Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say'ın Konserine Katılmak İstiyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fazıl Say'ın Truva Sonatı davetine ilişkin "Sayın Cumhurbaşkanımız bu davete, konsere katılmak istiyorlar." dedi

  1. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genel Merkezi'de MKYK ve MYK toplantıları gerçekleştirildi.

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genel Merkezi'de MKYK ve MYK toplantıları gerçekleştirildi.

  2. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrası basın açıklamasında bulundu.

    AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrası basın açıklamasında bulundu.

  3. Basın mensupların sorularını yanıtlayan Sözcü Çelik, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 18 Ocak'ta gerçekleşecek olan Fazıl Say'ın Truva Sonatı konser davetine katılıp katılmayacağına ilişkin sorusunu şu şekilde cevapladı:

    Basın mensupların sorularını yanıtlayan Sözcü Çelik, bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 18 Ocak'ta gerçekleşecek olan Fazıl Say'ın Truva Sonatı konser davetine katılıp katılmayacağına ilişkin sorusunu şu şekilde cevapladı:

  4. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konsere katılmayı arzu ediyorlar. Özel kalemi tarih oluşturmaya çalışıyor. Seçim süreciyle ilgili yoğun programı var. Sayın Cumhurbaşkanımız kültürel faaliyetlere daha yoğun katılmak istiyorlar. Konsere katılma konusunda olumlu yönde bir arzuları var.

    Sayın Cumhurbaşkanımız bu konsere katılmayı arzu ediyorlar. Özel kalemi tarih oluşturmaya çalışıyor. Seçim süreciyle ilgili yoğun programı var. Sayın Cumhurbaşkanımız kültürel faaliyetlere daha yoğun katılmak istiyorlar. Konsere katılma konusunda olumlu yönde bir arzuları var.

  5. Fazıl Say açıklamıştı    Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı davetle ilgili "Bir buçuk ay önce sorduk, gelmek istediğini söylediler." demişti.

    Fazıl Say açıklamıştı Fazıl Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı davetle ilgili "Bir buçuk ay önce sorduk, gelmek istediğini söylediler." demişti.