'Amerika’Ya Çocuk Orada Doğsun Diye Gitmedim'

Engin Altan Düzyatan merak edilenleri anlattı

  1. Birbirinden farklı karakterleri canlandırdı; kâh romantik bir delikanlı oldu, kâh bir pilot... Oynadığı reklamlar ve yaptığı seslendirmeler hep akılda kaldı; sesini ezbere bildiğimiz oyunculardan biri oldu. Beş yıldır reyting birincisi olan ve şimdilerde son sezonu yayımlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisiyle ekranda. İşi gündemden düşmüyor, evliliği ve çocukları da...

    Birbirinden farklı karakterleri canlandırdı; kâh romantik bir delikanlı oldu, kâh bir pilot... Oynadığı reklamlar ve yaptığı seslendirmeler hep akılda kaldı; sesini ezbere bildiğimiz oyunculardan biri oldu. Beş yıldır reyting birincisi olan ve şimdilerde son sezonu yayımlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisiyle ekranda. İşi gündemden düşmüyor, evliliği ve çocukları da...

  2. Neslişah’ın Türkiye’de doğum yapacağı hastane, doktor belliydi. Dizi sezon tatiline erken girdi. Neslişah beşinci ayındaydı.

    Neslişah’ın Türkiye’de doğum yapacağı hastane, doktor belliydi. Dizi sezon tatiline erken girdi. Neslişah beşinci ayındaydı.

  3. Ben Los Angeles’ı çok severim. Uzun zamandır arabayla yapmak istediğimiz bir yolculuk vardı. Amerika’ya gittik. O sırada dizi setinde yangın çıktı. Çekimlere geç başlanacaktı.

    Ben Los Angeles’ı çok severim. Uzun zamandır arabayla yapmak istediğimiz bir yolculuk vardı. Amerika’ya gittik. O sırada dizi setinde yangın çıktı. Çekimlere geç başlanacaktı.

  4. Neslişah kendini orada çok iyi hissetti ve doğum da orada gerçekleşti. Eğer bu planlı olsaydı, ilk çocuğumuzu da orada dünyaya getirirdik.

    Neslişah kendini orada çok iyi hissetti ve doğum da orada gerçekleşti. Eğer bu planlı olsaydı, ilk çocuğumuzu da orada dünyaya getirirdik.