İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı Açıklaması

Hem Acun Abi hem de Şeyma arkadaşımdır

  1. Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı Çifti dün 1 yıl 2 ay süren evliliklerini Silivri Aile Mahkemesi'nde 8 dakika süren duruşmanın ardında noktalamıştı. Boşanmanın gerekçesi olarak Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy'la yakınlaşması gösterilmişti. Şeyma Subaşı ise bu iddialara sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak "Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" demişti. Bu açıklamadan sonra kızı Melisa ile tatile çıkan Şeyma Subaşı İstanbul'u terketti. Hemen ardında ise bomba bir açıklamada Çağatay Ulusoy'dan geldi.

    Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı Çifti dün 1 yıl 2 ay süren evliliklerini Silivri Aile Mahkemesi'nde 8 dakika süren duruşmanın ardında noktalamıştı. Boşanmanın gerekçesi olarak Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy'la yakınlaşması gösterilmişti. Şeyma Subaşı ise bu iddialara sosyal medya hesabından mesaj yayınlayarak "Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" demişti. Bu açıklamadan sonra kızı Melisa ile tatile çıkan Şeyma Subaşı İstanbul'u terketti. Hemen ardında ise bomba bir açıklamada Çağatay Ulusoy'dan geldi.

  2. Büyük bir aşkla geçtiğimiz Eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dün 9 yıllık birlikteliklerine noktayı koydu. Ünlü çiftin boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken herkes ayrılığın sebebini merak eder oldu.

    Büyük bir aşkla geçtiğimiz Eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dün 9 yıllık birlikteliklerine noktayı koydu. Ünlü çiftin boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken herkes ayrılığın sebebini merak eder oldu.

  3. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberlerinin çıkmasının ardından, evliliğin ihanet nedeniyle bittiği dedikoduları ortada dolaşmaya başlamış, "Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etmişti.

    Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberlerinin çıkmasının ardından, evliliğin ihanet nedeniyle bittiği dedikoduları ortada dolaşmaya başlamış, "Gelinim Olur musun?" programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etmişti.

  4. Haberlerin ardından ilk açıklama Şeyma Subaşı'dan gelmiş sosyal medya hesabından ""Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" açıklamasını yapmıştı.

    Haberlerin ardından ilk açıklama Şeyma Subaşı'dan gelmiş sosyal medya hesabından ""Çağatay Ulusoy ile olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir" açıklamasını yapmıştı.

  5. Sessiziliğini koruyan Çağatay Ulusoy, sosyal medya hesabı üzerinden bu iddialara ateş püskürdü.

    Sessiziliğini koruyan Çağatay Ulusoy, sosyal medya hesabı üzerinden bu iddialara ateş püskürdü.

  6. Ulusoy, sosyal medya üzerinden iddiaları yalanlayan açıklama yaparak "Hem Acun abi, hem de Şeyma arkadaşımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin iftiraların son bulmasını dilerim" dedi.

    Ulusoy, sosyal medya üzerinden iddiaları yalanlayan açıklama yaparak "Hem Acun abi, hem de Şeyma arkadaşımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin iftiraların son bulmasını dilerim" dedi.