Pürüssüz Bir Cilt İçin 5 Doğal Yöntem

5 cilt bakım tarifini sizler için araştırdık..

  1. Evinizdeki malzemelerle kolayca uygulayabileceğiniz 5 cilt bakım tarifini sizler için araştırdık...

    Evinizdeki malzemelerle kolayca uygulayabileceğiniz 5 cilt bakım tarifini sizler için araştırdık...

  2. Zerdeçal:   <br>  1 yemek kaşığı zerdeçalı çok az su ile karıştırın. Krem kıvamına gelince, sivilcelerin üzerine kalın tabaka halinde sürebilirsiniz. Kısa sürede sivilcelerinizin kaybolduğunu göreceksiniz.

    Zerdeçal:
    1 yemek kaşığı zerdeçalı çok az su ile karıştırın. Krem kıvamına gelince, sivilcelerin üzerine kalın tabaka halinde sürebilirsiniz. Kısa sürede sivilcelerinizin kaybolduğunu göreceksiniz.

  3. Bal:<br>    Bir miktar çiçek balını elinizle yüzünüze sürüp, yarım saat boyunca bekletin. Ardından ılık su ile durulayın. Bal cildinizin pürüzsüz olasını sağlayacak.

    Bal:
    Bir miktar çiçek balını elinizle yüzünüze sürüp, yarım saat boyunca bekletin. Ardından ılık su ile durulayın. Bal cildinizin pürüzsüz olasını sağlayacak.

  4. Domates:  <br>  Domatesi blendırdan geçirin.Çıkan suyu cildinize sürüp 1 gece boyunca bekletin. Bu yöntem cildinizin temizlenmesine yardımcı olacaktır.

    Domates:
    Domatesi blendırdan geçirin.Çıkan suyu cildinize sürüp 1 gece boyunca bekletin. Bu yöntem cildinizin temizlenmesine yardımcı olacaktır.

  5. Elma Sirkesi:  <br>  Bir şişenin dörte birini sirke ile doludurun. Geriye kalan kısma ise su ekleyin. Bu karışımı günlük tonik olarak kullanabilirsiniz.

    Elma Sirkesi:
    Bir şişenin dörte birini sirke ile doludurun. Geriye kalan kısma ise su ekleyin. Bu karışımı günlük tonik olarak kullanabilirsiniz.

  6. Karbonat:  <br>  1 çay kaşığı karbonat ile 1 yemek kaşığı yoğurdu karıştırın. Krem kıvamına gelen bu karışımı yüzünüze uygulayın. Peeling etkisi olan bu maske, siyah noktalarınızı kısa sürede yok edecektir.

    Karbonat:
    1 çay kaşığı karbonat ile 1 yemek kaşığı yoğurdu karıştırın. Krem kıvamına gelen bu karışımı yüzünüze uygulayın. Peeling etkisi olan bu maske, siyah noktalarınızı kısa sürede yok edecektir.