Murat Yıldırım'ın Yeni Partneri Belli Oldu Mu?

Murat Yıldırım'ın yeni partneri belli oldu mu?

  1. En son Meryem Uzerli ile 'Gecenin Kraliçesi' adlı diziyle karşımıza çıkan Murat Yıldırım, yeni dizisi için kolları sıvadı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yakışıklı sunucusu, yine Atv'de yayınlanması beklenen yeni dizisi için partner arayışlarında sona gelindi.

    En son Meryem Uzerli ile 'Gecenin Kraliçesi' adlı diziyle karşımıza çıkan Murat Yıldırım, yeni dizisi için kolları sıvadı. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yakışıklı sunucusu, yine Atv'de yayınlanması beklenen yeni dizisi için partner arayışlarında sona gelindi.

  2. 2 sezon önce dizi yapacağını duyuran ancak hayranlarını meraklı bir bekleyişte bırakan Murat Yıldırım'ın yeni dizisindeki partneri Hatice Şendil olabilir. Güzel oyuncuyla, henüz adı bile belli olmayan dizi hakkında görüşüldüğü öğrenildi. Ayrıca yapımını Tims&B’nin üstleneceği projeyi Ayfer Tunç ile Ethem Özışık’ın kaleme alması bekleniyor.

    2 sezon önce dizi yapacağını duyuran ancak hayranlarını meraklı bir bekleyişte bırakan Murat Yıldırım'ın yeni dizisindeki partneri Hatice Şendil olabilir. Güzel oyuncuyla, henüz adı bile belli olmayan dizi hakkında görüşüldüğü öğrenildi. Ayrıca yapımını Tims&B’nin üstleneceği projeyi Ayfer Tunç ile Ethem Özışık’ın kaleme alması bekleniyor.

  3. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Sağyaşar'la evli olan Hatice Şendil, Star TV'de yayınlanan 'Dila Hanım'la çok beğenilmiş ve son olarak Özcan Deniz'le başrolü paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' ile ününü sürdürmüştür.

    Kendisi gibi oyuncu olan Burak Sağyaşar'la evli olan Hatice Şendil, Star TV'de yayınlanan 'Dila Hanım'la çok beğenilmiş ve son olarak Özcan Deniz'le başrolü paylaştığı 'Kaderimin Yazıldığı Gün' ile ününü sürdürmüştür.

  4. HATİCE ŞENDİL KİMDİR? Hatice Şendil Anne tarafından İstanbul, baba tarafından ise Antalyalıdır.İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu çocukluğunu Antalya’da geçirmiştir. Kendisinden hariç 2 tane daha kız kardeşi bulunmaktadır. 2 Ağustos 1983 doğumlu olan oyuncu, eğitimini İşletme bölümünde okuyarak noktalamıştır.

    HATİCE ŞENDİL KİMDİR? Hatice Şendil Anne tarafından İstanbul, baba tarafından ise Antalyalıdır.İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu çocukluğunu Antalya’da geçirmiştir. Kendisinden hariç 2 tane daha kız kardeşi bulunmaktadır. 2 Ağustos 1983 doğumlu olan oyuncu, eğitimini İşletme bölümünde okuyarak noktalamıştır.

  5. Şendil, 2008 tarihinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ebru Alemdar karakterini oynayarak televizyonlarda kendisini göstermeye başladı.

    Şendil, 2008 tarihinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Ebru Alemdar karakterini oynayarak televizyonlarda kendisini göstermeye başladı.

  6. 2010 tarihinde Karadağlar adındaki dizide oynadı. 2012 tarihinde Dila Hanım isimli dizide başrol oynayan oyuncu son olarak Kaderimin Yazıldığı gün dizisinde başrol oynamıştır.

    2010 tarihinde Karadağlar adındaki dizide oynadı. 2012 tarihinde Dila Hanım isimli dizide başrol oynayan oyuncu son olarak Kaderimin Yazıldığı gün dizisinde başrol oynamıştır.

  7. MURAT YILDIRIM KİMDİR? Murat Yıldırım, 1979 yılında Konya'da doğmuştur. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.

    MURAT YILDIRIM KİMDİR? Murat Yıldırım, 1979 yılında Konya'da doğmuştur. Annesi ve babası aslen Mardinli olan oyuncu, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden sekizinci senesinde mezun oldu.

  8. Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO’daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım’ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu.

    Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları’na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO’daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım’ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu.

  9. 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

    2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde “Mesut” karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

  10. Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakteri ile büyük bir çıkış yaptı. 2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı

    Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde “Demir” karakteri ile büyük bir çıkış yaptı. 2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı

  11. Kocan Kadar Konuş filmleriyle komedi türünde de iddiasını ortaya koyan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra’da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016’da Adana’da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi.

    Kocan Kadar Konuş filmleriyle komedi türünde de iddiasını ortaya koyan Murat Yıldırım, 20 Haziran 2008’de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Burçin Terzioğlu ile evlendi ancak bu evlilik 4 yıl sonra sonlandı. Londra’da tanıştığı Faslı oyuncu İmane Elbani ile 13 Kasım 2016’da Adana’da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünya evine girdi.