Rol Arkadaşı Seda Bakan'dan Ahmet Kural'a: Tamamen Suçludur

Seda Bakan, "Ahmet tamamen suçludur" yorumunda bulundu.

  1. Sanatçı Sıla'ya darp uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın Kardeş Payı dizisinde başrol arkadaşı Seda Bakan, "Ahmet tamamen suçludur" yorumunda bulundu.

    Sanatçı Sıla'ya darp uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın Kardeş Payı dizisinde başrol arkadaşı Seda Bakan, "Ahmet tamamen suçludur" yorumunda bulundu.

  2. Şu sıralar yeni filminin heyecanını yaşayan Seda Bakan ve meslektaşı Selin Demiratar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.

    Şu sıralar yeni filminin heyecanını yaşayan Seda Bakan ve meslektaşı Selin Demiratar, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.

  3. Arkadaşlarıyla bir mekandan çıkan ikili, gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Murat Boz'la başrolünü paylaştığı Öldür Beni Sevgilim adlı filmin çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyleyen Bakan, vizyon tarihinin ise belli olmadığını söyledi.

    Arkadaşlarıyla bir mekandan çıkan ikili, gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Murat Boz'la başrolünü paylaştığı Öldür Beni Sevgilim adlı filmin çekimlerinin çok keyifli geçtiğini söyleyen Bakan, vizyon tarihinin ise belli olmadığını söyledi.

  4. Ahmet Kural'la birlikte rol alan Bakan, oyuncunun Sıla'yla yaşadığı olayların sorulması üzerine, "Olmaması gereken bir olaydı. Ahmet tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay" ifadelerini kullandı.

    Ahmet Kural'la birlikte rol alan Bakan, oyuncunun Sıla'yla yaşadığı olayların sorulması üzerine, "Olmaması gereken bir olaydı. Ahmet tamamen suçludur. Çok üzücü bir olay" ifadelerini kullandı.

  5. 33 yaşındaki Bakan, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile birlikte Kardeş Payı dizisinde birlikte rol almıştı. 2014 Şubat ayında yayın hayatına başlayan dizi 35 bölüm sonra final yapmıştı.

    33 yaşındaki Bakan, Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile birlikte Kardeş Payı dizisinde birlikte rol almıştı. 2014 Şubat ayında yayın hayatına başlayan dizi 35 bölüm sonra final yapmıştı.

  6. Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan Sıla'nın ortaya çıkan yeni görüntüleri sonrası ünlü sanatçınına avukatı açıklama yaptı. Avukat Rezan Epözdemir tarafından yapılan açıklamada, "İçeriğiyle oynanmış görüntüler üzerinden görülmekte olan soruşturma dosyasını ve komuoyunu yönlendirmeye çalışması hukuken ve fiilen kabul edilemez niteliktedir" denildi. Diğer yandan Uzlaştırma Bürosu'na da gönderilen dava Sıla tarafından reddedildi.

    Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan Sıla'nın ortaya çıkan yeni görüntüleri sonrası ünlü sanatçınına avukatı açıklama yaptı. Avukat Rezan Epözdemir tarafından yapılan açıklamada, "İçeriğiyle oynanmış görüntüler üzerinden görülmekte olan soruşturma dosyasını ve komuoyunu yönlendirmeye çalışması hukuken ve fiilen kabul edilemez niteliktedir" denildi. Diğer yandan Uzlaştırma Bürosu'na da gönderilen dava Sıla tarafından reddedildi.

  7. Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasında devam eden şiddet davası ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıkmış, bir televizyon kanalında yayınlanan görüntülerde Sıla'nan rapor almadan önce eğlendiği ve darp izleri olmadığı öne sürülmüştü.

    Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasında devam eden şiddet davası ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıkmış, bir televizyon kanalında yayınlanan görüntülerde Sıla'nan rapor almadan önce eğlendiği ve darp izleri olmadığı öne sürülmüştü.

  8. Sıla'nın şiddet gördüğünü iddia ettiği zamandan 18 saat sonra çekildiği öne sürülen ve basında yer alan görüntülere ilişkin ünlü sanatçının avukatı Rezan Epözdemir tarafından kamuoyu açıklaması yapıldı.

    Sıla'nın şiddet gördüğünü iddia ettiği zamandan 18 saat sonra çekildiği öne sürülen ve basında yer alan görüntülere ilişkin ünlü sanatçının avukatı Rezan Epözdemir tarafından kamuoyu açıklaması yapıldı.

  9. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle bir hukukçunun henüz soruşturma dosyasına girmemiş olan, gerçekliği, içeriği belirli olmayan ve içeriğiyle oynanmış görüntüler üzerinden görülmekte olan soruşturma dosyasını ve komuoyunu yönlendirmeye çalışması hukuken ve fiilen kabul edilemez niteliktedir."

    Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Öncelikle bir hukukçunun henüz soruşturma dosyasına girmemiş olan, gerçekliği, içeriği belirli olmayan ve içeriğiyle oynanmış görüntüler üzerinden görülmekte olan soruşturma dosyasını ve komuoyunu yönlendirmeye çalışması hukuken ve fiilen kabul edilemez niteliktedir."

  10. "Bu açıklama Türkiye'nin en önemli sorunlarından ve toplumun kanayan yaralarından olan 'kadına şiddet' sorununu magazinleştirme ve şiddeti meşrulaştırma çabasının en temel belirtilerindendir"

    "Bu açıklama Türkiye'nin en önemli sorunlarından ve toplumun kanayan yaralarından olan 'kadına şiddet' sorununu magazinleştirme ve şiddeti meşrulaştırma çabasının en temel belirtilerindendir"

  11. Öte yandan İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine açılan soruşturma dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek, tarafların uzlaşıp uzlaşmadıklarını sorulmuştu.

    Öte yandan İstanbul Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından Sıla'nın şikayeti üzerine açılan soruşturma dosyası, Uzlaştırma Bürosu'na gönderilerek, tarafların uzlaşıp uzlaşmadıklarını sorulmuştu.

  12. Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Geçen günlerde Sıla Gençoğlu'na götürülen uzlaşma teklifi reddedildi. Uzlaşma formunda, Ahmet Kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi. Formda, 'Uzlaşma teklif aşamasında kalmıştır' ifadesi kullanıldı.

    Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Geçen günlerde Sıla Gençoğlu'na götürülen uzlaşma teklifi reddedildi. Uzlaşma formunda, Ahmet Kural tarafının uzlaşmayı kabul edip etmemesinin sonucu değiştiremeyeceği belirtildi. Formda, 'Uzlaşma teklif aşamasında kalmıştır' ifadesi kullanıldı.