Bir Zamanlar Jöndük!

Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nde buluştu.

  1. Türk sinemasının usta oyuncuları Grand Pera’da düzenlenen Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nde buluştu.

    Türk sinemasının usta oyuncuları Grand Pera’da düzenlenen Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar Ödül Töreni’nde buluştu.

  2. Yeşilçam sinemasının usta isimleri önceki akşam Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar adlı ödül töreninde bir araya geldi.

    Yeşilçam sinemasının usta isimleri önceki akşam Türk Sinemasını Geçmişten Geleceğe Taşıyanlar adlı ödül töreninde bir araya geldi.

  3. Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (SE-SAM) 32’nci yılı ve Türk Sineması’nın 104’üncü yılı olması sebebiyle Grand Pera’da düzenlenen gecede Yeşilçam’ın efsaneleşmiş 104 ismine ödül verildi.

    Türkiye Sinema Eseri Sahipleri Meslek Birliği’nin (SE-SAM) 32’nci yılı ve Türk Sineması’nın 104’üncü yılı olması sebebiyle Grand Pera’da düzenlenen gecede Yeşilçam’ın efsaneleşmiş 104 ismine ödül verildi.

  4. Nur Türkşen ile Hakan Türkşen’in sunuculuğunu üstlendiği törene Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Aydan Şener, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Serdar Gökhan, Engin Çağlar, İzzet Günay, Selda Alkor, Belkıs Özener, Süleyman Turan, Şemsi İnkaya gibi birçok usta isim katıldı.

    Nur Türkşen ile Hakan Türkşen’in sunuculuğunu üstlendiği törene Cüneyt Arkın, Ediz Hun, Aydan Şener, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Serdar Gökhan, Engin Çağlar, İzzet Günay, Selda Alkor, Belkıs Özener, Süleyman Turan, Şemsi İnkaya gibi birçok usta isim katıldı.

  5. Selda Alkor, “Asmalı Konak”ta rol aldığı Nurgül Yeşilçay’ın bir röportajında “Beni Selda Alkor’la karşı karşıya getirmeyin. Ne diyorsa doğrudur” açıklamasına yanıt verdi: “Nurgül, Türk sinemasına gelmiş son stardır. Nurgül’le hiçbir sorunum yok” dedi.

    Selda Alkor, “Asmalı Konak”ta rol aldığı Nurgül Yeşilçay’ın bir röportajında “Beni Selda Alkor’la karşı karşıya getirmeyin. Ne diyorsa doğrudur” açıklamasına yanıt verdi: “Nurgül, Türk sinemasına gelmiş son stardır. Nurgül’le hiçbir sorunum yok” dedi.

  6. Azrail beni unuttu  <br>  Ödülünü Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan&#8217;ın elinden alan Cüneyt Arkın, yaptığı konuşmayla duygusal anlar yaşattı: &#8220;Son yılların en mutlu gününü yaşıyorum bugün. Tüm eski dostlarımı görmek o kadar mutlu etti ki beni, bilemezseniz. Her filmde dövdüğüm kişiler var ya... Bensiz film çekilirdi ama onlarsız film çekilmezdi. Onlar sinemanın kahramanlarıydı. Onları gördüm bu gece, hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten bir şey kalmadı da... Ne çok insan kaybetmişiz, üzülerek izledim. Azrail beni unuttu...&#8221;

    Azrail beni unuttu
    Ödülünü Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın elinden alan Cüneyt Arkın, yaptığı konuşmayla duygusal anlar yaşattı: “Son yılların en mutlu gününü yaşıyorum bugün. Tüm eski dostlarımı görmek o kadar mutlu etti ki beni, bilemezseniz. Her filmde dövdüğüm kişiler var ya... Bensiz film çekilirdi ama onlarsız film çekilmezdi. Onlar sinemanın kahramanlarıydı. Onları gördüm bu gece, hayatım boyunca unutmayacağım. Zaten bir şey kalmadı da... Ne çok insan kaybetmişiz, üzülerek izledim. Azrail beni unuttu...”

  7. Erkan Özerman - Yılmaz Atadeniz - Güngör Bayrak

    Erkan Özerman - Yılmaz Atadeniz - Güngör Bayrak

  8. Çetin İnanç - Cüneyt Arkın

    Çetin İnanç - Cüneyt Arkın

  9. Cüneyt Arkın - Çetin Başaran

    Cüneyt Arkın - Çetin Başaran

  10. Cüneyt Arkın - Ediz Hun

    Cüneyt Arkın - Ediz Hun

  11. Süleyman Turan

    Süleyman Turan

  12. Süleyman Turan

    Süleyman Turan

  13. Ediz Hun - Serdar Gökhan

    Ediz Hun - Serdar Gökhan

  14. Ediz Hun

    Ediz Hun

  15. Cüneyt Arkın

    Cüneyt Arkın

  16. Engin Çağlar

    Engin Çağlar

  17. İzzet Günay

    İzzet Günay

  18. Serdar Gökhan

    Serdar Gökhan