İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

90'Ların Unutulmaz İsmiydi. Şimdi Ne Yapıyor?

90'ların unutulmaz ismiydi. Ayşe Özgün şimdi ne yapıyor?

  1. Türkiye'de televizyonun en çok izlendiği yıllardandı 90'lar... Sabah programlarıyla yeni tanışan vatandaşların en çok izlenenler listesinde Ayşe Özgün vardı.

    Türkiye'de televizyonun en çok izlendiği yıllardandı 90'lar... Sabah programlarıyla yeni tanışan vatandaşların en çok izlenenler listesinde Ayşe Özgün vardı.

  2. 'Bir kova su ile yıkanabilir bir su bardağı su ile de dişlerinizi fırçalayabilirsiniz' sözleri bile günlerce haber kanallarında bile Ayşe Özgün'ün taklitleri de yapılmıştı.

    'Bir kova su ile yıkanabilir bir su bardağı su ile de dişlerinizi fırçalayabilirsiniz' sözleri bile günlerce haber kanallarında bile Ayşe Özgün'ün taklitleri de yapılmıştı.

  3. Levent Kırca onlarca kez Olacak O Kadar skeçlerinde onu konu etmiş bazı sözlerini eleştirmişti...

    Levent Kırca onlarca kez Olacak O Kadar skeçlerinde onu konu etmiş bazı sözlerini eleştirmişti...

  4. Adana doğumlu olan Ayşe Özgün İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olmadan eğitimini yarım bırakmıştı.

    Adana doğumlu olan Ayşe Özgün İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olmadan eğitimini yarım bırakmıştı.

  5. Ancak gazetecilik hayatına 18 yaşında Nokta dergisinde başlayan Özgün için okul meslek aşkını durduracak bir unsur değildi.

    Ancak gazetecilik hayatına 18 yaşında Nokta dergisinde başlayan Özgün için okul meslek aşkını durduracak bir unsur değildi.

  6. 2015 yılına kadar ekranlarda farklı konuları ele alan Ayşe Özgün en çok Yaşar Nuri Öztürk ile yaptığı programlardaki sohbetleriyle adından söz ettirmişti.

    2015 yılına kadar ekranlarda farklı konuları ele alan Ayşe Özgün en çok Yaşar Nuri Öztürk ile yaptığı programlardaki sohbetleriyle adından söz ettirmişti.

  7. Televizyon camiasında çok sevilen Özgün 3 yıldır ekranlardan uzak bir hayat sürmeyi tercih ediyor.

    Televizyon camiasında çok sevilen Özgün 3 yıldır ekranlardan uzak bir hayat sürmeyi tercih ediyor.

  8. İşte şimdilerde ekranlardan uzak sakim bir hayat sürerek sürekli eski dostlarıyla buluşan Ayşe Özgün'ün son hali...

    İşte şimdilerde ekranlardan uzak sakim bir hayat sürerek sürekli eski dostlarıyla buluşan Ayşe Özgün'ün son hali...