, Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman'ın satın alma teklifi açıklandı.

  2. İşte Avrupa'nın konuştuğu şaşırtıcı gelişmenin perde arkası...

    İşte Avrupa'nın konuştuğu şaşırtıcı gelişmenin perde arkası...

  3. İtalyan haber portalı La Repubblica’nın haberine göre AS Roma’nın sahibi James Pallotta, Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman’ın kulübü alma girişimlerini reddetti.

    İtalyan haber portalı La Repubblica’nın haberine göre AS Roma’nın sahibi James Pallotta, Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman’ın kulübü alma girişimlerini reddetti.

  4. Salman'ın kulübü alma girişimlerine karşın, James Pallotta’nın kulübün değerini 1 milyar Euro’nun üzerinde tuttuğu söyleniyor.

    Salman'ın kulübü alma girişimlerine karşın, James Pallotta’nın kulübün değerini 1 milyar Euro’nun üzerinde tuttuğu söyleniyor.

  5. Aynı haberin detayında, Pallotta’nın 1953’ten beri Lazio ile paylaştıkları Stadio Olimpico’dan ayrılmak ve kendilerine ait, ayrı bir stada çıkmak için kaynak bulma çalışmalarının da devam ettiği yazıldı.

    Aynı haberin detayında, Pallotta’nın 1953’ten beri Lazio ile paylaştıkları Stadio Olimpico’dan ayrılmak ve kendilerine ait, ayrı bir stada çıkmak için kaynak bulma çalışmalarının da devam ettiği yazıldı.

  6. Yeni bir stadyumun inşa edilmesiyle birlikte takımın değerinin de daha yukarı çıkartılacağı belirtildi.

    Yeni bir stadyumun inşa edilmesiyle birlikte takımın değerinin de daha yukarı çıkartılacağı belirtildi.

  7. Milli maç arasına girmeden önce Roma, İtalya Serie A’da lider Juventus’un 15 puan gerisinde, 6. sırada bulunuyordu.

    Milli maç arasına girmeden önce Roma, İtalya Serie A’da lider Juventus’un 15 puan gerisinde, 6. sırada bulunuyordu.