İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Ağzımda Sakız! Nasıl Mutlu, Nasıl Güzel Yıllar...'

Çağla Şıkel, bale yaptığı yıllara ait bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

  1. Çağla Şıkel, bale yaptığı yıllara ait bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Ünlü mankenin paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

    Çağla Şıkel, bale yaptığı yıllara ait bir fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Ünlü mankenin paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

  2. Mankenliğe başlamadan önce bale eğitimi alan ve yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kariyerine son veren Çağla Şıkel, çocukluk resmini paylaşıp 'tbt' yaptı.

    Mankenliğe başlamadan önce bale eğitimi alan ve yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası kariyerine son veren Çağla Şıkel, çocukluk resmini paylaşıp 'tbt' yaptı.

  3. Şıkel, paylaştığı bu nostaljik fotoğrafın altına 'En küçük yol arkadaşlarım, dansa aşık yürekler... Pointin üzerinde geçen gençliğim... Tütüyü kafama geçirmişim, ağzımda sakız! Nasıl mutlu, nasıl güzel yıllar... Sizi çok seviyorum kızlar ' mesajını yazdı.

    Şıkel, paylaştığı bu nostaljik fotoğrafın altına 'En küçük yol arkadaşlarım, dansa aşık yürekler... Pointin üzerinde geçen gençliğim... Tütüyü kafama geçirmişim, ağzımda sakız! Nasıl mutlu, nasıl güzel yıllar... Sizi çok seviyorum kızlar ' mesajını yazdı.

  4. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'Çok tatlı bir ekipmişsiniz, bu zamana kadar arkadaş kalmanız da mükemmel' yorumları yapıldı.

    Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa 'Çok tatlı bir ekipmişsiniz, bu zamana kadar arkadaş kalmanız da mükemmel' yorumları yapıldı.