İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Apple'dan Tepki Çeken İphone Hatası

iPhone kullanıcılarının tepkisini çeken bir hata ortaya çıktı.

  1. Apple iOS 12.1.1 güncellemesini geçtiğimiz hafta yayınlandı.    Ancak güncelleme ile beraber bir sorun da kullanıcıların hayatına girdi.    Zira güncelleme ile birlikte bazı iPhone'larda mobil verinin kullanılamaz hale geldi.

    Apple iOS 12.1.1 güncellemesini geçtiğimiz hafta yayınlandı. Ancak güncelleme ile beraber bir sorun da kullanıcıların hayatına girdi. Zira güncelleme ile birlikte bazı iPhone'larda mobil verinin kullanılamaz hale geldi.

  2. iOS 12.1.1'İN ÖZELLİKLERİ NELER?    Yaklaşık 1.5 aylık bir beta sürecinden sonra yayınlanan iOS 12.1.1 ile birlikte iPhone XR için Haptic Touch adı verilen yeni bir özellik kullanıma sunuluyor.

    iOS 12.1.1'İN ÖZELLİKLERİ NELER? Yaklaşık 1.5 aylık bir beta sürecinden sonra yayınlanan iOS 12.1.1 ile birlikte iPhone XR için Haptic Touch adı verilen yeni bir özellik kullanıma sunuluyor.

  3. Bildiğiniz üzere 3D Touch desteği olmayan iPhone XR, bu özellik sayesinde bildirimleri önizleyebilecek.    Diğer taraftan iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde ek operatörler için eSIM içeren Çift SIM desteği sunulan güncelleme ile birlikte FaceTime içinde kullanıcı deneyimini iyileştiren bir güncelleme söz konusu.

    Bildiğiniz üzere 3D Touch desteği olmayan iPhone XR, bu özellik sayesinde bildirimleri önizleyebilecek. Diğer taraftan iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde ek operatörler için eSIM içeren Çift SIM desteği sunulan güncelleme ile birlikte FaceTime içinde kullanıcı deneyimini iyileştiren bir güncelleme söz konusu.

  4. FaceTime arama sırasında oldukça zor bir hale getirilen ön ve arka kamera arasında geçiş yapma artık tek bir dokunuşla gerçekleştirilebilecek.

    FaceTime arama sırasında oldukça zor bir hale getirilen ön ve arka kamera arasında geçiş yapma artık tek bir dokunuşla gerçekleştirilebilecek.

  5. Ayrıca FaceTime aramaları sırasında Live Photo yakalayabileceksiniz.

    Ayrıca FaceTime aramaları sırasında Live Photo yakalayabileceksiniz.

  6. iPhone Xs

    iPhone Xs

  7. iPhone Xs Max

    iPhone Xs Max

  8. iPhone Xr

    iPhone Xr

  9. İOS 12.1.1 DESTEĞİ SUNAN İPHONE MODELLERİNİN TAM LİSTESİ  iPhone X

    İOS 12.1.1 DESTEĞİ SUNAN İPHONE MODELLERİNİN TAM LİSTESİ iPhone X

  10. iPhone 8 Plus

    iPhone 8 Plus

  11. iPhone 8

    iPhone 8

  12. iPhone 7 Plus

    iPhone 7 Plus

  13. iPhone 7

    iPhone 7

  14. iPhone 6 Plus

    iPhone 6 Plus

  15. iPhone 6

    iPhone 6

  16. iPhone 6S

    iPhone 6S

  17. iPhone 5S

    iPhone 5S

  18. iPhone SE

    iPhone SE