İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Son Seçim Anketi CHP MHP Ve İYİ Parti’Den! En İlginç Sonuçlar

CHP, MHP ve İYİ Parti’den çok ilginç sonuçlar geldi.

  1. Yerel seçim öncesi araştırma şirketleri son anketlerle kamuoyu yoklaması yaparken siyasi partiler de boş durmuyor. CHP, MHP ve İYİ Parti’den çok ilginç sonuçlar geldi. CHP, Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana gibi büyükşehire bakarken, araştırma yaptıklarını açıklayan MHP ise emanet oyların İYİ Parti'den çekildiğini açıkladı. İYİ Parti ise iktidarın oylarının düşüşte olduğunu iddia etti.

    Yerel seçim öncesi araştırma şirketleri son anketlerle kamuoyu yoklaması yaparken siyasi partiler de boş durmuyor. CHP, MHP ve İYİ Parti’den çok ilginç sonuçlar geldi. CHP, Ankara, İstanbul, Antalya ve Adana gibi büyükşehire bakarken, araştırma yaptıklarını açıklayan MHP ise emanet oyların İYİ Parti'den çekildiğini açıkladı. İYİ Parti ise iktidarın oylarının düşüşte olduğunu iddia etti.

  2. CHP’ye gelen ankete göre İstanbul’da AK Parti ile CHP adayı arasında 2 puan fark var. Ankara’da yarış başa baş görünürken Adana, Antalya’da CHP önde. İYİ Parti’ye gelen bir ankete göre ise iktidarın oyları düşüşte. Yerel seçim öncesi araştırma yaptıklarını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, emanet oyların İYİ Parti'den çekildiğini söyledi. Yalçın, İYİ Parti'nin oyları 2-2,5 bandında görünüyor" dedi.

    CHP’ye gelen ankete göre İstanbul’da AK Parti ile CHP adayı arasında 2 puan fark var. Ankara’da yarış başa baş görünürken Adana, Antalya’da CHP önde. İYİ Parti’ye gelen bir ankete göre ise iktidarın oyları düşüşte. Yerel seçim öncesi araştırma yaptıklarını açıklayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, emanet oyların İYİ Parti'den çekildiğini söyledi. Yalçın, İYİ Parti'nin oyları 2-2,5 bandında görünüyor" dedi.

  3. ADAYLARIN TAMAMI AÇIKLANACAK: CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra Şubat başına kadar adayların tamamına yakınının ilan edilmesi bekleniyor. Aday belirleme süreci devam ederken siyasi partilere de ilk anketler gelmeye başladı.

    ADAYLARIN TAMAMI AÇIKLANACAK: CHP ile İYİ Parti arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra Şubat başına kadar adayların tamamına yakınının ilan edilmesi bekleniyor. Aday belirleme süreci devam ederken siyasi partilere de ilk anketler gelmeye başladı.

  4. İSTANBUL'DA İKİ PUANLIK FARK VAR İDDİASI: 'den edinilen bilgiye göre adayların açıklandığı bazı illerle ilgili kamuoyu araştırmaları yapıldı. Buna göre AK Parti ile CHP'nin yarışacağı İstanbul'da 2 puanlık bir makas var. Anketlere göre, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'ndan 2 puan önde olduğu ifade ediliyor.

    İSTANBUL'DA İKİ PUANLIK FARK VAR İDDİASI: 'den edinilen bilgiye göre adayların açıklandığı bazı illerle ilgili kamuoyu araştırmaları yapıldı. Buna göre AK Parti ile CHP'nin yarışacağı İstanbul'da 2 puanlık bir makas var. Anketlere göre, AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'ndan 2 puan önde olduğu ifade ediliyor.

  5. ANKARA VE DİĞER İLLERDE DURUM NASIL: CHP'den Mansur Yavaş ile AK Parti'den Mehmet Özhaseki'nin yarışacağı Ankara'da sonuçlar şimdilik başa baş görünüyor. CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar'ın MHP'nin adayı Hüseyin Sözlü'den 4 puan, CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in AK Parti'nin adayı Menderes Türel'den 2 puan önde olduğu belirtiliyor.

    ANKARA VE DİĞER İLLERDE DURUM NASIL: CHP'den Mansur Yavaş ile AK Parti'den Mehmet Özhaseki'nin yarışacağı Ankara'da sonuçlar şimdilik başa baş görünüyor. CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar'ın MHP'nin adayı Hüseyin Sözlü'den 4 puan, CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'in AK Parti'nin adayı Menderes Türel'den 2 puan önde olduğu belirtiliyor.

  6. İYİ PARTİ'DEN İKTİDARIN OYLARI DÜŞTÜ İDDİASI: İYİ Parti'ye gelen son ankette ise iktidar oylarında ciddi kayıp görülüyor. Bir İYİ Parti yetkilisi, 56 bin seçmenle yapılan bu ankette ANAP'ın çok sayıda belediyeyi kaybettiği 1989 seçimlerindeki gibi bir tablonun görüldüğünü, iktidar partisinin çok ciddi oy kaybıyla karşı karşıya kalacağını gösterdiğini söyledi.

    İYİ PARTİ'DEN İKTİDARIN OYLARI DÜŞTÜ İDDİASI: İYİ Parti'ye gelen son ankette ise iktidar oylarında ciddi kayıp görülüyor. Bir İYİ Parti yetkilisi, 56 bin seçmenle yapılan bu ankette ANAP'ın çok sayıda belediyeyi kaybettiği 1989 seçimlerindeki gibi bir tablonun görüldüğünü, iktidar partisinin çok ciddi oy kaybıyla karşı karşıya kalacağını gösterdiğini söyledi.

  7. MHP NE DİYOR: MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "CHP ve İP'in millet nezdinde ne kadar karşılıklarının olduğunu 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde gördük. Üstelik o günden bu yana yaşanan siyasi gelişmeler, bizim 'zillet ittifakı' veya 'şer ittifakı' dediğimiz CHP-İP-HDP üçlüsünün aleyhinde sonuçlar verdi.

    MHP NE DİYOR: MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "CHP ve İP'in millet nezdinde ne kadar karşılıklarının olduğunu 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde gördük. Üstelik o günden bu yana yaşanan siyasi gelişmeler, bizim 'zillet ittifakı' veya 'şer ittifakı' dediğimiz CHP-İP-HDP üçlüsünün aleyhinde sonuçlar verdi.

  8. MHP: İYİ PARTİ'NİN EMANET OYLARI GERİ ÇEKİLDİ: Son kamuoyu yoklamaları özellikle İP'in zaten deneme amaçlı verilen tepkisel ve emanet oyların bu partiden çekildiğini ve zaten geçici, kaygan ve kozmopolit olan tabanının siyasi erozyona uğradığını ortaya koydu.

    MHP: İYİ PARTİ'NİN EMANET OYLARI GERİ ÇEKİLDİ: Son kamuoyu yoklamaları özellikle İP'in zaten deneme amaçlı verilen tepkisel ve emanet oyların bu partiden çekildiğini ve zaten geçici, kaygan ve kozmopolit olan tabanının siyasi erozyona uğradığını ortaya koydu.

  9. İYİ PARTİ 2,5 BANDINDA: İP'in oyları 2-2,5 bandında görünüyor. Sadece gerginlik ve kutuplaşma politikası takip eden, siyaset anlayışını Meclis'te kürsü kabadayılığı yapmaya çıpalayan CHP ise halk nezdinde inandırıcı bir programa sahip değil.

    İYİ PARTİ 2,5 BANDINDA: İP'in oyları 2-2,5 bandında görünüyor. Sadece gerginlik ve kutuplaşma politikası takip eden, siyaset anlayışını Meclis'te kürsü kabadayılığı yapmaya çıpalayan CHP ise halk nezdinde inandırıcı bir programa sahip değil.

  10. Bu yüzden kendi tabanının güvenini çoktan kaybetti. CHP ve İP'in uğradığı oy erozyonu 31 Mart'ta daha da büyüyecektir. İP, halkın sandıkta düzenleyeceği cenaze töreniyle politika mezarlığına gömülecektir.

    Bu yüzden kendi tabanının güvenini çoktan kaybetti. CHP ve İP'in uğradığı oy erozyonu 31 Mart'ta daha da büyüyecektir. İP, halkın sandıkta düzenleyeceği cenaze töreniyle politika mezarlığına gömülecektir.