Arka Sokaklar'ın Çocuk Oyuncusunun Değişimi Şaşırttı!

Onur Bay kimdir?

  1. 2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz haftalarda 500. bölümün yayınlanmasını kutladı. O tarihte bu yana dizide yer alan çocuk oyuncuların ekranlarda büyümesi ise izleyiciyi şaşırttı. İçlerinden en dikkat çekeni ise Tekin karakterini oynayan Onur Bay oldu.

    2006 yılında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz haftalarda 500. bölümün yayınlanmasını kutladı. O tarihte bu yana dizide yer alan çocuk oyuncuların ekranlarda büyümesi ise izleyiciyi şaşırttı. İçlerinden en dikkat çekeni ise Tekin karakterini oynayan Onur Bay oldu.

  2. İstanbul Polis Teşkilatında görev alan sivil polis ekibi ve ailelerinin hayatını konu alan Arka Sokaklar dizisi 13 yıldır ekranlarda yer alıyor.

    İstanbul Polis Teşkilatında görev alan sivil polis ekibi ve ailelerinin hayatını konu alan Arka Sokaklar dizisi 13 yıldır ekranlarda yer alıyor.

  3. 500. bölümünü seyirci ile buluşturan ve halen reyting kıran dizide yer alan oyuncularda doğal olarak 13 yıldır ekran karşısında ya büyüdü ya da yaşlandı.

    500. bölümünü seyirci ile buluşturan ve halen reyting kıran dizide yer alan oyuncularda doğal olarak 13 yıldır ekran karşısında ya büyüdü ya da yaşlandı.

  4. Bu değişim en çok çocuk oyuncularda dikkat çekti. Komiser Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'i oynayan Onur Bay'ın değişimi herkesi şaşırttı.

    Bu değişim en çok çocuk oyuncularda dikkat çekti. Komiser Hüsnü Çoban'ın oğlu Tekin'i oynayan Onur Bay'ın değişimi herkesi şaşırttı.

  5. PEKİ ONUR BAY KİMDİR?    1996 doğumlu olan oyuncu 10 yaşında Arka Sokaklar dizisinde başladı.

    PEKİ ONUR BAY KİMDİR? 1996 doğumlu olan oyuncu 10 yaşında Arka Sokaklar dizisinde başladı.

  6. İstanbul Kültür Üniversitesi'nde eğitim gören Bay, 1.80 boyunca 70 kilo ağırlığındadır. Vücut geliştiren oyuncu Çakallarla Dans'ta yardımcı oyuncu rolünde de oynadı.

    İstanbul Kültür Üniversitesi'nde eğitim gören Bay, 1.80 boyunca 70 kilo ağırlığındadır. Vücut geliştiren oyuncu Çakallarla Dans'ta yardımcı oyuncu rolünde de oynadı.

  7. İŞTE OYUNCUNUN SON HALİ...

    İŞTE OYUNCUNUN SON HALİ...