İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sen Anlat Karadeniz'den Uluslararası Başarı

Sen Anlat Karadeniz'den büyük başarı

  1. İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Sen Anlat Karadeniz, Londra'daki Uluslararası Dramalar Zirvesi'ne damga vurdu. Dizi, dünyanın dört bir yanından reyting rekortmeni yapımların yer aldığı festivalde gösterilen tek Türk dizisi oldu.

    İzleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Sen Anlat Karadeniz, Londra'daki Uluslararası Dramalar Zirvesi'ne damga vurdu. Dizi, dünyanın dört bir yanından reyting rekortmeni yapımların yer aldığı festivalde gösterilen tek Türk dizisi oldu.

  2. Nefes ile Tahir'in destansı sevgisini konu alan dizi, festivalin 'Drama by Numbers' bölümünde Lifeline adıyla gösterildi. Sen Anlat Karadeniz, geçtiğimiz ay Cannes'daki MIPCOM fuarında da büyük ses getirmişti.

    Nefes ile Tahir'in destansı sevgisini konu alan dizi, festivalin 'Drama by Numbers' bölümünde Lifeline adıyla gösterildi. Sen Anlat Karadeniz, geçtiğimiz ay Cannes'daki MIPCOM fuarında da büyük ses getirmişti.

  3. Çocuk gelin, kadına şiddet gibi önemli sorunları ele alan dizi, para karşılığı satılan bir çocuk gelin olan 'Nefes'in oğlu Yiğit'le birlikte eşi tarafından esir edilişi ve şiddet görmesi sonucu evden kaçmasıyla gelişen olayları' konu alıyor.

    Çocuk gelin, kadına şiddet gibi önemli sorunları ele alan dizi, para karşılığı satılan bir çocuk gelin olan 'Nefes'in oğlu Yiğit'le birlikte eşi tarafından esir edilişi ve şiddet görmesi sonucu evden kaçmasıyla gelişen olayları' konu alıyor.

  4. Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav otururken, senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

    Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav otururken, senaristliğini Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

  5. Karadeniz’in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

    Karadeniz’in eşsiz doğasında çekimlerine devam edilen dizi; Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman'ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.