Soğuk Havalarda Arı Sütü Mucizesi

Arı sütünün bilinmeyen faydaları

  1. Mucize etkileri ile bilinen arı sütü, kraliçe arıyı beslemek için 5 - 15 günlük işçi arıların sindirim esnasında yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları, kremsi beyaz renkte koyu bir maddedir.  Birçok hastalığa karşı olumlu etkileriyle bilinen arı sütü soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı şu günlerde vücudunuza yaptığınız en önemli yatırım.

    Mucize etkileri ile bilinen arı sütü, kraliçe arıyı beslemek için 5 - 15 günlük işçi arıların sindirim esnasında yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları, kremsi beyaz renkte koyu bir maddedir. Birçok hastalığa karşı olumlu etkileriyle bilinen arı sütü soğuk havaların etkisini göstermeye başladığı şu günlerde vücudunuza yaptığınız en önemli yatırım.

  2. Vücut performansını ve dayanıklılığını artıran arı sütü aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici ve hücre yenileyici özelliği ile de dikkat çekiyor. Kısırlık ve unutkanlık başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geliyor. Aileler özellikle çocuklarının bağışıklık sistemi güçlensin diye arı sütü alıyor. Arı sütü özellikle kraliçe arı tarafından tüketilir. Kraliçe arının diğer arılara kıyasla 10 kat daha uzun yaşaması, çok daha iri olması, günde 2500 kez yumurtlayabilme kapasitesi, arı sütünün etkilerini görebileceğimiz en güzel örneklerden sadece birkaçıdır.

    Vücut performansını ve dayanıklılığını artıran arı sütü aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici ve hücre yenileyici özelliği ile de dikkat çekiyor. Kısırlık ve unutkanlık başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geliyor. Aileler özellikle çocuklarının bağışıklık sistemi güçlensin diye arı sütü alıyor. Arı sütü özellikle kraliçe arı tarafından tüketilir. Kraliçe arının diğer arılara kıyasla 10 kat daha uzun yaşaması, çok daha iri olması, günde 2500 kez yumurtlayabilme kapasitesi, arı sütünün etkilerini görebileceğimiz en güzel örneklerden sadece birkaçıdır.

  3. 250 gram ham bala 50 gram arı sütü karıştırılarak tüketildiğinde bu karışımın hücreleri yenilemesi ve vücudun performansının yükselmesi başta olmak üzere insan sağlığına birçok faydası var. Dikkat edilmesi gereken önemli bir hususun da, bu karışımın kesinlikle ışığa maruz kalmaması ve metal kaşıkla tüketilmemesi gerekiyor

    250 gram ham bala 50 gram arı sütü karıştırılarak tüketildiğinde bu karışımın hücreleri yenilemesi ve vücudun performansının yükselmesi başta olmak üzere insan sağlığına birçok faydası var. Dikkat edilmesi gereken önemli bir hususun da, bu karışımın kesinlikle ışığa maruz kalmaması ve metal kaşıkla tüketilmemesi gerekiyor

  4. <p> Hücre yenileme özelliğinin bir sonucu olarak saç ve cilt bakımında da oldukça faydalıdır.</p>  <p>- Arı sütünün bilinen en yaygın özelliklerinden birisi de bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye olan katkısıdır.</p>  <p>-    Bağışıklığı kuvvetlendirmeye olan katkısı, birçok hastalıktan korunmaya   yardımcı olduğu gibi kanser vb. hastalıklara karşı da vücudu korur.</p>  <p>- Ülser, gastrit, reflü vb. mide/ bağırsak hastalıklarına karşı yatıştırıcı etkisi vardır.</p>  <p>- Bedensel ve zihinsel yorgunluğun giderilmesine yardımcı olan iyi bir enerji kaynağıdır.</p>  <p>- Kansızlığa karşı son derece etkilidir.</p>  <p>Günümüz   insanları için önemli bir problem olan unutkanlığı giderirken bunama   problemini de önler. Bununla birlikte hafızayı kuvvetlendirmeye de   yardımcı olur.</p>  <p>- Damar sertliği ve damar tıkanıklığı gibi rahatsızlıkların önlenmesinde de yardımcıdır.</p>  <p>- Özellikle gelişme çağındaki çocukların bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunur.</p>  <p>- Kemik dokusunun gelişimine katkı sağlar.</p>  <p>- Kolesterolü ve kandaki yağı düşürmeye yardımcıdır. </p>

    Hücre yenileme özelliğinin bir sonucu olarak saç ve cilt bakımında da oldukça faydalıdır.

    - Arı sütünün bilinen en yaygın özelliklerinden birisi de bağışıklık sistemini kuvvetlendirmeye olan katkısıdır.

    -  Bağışıklığı kuvvetlendirmeye olan katkısı, birçok hastalıktan korunmaya yardımcı olduğu gibi kanser vb. hastalıklara karşı da vücudu korur.

    - Ülser, gastrit, reflü vb. mide/ bağırsak hastalıklarına karşı yatıştırıcı etkisi vardır.

    - Bedensel ve zihinsel yorgunluğun giderilmesine yardımcı olan iyi bir enerji kaynağıdır.

    - Kansızlığa karşı son derece etkilidir.

    Günümüz insanları için önemli bir problem olan unutkanlığı giderirken bunama problemini de önler. Bununla birlikte hafızayı kuvvetlendirmeye de yardımcı olur.

    - Damar sertliği ve damar tıkanıklığı gibi rahatsızlıkların önlenmesinde de yardımcıdır.

    - Özellikle gelişme çağındaki çocukların bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunur.

    - Kemik dokusunun gelişimine katkı sağlar.

    - Kolesterolü ve kandaki yağı düşürmeye yardımcıdır.