İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Hostesler Bu Yolculardan Nefret Ediyor

Hostesler bu yolculardan nefret ediyor

  1. Hiç kimsenin beraber yolculuk yapmak istemeyeceği küçük nezaket kurallarını görmezden gelen yolculara karşı can sıkıcı ve iğrenç kabul edilebilecek davranışlarını gösteren fotoğrafların paylaşıldığı bir sosyal medya platformu oluşturuldu.

    Hiç kimsenin beraber yolculuk yapmak istemeyeceği küçük nezaket kurallarını görmezden gelen yolculara karşı can sıkıcı ve iğrenç kabul edilebilecek davranışlarını gösteren fotoğrafların paylaşıldığı bir sosyal medya platformu oluşturuldu.

  2. Yolculuklarımızda nezaket kuralları gereği uçak yolculuklarımızda ayaklarımızı başkalarının koltuğuna uzatmaz, kıyafetlerimiz çıkarmaz ya da tırnaklarımızı kesmeyiz.

    Yolculuklarımızda nezaket kuralları gereği uçak yolculuklarımızda ayaklarımızı başkalarının koltuğuna uzatmaz, kıyafetlerimiz çıkarmaz ya da tırnaklarımızı kesmeyiz.

  3. Ancak hiç kimsenin beraber yolculuk yapmak istemeyeceği küçük nezaket kurallarını görmezden gelen bu yolculara karşı can sıkıcı ve iğrenç kabul edilebilecek davranışlarını gösteren fotoğrafların paylaşıldığı bir sosyal medya platformu oluşturuldu.

    Ancak hiç kimsenin beraber yolculuk yapmak istemeyeceği küçük nezaket kurallarını görmezden gelen bu yolculara karşı can sıkıcı ve iğrenç kabul edilebilecek davranışlarını gösteren fotoğrafların paylaşıldığı bir sosyal medya platformu oluşturuldu.

  4. İngiliz Independent gazetesi farklı havayolu şirketlerinde görev alan uçuş personeli ile yaptığı mülakat sonrası hostesleri en çok irite eden yolcu davranışlarını belirlemişti.

    İngiliz Independent gazetesi farklı havayolu şirketlerinde görev alan uçuş personeli ile yaptığı mülakat sonrası hostesleri en çok irite eden yolcu davranışlarını belirlemişti.

  5. Her gün çevresini rahatsız eden yolcular ile başa çıkmak zorunda olan hostesler, sevimsiz yolcuların fotoğraflarını sıklıkla sosyal medyada yayınlıyor.

    Her gün çevresini rahatsız eden yolcular ile başa çıkmak zorunda olan hostesler, sevimsiz yolcuların fotoğraflarını sıklıkla sosyal medyada yayınlıyor.

  6. Sürekli önündeki koltuğu tekmeleyenler, ilgisiz ebeveynler, uçuş görevlilerine kaba davranan yolcular ve yanındakileri rahatsız edecek kadar rahatlığından ödün vermeyenler listenin zirvesindeki yerlerini kimselere kaptırmıyor.

    Sürekli önündeki koltuğu tekmeleyenler, ilgisiz ebeveynler, uçuş görevlilerine kaba davranan yolcular ve yanındakileri rahatsız edecek kadar rahatlığından ödün vermeyenler listenin zirvesindeki yerlerini kimselere kaptırmıyor.

  7. İşte eski bir hostes tarafından kurulan ve Rolling Stone dergisinin en iyi 100 Instagram sayfası listesinde kendisine yer bulan sosyal medya hesabının gözünden 'en nefret edilen yolcular'...

    İşte eski bir hostes tarafından kurulan ve Rolling Stone dergisinin en iyi 100 Instagram sayfası listesinde kendisine yer bulan sosyal medya hesabının gözünden 'en nefret edilen yolcular'...