Yıldız Tilbe'nin Gençlik Fotoğrafları Sizi Çok Şaşırtacak

Yıldız Tilbe'nin gençlik fotoğrafları sizi çok şaşırtacak

  1. İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir.

    İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir.

  2. Annesinin adı Altun, babasının adı Ali'dir. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır.Çok küçük yaşlardan beri şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlenmiştir. Sezen Burçin (d.1985) adında bir kız çocuğu oldu

    Annesinin adı Altun, babasının adı Ali'dir. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır.Çok küçük yaşlardan beri şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlenmiştir. Sezen Burçin (d.1985) adında bir kız çocuğu oldu

  3. İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.Sahneye ilk olarak 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir klüpte başlamıştır. 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmıştır.

    İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.Sahneye ilk olarak 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir klüpte başlamıştır. 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmıştır.

  4. Sezen Aksu'ya konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.

    Sezen Aksu'ya konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.

  5. Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nda oynayan İdris Nebi Taşkın'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafı olay oldu. Kadın hayranları "Saçlarını sakın bir daha kestirme" demeden edemedi.

    Star TV'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nda oynayan İdris Nebi Taşkın'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafı olay oldu. Kadın hayranları "Saçlarını sakın bir daha kestirme" demeden edemedi.

  6. 2014 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ergenlik dönemine ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

    2014 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ergenlik dönemine ait bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

  7. Bir dönem saçlarını sıfıra vuran genç oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

    Bir dönem saçlarını sıfıra vuran genç oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu.

  8. Bir dönem saçlarını sıfıra vuran genç oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Şimdilerde genç kızların gözdesi olan Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafına ' saç insanı çok değiştiriyor' yorumları yapıldı.

    Bir dönem saçlarını sıfıra vuran genç oyuncunun bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu. Şimdilerde genç kızların gözdesi olan Taşkan'ın ergenlik dönemine ait fotoğrafına ' saç insanı çok değiştiriyor' yorumları yapıldı.

  9. Ebru Şancı, sosyal medya hesabından 18 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

    Ebru Şancı, sosyal medya hesabından 18 yaşında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

  10. Şancı, Eylül 2015’te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika’da evlenmişti.

    Şancı, Eylül 2015’te futbolcu Alpaslan Öztürk ile Belçika’da evlenmişti.

  11. Yaşadığı değişimi espirili bir dille ifade etti: "18 yaşımdaki resmimi gören kocam bana yarın dolandırıcılıktan dava açmaya hazırlanıyor...

    Yaşadığı değişimi espirili bir dille ifade etti: "18 yaşımdaki resmimi gören kocam bana yarın dolandırıcılıktan dava açmaya hazırlanıyor...

  12. Geçen Ekim’de de ikizleri Ceylin ve Mila’yı Bodrum’da dünyaya getirmişti. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

    Geçen Ekim’de de ikizleri Ceylin ve Mila’yı Bodrum’da dünyaya getirmişti. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

  13. Daha çocuk sayılabilicek bir yaşta 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve sahnelere çıkartılan Günel Zeynalova, yeni albümü için tercih ettiği imajla takipçilerini şaşırttı.

    Daha çocuk sayılabilicek bir yaşta 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve sahnelere çıkartılan Günel Zeynalova, yeni albümü için tercih ettiği imajla takipçilerini şaşırttı.

  14. Müzik piyasasıyla ve kameralarla tanıştığı ilk dönemlerde kalın kaşlarıyla dikkat çeken Azeri kızı Günel, kaşlarını almama nedenini, “Azerbaycan'da kızlar, kaşlarını evlendiklerinde aldırırlar” diye açıklamıştı.

    Müzik piyasasıyla ve kameralarla tanıştığı ilk dönemlerde kalın kaşlarıyla dikkat çeken Azeri kızı Günel, kaşlarını almama nedenini, “Azerbaycan'da kızlar, kaşlarını evlendiklerinde aldırırlar” diye açıklamıştı.

  15. 31 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz aylarda burnuna estetik yaptırdı. Yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri durmayan Günel bazı takipçileri tarafından Birce Akalay’a benzetildi.

    31 yaşındaki şarkıcı geçtiğimiz aylarda burnuna estetik yaptırdı. Yeni görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşmaktan geri durmayan Günel bazı takipçileri tarafından Birce Akalay’a benzetildi.

  16. Günel ve Birce Akalay

    Günel ve Birce Akalay