Bir Dönemin TV Yıldızıydı...

Bir dönemin TV yıldızıydı... '10 yıldır işsizim'

  1. Yaptığı programlarla bir dönem ekranlara damga vuran 'Şakacı' Çetin Çiftçioğlu, "Şakacı misyonum henüz bitmedi ama 10 yıldır iş bulamıyorum. Eğer bu, hayatın bana yaptığı bir şakaysa epey uzun sürdü" dedi.

    Yaptığı programlarla bir dönem ekranlara damga vuran 'Şakacı' Çetin Çiftçioğlu, "Şakacı misyonum henüz bitmedi ama 10 yıldır iş bulamıyorum. Eğer bu, hayatın bana yaptığı bir şakaysa epey uzun sürdü" dedi.

  2. Şakacı olarak tanınan Çetin Çiftçioğlu, ekrandan uzak olduğu dönemde 'Ben Şaka Yapıyorum Millet Gerçek Sanıyor' adlı bir kitap yazdı.

    Şakacı olarak tanınan Çetin Çiftçioğlu, ekrandan uzak olduğu dönemde 'Ben Şaka Yapıyorum Millet Gerçek Sanıyor' adlı bir kitap yazdı.

  3. "Hayat bana acımasız bir şaka yaptı. 10 yıldır işsizim. Halkın gündemindeyim ama ekranda değilim. Sayın Cumhurbaşkanı ile karşılaştık, 'Görmüyorum seni' dedi. 'İşsizim' dedim, inanmadı. Kitap yazdım 3 bin tane basıldı, bin tane satıldı. Param olsa hepsini alıp piyasadan kaldırmak isterdim."

    "Hayat bana acımasız bir şaka yaptı. 10 yıldır işsizim. Halkın gündemindeyim ama ekranda değilim. Sayın Cumhurbaşkanı ile karşılaştık, 'Görmüyorum seni' dedi. 'İşsizim' dedim, inanmadı. Kitap yazdım 3 bin tane basıldı, bin tane satıldı. Param olsa hepsini alıp piyasadan kaldırmak isterdim."