O Dizinin Fişi Çekildi

Kanal D o dizinin fişini çekti

  1. KANAL D'nin iddialı dizisi Muhteşem İkili'ye erken final yolu gözüktü. Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel'li kadrosuyla ekranda fırtına estirmesi beklenen Muhteşem İkili, reytinglerde resmen çöktü. Dizinin 5. bölümü reyting listesine ancak 19. sıradan girebildi. Kötü gidişe dur diyemeyen Muhteşem İkili için erken final kararı alınacağı konuşuluyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'lu kadrosuyla reyting listesinin zirvesinde olması beklenen Çarpışma da, hafta içinde ilk bölümü 6 kez tekrar gösterilmesine rağmen çakıldı. Hem FETÖ iddiaları hem de istenen reytinge ulaşamaması nedeniyle Çarpışma için de erken final alarm zili çaldı. Adeta 'cehennem grubu'na dönüşen perşembe akşamının galibi ise ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. Avlu ve Bizim Hikaye de günü kurtardı.

    KANAL D'nin iddialı dizisi Muhteşem İkili'ye erken final yolu gözüktü. Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel'li kadrosuyla ekranda fırtına estirmesi beklenen Muhteşem İkili, reytinglerde resmen çöktü. Dizinin 5. bölümü reyting listesine ancak 19. sıradan girebildi. Kötü gidişe dur diyemeyen Muhteşem İkili için erken final kararı alınacağı konuşuluyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'lu kadrosuyla reyting listesinin zirvesinde olması beklenen Çarpışma da, hafta içinde ilk bölümü 6 kez tekrar gösterilmesine rağmen çakıldı. Hem FETÖ iddiaları hem de istenen reytinge ulaşamaması nedeniyle Çarpışma için de erken final alarm zili çaldı. Adeta 'cehennem grubu'na dönüşen perşembe akşamının galibi ise ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. Avlu ve Bizim Hikaye de günü kurtardı.

  2. İddialı kadrosu ve bol aksiyonlu sahneleriyle ekrana gelen Kanal D'nin Muhteşem İkili dizisine Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel de yetmedi. 5. bölümü dün akşam ekrana gelen Muhteşem İkili, reyting listesine ancak 19. sıradan girebildi.

    İddialı kadrosu ve bol aksiyonlu sahneleriyle ekrana gelen Kanal D'nin Muhteşem İkili dizisine Kerem Bursin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel de yetmedi. 5. bölümü dün akşam ekrana gelen Muhteşem İkili, reyting listesine ancak 19. sıradan girebildi.

  3. Muhteşem İkili'nin reytinglerde her bölümde çakılması üzerine Kanal D yönetiminin erken final kararı aldığı ve dizinin yakında final yapacağı konuşuluyor. Yıldız oyuncular ve bol aksiyon diziyi kurtarmaya yetmeyecek gibi görünüyor.

    Muhteşem İkili'nin reytinglerde her bölümde çakılması üzerine Kanal D yönetiminin erken final kararı aldığı ve dizinin yakında final yapacağı konuşuluyor. Yıldız oyuncular ve bol aksiyon diziyi kurtarmaya yetmeyecek gibi görünüyor.

  4. Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi Türkiye'nin en beğenilen iki isminin başrolünde olduğu Show TV'nin Çarpışma dizisinin başı da fena halde dertte. Hem dizi hakkındaki "FETÖ dizisi" suçlamaları hem de reytinglerde istenilen verimin alınamaması alarm zillerinin çalmasına neden oldu.

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu gibi Türkiye'nin en beğenilen iki isminin başrolünde olduğu Show TV'nin Çarpışma dizisinin başı da fena halde dertte. Hem dizi hakkındaki "FETÖ dizisi" suçlamaları hem de reytinglerde istenilen verimin alınamaması alarm zillerinin çalmasına neden oldu.

  5. 6 TEKRARA RAĞMEN 7. OLABİLDİ... Sosyal medyada senaryosu ve oyuncu kadrosu ile övgü alan Çarpışma dizisinin ilk bölümünün bir hafta içinde altı kez yayınlanmasına rağmen reyting sıralamasında üç sıra yükselerek yedinci sırada kendine yer buldu.

    6 TEKRARA RAĞMEN 7. OLABİLDİ... Sosyal medyada senaryosu ve oyuncu kadrosu ile övgü alan Çarpışma dizisinin ilk bölümünün bir hafta içinde altı kez yayınlanmasına rağmen reyting sıralamasında üç sıra yükselerek yedinci sırada kendine yer buldu.

  6. Çarpışma dizisi, hakkındaki FETÖ iddiaları nedeniyle de sıkıntılı günler geçiriyor. İlk olarak Nihat Genç'in gündeme getirdiği "FETÖ'nün gizli işaretleri kullanılıyor" iddiasını dün dizi ekranda iken bu sefer de AK Parti eski milletvekili Metin Külünk tekrarladı.

    Çarpışma dizisi, hakkındaki FETÖ iddiaları nedeniyle de sıkıntılı günler geçiriyor. İlk olarak Nihat Genç'in gündeme getirdiği "FETÖ'nün gizli işaretleri kullanılıyor" iddiasını dün dizi ekranda iken bu sefer de AK Parti eski milletvekili Metin Külünk tekrarladı.

  7. Perşembe akşamı reyting listesinin zirvesinde ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova'nın özeti de reyting listesinin 3. sırasında yer buldu kendine...

    Perşembe akşamı reyting listesinin zirvesinde ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova'nın özeti de reyting listesinin 3. sırasında yer buldu kendine...

  8. Star TV'nin büyük gürültü koparan dizisi Avlu ise reyting listesinin zirvesinden kopmadı ve listeye 4. sıradan girdi.

    Star TV'nin büyük gürültü koparan dizisi Avlu ise reyting listesinin zirvesinden kopmadı ve listeye 4. sıradan girdi.

  9. Fox TV'nin geçen yıldan devam eden dizisi Bizim Hikaye ise listede 5. sırada yer aldı...

    Fox TV'nin geçen yıldan devam eden dizisi Bizim Hikaye ise listede 5. sırada yer aldı...