İbrahim Tatlıses İle Mahmut Tuncer Arasında Afrin Krizi!

İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer arasında Afrin krizi!

  1. Daha önce ‘Bileydim’ türküsü yüzünden kanlı bıçaklı olan İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer, 2006 Osman Yağmurdereli’nin sunduğu ‘Ey gidi Günler’ programında barışmıştı. Fakat ikili arasında bu sefer de 'Afrin' krizi çıktı. Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Tuncer, Tatlıses ile bir daha barışmayacağını ifade ederek zehir zemberek sözler sarf etti.

    Daha önce ‘Bileydim’ türküsü yüzünden kanlı bıçaklı olan İbrahim Tatlıses ile Mahmut Tuncer, 2006 Osman Yağmurdereli’nin sunduğu ‘Ey gidi Günler’ programında barışmıştı. Fakat ikili arasında bu sefer de 'Afrin' krizi çıktı. Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Tuncer, Tatlıses ile bir daha barışmayacağını ifade ederek zehir zemberek sözler sarf etti.

  2. İbrahim Tatlıses ile rahmetli Yağmurdereli'nin programında gözyaşları içinde barışan Mahmut Tuncer, görüntüleri 2. Sayfa'da yeniden izleyince duygu dolu anlar yaşadı. Tatlıses'le tekrar küs olduklarını söyleyen Tuncer, aralarındaki meseleyi şu sözlerle dile getirdi;

    İbrahim Tatlıses ile rahmetli Yağmurdereli'nin programında gözyaşları içinde barışan Mahmut Tuncer, görüntüleri 2. Sayfa'da yeniden izleyince duygu dolu anlar yaşadı. Tatlıses'le tekrar küs olduklarını söyleyen Tuncer, aralarındaki meseleyi şu sözlerle dile getirdi;

  3. "İbrahim ile yine küsüz, konuşmuyoruz, Osman ağabeyi görünce gözlerim doldu. Ankara'ya geldiğimde ilk tanıdığım sanatçılardan biriydi. Küsme nedenimiz iki kişinin arasında olan bir şeydir, üçüncü kişiyi ilgilendirmez. Biz iki hemşehriyiz.

    "İbrahim ile yine küsüz, konuşmuyoruz, Osman ağabeyi görünce gözlerim doldu. Ankara'ya geldiğimde ilk tanıdığım sanatçılardan biriydi. Küsme nedenimiz iki kişinin arasında olan bir şeydir, üçüncü kişiyi ilgilendirmez. Biz iki hemşehriyiz.

  4. Kalp kırıldığında bir daha yapılacak bir şey yok. İnsanlar ağzından çıkacak kelimelerin nereye gideceğine dikkat etmeli. İnsanlar ağızdan çıkanlara ve silahtan çıkan kurşuna dikkat etmeli. Afrin meselesinde kırılmıştım. Bizi davet etmemişlerdi, ben de o gün bir programa gittim. Programda bana 'Seni davet ettiler mi?' dediler, ben de 'Etmediler' dedim.

    Kalp kırıldığında bir daha yapılacak bir şey yok. İnsanlar ağzından çıkacak kelimelerin nereye gideceğine dikkat etmeli. İnsanlar ağızdan çıkanlara ve silahtan çıkan kurşuna dikkat etmeli. Afrin meselesinde kırılmıştım. Bizi davet etmemişlerdi, ben de o gün bir programa gittim. Programda bana 'Seni davet ettiler mi?' dediler, ben de 'Etmediler' dedim.

  5. Tatlıses, 'Evlatlarımız için her yere seve seve gideriz' demiş. Sonra Tatlıses çıkıp 'Biz herkesi davet ettik' demiş. Erkek adam erkek adama söyler, sonra gelmeyenler için 'Yusuf yusuf ettiler' dedi. Ben de sonra tek başıma Afrin'e gittim. Benim 'Davet etmediler' açıklamamdan sonra böyle dedi. O arasa ben açmam, ben arasam da o açmaz."

    Tatlıses, 'Evlatlarımız için her yere seve seve gideriz' demiş. Sonra Tatlıses çıkıp 'Biz herkesi davet ettik' demiş. Erkek adam erkek adama söyler, sonra gelmeyenler için 'Yusuf yusuf ettiler' dedi. Ben de sonra tek başıma Afrin'e gittim. Benim 'Davet etmediler' açıklamamdan sonra böyle dedi. O arasa ben açmam, ben arasam da o açmaz."

  6. İBRAHİM TATLISES NE DEMİŞTİ?: Geçen nisan ayında bir grup sanatçı, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a gitmişti. Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etmişti.

    İBRAHİM TATLISES NE DEMİŞTİ?: Geçen nisan ayında bir grup sanatçı, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a gitmişti. Aralarında Ajda Pekkan, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Deniz Seki, Emel Müftüoğlu, Mustafa Sandal'ın da bulunduğu gruba milli sporcular ve gazeteciler eşlik etmişti.

  7. İbrahim Tatlıses, ziyarete çağırılmadığı için sitem eden isimlere "Herkese davetiye gönderildi. Yusuf yusuftan gelemedi kimse" diyerek bazı sanatçıların korktuğu için geziye katılmadığını iddia etmişti.

    İbrahim Tatlıses, ziyarete çağırılmadığı için sitem eden isimlere "Herkese davetiye gönderildi. Yusuf yusuftan gelemedi kimse" diyerek bazı sanatçıların korktuğu için geziye katılmadığını iddia etmişti.