İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'Survivor 2019'Un İlk Yarışmacısı Belli Oldu

'Survivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu

  1. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'ın ilk yarışmacısını duyurdu.

    TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'ın ilk yarışmacısını duyurdu.

  2. 'MasterChef Türkiye' yarışması ile adını duyuran Hakan Kanık'ın, 'Survivor Türkiye-Yunanistan'da mücadele edeceği kesinleşti.

    'MasterChef Türkiye' yarışması ile adını duyuran Hakan Kanık'ın, 'Survivor Türkiye-Yunanistan'da mücadele edeceği kesinleşti.

  3. Acun Ilıcalı, twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, "Survivor Türkiye-Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. 'MasterChef Türkiye'den tanıdığınız Hakan Kanık. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

    Acun Ilıcalı, twitter hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, "Survivor Türkiye-Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. 'MasterChef Türkiye'den tanıdığınız Hakan Kanık. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

  4. İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Asıl mesleği ise komidir.

    İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Asıl mesleği ise komidir.