"Kendimi Hiç Bu Kadar Yetersiz Hissetmemiştim"

İki yıl önce kızı Elisa Güzin'i dünyaya getiren oyuncu Nur Fettahoğlu, annelik duygusunu anlattı.

  1. Emre Saygı’nın “Hadi Be” programına konuk olan Nur Fettahoğlu "Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim" dedi.

    Emre Saygı’nın “Hadi Be” programına konuk olan Nur Fettahoğlu "Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim" dedi.

  2. Ünlü oyuncu anne olmayı anlattı: Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim. Bir can dünyaya getiriyorsunuz, o canın karakterini bozmadan ona bir şey vermeye çalışıyorsunuz, onu birey haline getirmeye çalışıyorsunuz ve karakteriyle geldiği için onu da bozmamaya çalışıyorsunuz.

    Ünlü oyuncu anne olmayı anlattı: Kendimi bu kadar yetersiz hissedeceğimi hiç düşünmemiştim. Bir can dünyaya getiriyorsunuz, o canın karakterini bozmadan ona bir şey vermeye çalışıyorsunuz, onu birey haline getirmeye çalışıyorsunuz ve karakteriyle geldiği için onu da bozmamaya çalışıyorsunuz.

  3. O kadar yetersiz hissediyorsun ki kendini... "Acaba şimdi yanlış mı yaptım?" diyorum. Bir yerde sesim yükseliyor ve sonra kendime "1 dakika Nur, o bunu hak etmiyor" diyorum. Yani o kadar çok çelişkisi, silsilesi var ki; sanırım hiçbir zaman yeterli hissetmeyeceğim kendimi...

    O kadar yetersiz hissediyorsun ki kendini... "Acaba şimdi yanlış mı yaptım?" diyorum. Bir yerde sesim yükseliyor ve sonra kendime "1 dakika Nur, o bunu hak etmiyor" diyorum. Yani o kadar çok çelişkisi, silsilesi var ki; sanırım hiçbir zaman yeterli hissetmeyeceğim kendimi...