Et Benleri Yok Eden Bitkisel Karışım

Et benlerini doğal tedavi yöntemleri ile yok edebilirsiniz.

  1. Boyun, göğüs, yüz, burun, koltuk altı gibi bölgelerde sıkça görülen et benlerini doğal tedavi yöntemleri ile yok edebilirsiniz.

    Boyun, göğüs, yüz, burun, koltuk altı gibi bölgelerde sıkça görülen et benlerini doğal tedavi yöntemleri ile yok edebilirsiniz.

  2. İşte et benlerini gideren bitkisel karışım...

    İşte et benlerini gideren bitkisel karışım...

  3. Malzemeler  <br>  7 damla hindistan yağı cevizi  <br>  4 damla kekik yağı

    Malzemeler
    7 damla hindistan yağı cevizi
    4 damla kekik yağı

  4. Hazırlanışı ve Uygulanışı<br>    Yağları bir kabın içerisinde karıştırın. Bu karışımı ağzı kapalı bir şekilde koyun.

    Hazırlanışı ve Uygulanışı
    Yağları bir kabın içerisinde karıştırın. Bu karışımı ağzı kapalı bir şekilde koyun.

  5. Karışımı günde 3 defa et benlerinize uygulayın.

    Karışımı günde 3 defa et benlerinize uygulayın.

  6. Günden güne değiştiğini görebilirsiniz. Koyu mor renginden açık kırmızı renge dönüşüp düşecektir.    <br>İşte bu kadar!

    Günden güne değiştiğini görebilirsiniz. Koyu mor renginden açık kırmızı renge dönüşüp düşecektir.
    İşte bu kadar!

  7. Cildinizdeki lekeleri gidermek için ayva ile maske yapabilirsiniz. İşte cilt lekelerini gideren ayva maskesi yapımı...

    Cildinizdeki lekeleri gidermek için ayva ile maske yapabilirsiniz. İşte cilt lekelerini gideren ayva maskesi yapımı...

  8. İçinde postasyum, magnezyum ve bakır gibi mineraller bulunan ayva, kış aylarında soğuk algınlığına iyi gelirken aynı zaman da bilinmeyen bir çok faydası var. Şifa kaynağı olan ayvanın cilde faydaları saymakla bitmiyor.   <br>  Zararlı güneş ışınları zamanla cilt üzerinde lekeler bırakır. Ayva ile yapılan maske de lekelerin azaltmasına yardımcı oluyor.

    İçinde postasyum, magnezyum ve bakır gibi mineraller bulunan ayva, kış aylarında soğuk algınlığına iyi gelirken aynı zaman da bilinmeyen bir çok faydası var. Şifa kaynağı olan ayvanın cilde faydaları saymakla bitmiyor.
    Zararlı güneş ışınları zamanla cilt üzerinde lekeler bırakır. Ayva ile yapılan maske de lekelerin azaltmasına yardımcı oluyor.

  9. İşte ayva ile yapılan maske tarifi...<br>    Malzemeler:<br>    10 adet ayva çekirdeği  -  4 adet taze ayva yaprağı(kuru da olabilir)  -  1 limon kabuğu rendesi  -  1 şişe maden suyu  -  yarım çay bardağı gül suyu

    İşte ayva ile yapılan maske tarifi...
    Malzemeler:
    10 adet ayva çekirdeği - 4 adet taze ayva yaprağı(kuru da olabilir) - 1 limon kabuğu rendesi - 1 şişe maden suyu - yarım çay bardağı gül suyu

  10. Yapılışı ve Uygulanışı:  <br>  Ayva çekirdeği ve yaprakları bir kasede tahta kaşık ile karıştırın. Karışımın ağzını kapatıp karanlık yerde 1 gece boyunca bekletin. Gül suyunu ve limon kabuğunu karışımın içine ekleyip yarım saat dinlendirin.  <br>    Karışımı göz çevrenizin dışında tüm yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekletip, ılık su ile temizleyin.  <br>  NOT :Karışımı 2 hafta sonra tekrar uygulayıp, sonrasında mutlaka nemlendirici sürün.

    Yapılışı ve Uygulanışı:
    Ayva çekirdeği ve yaprakları bir kasede tahta kaşık ile karıştırın. Karışımın ağzını kapatıp karanlık yerde 1 gece boyunca bekletin. Gül suyunu ve limon kabuğunu karışımın içine ekleyip yarım saat dinlendirin.
    Karışımı göz çevrenizin dışında tüm yüzünüze uygulayın. 15 dakika bekletip, ılık su ile temizleyin.
    NOT :Karışımı 2 hafta sonra tekrar uygulayıp, sonrasında mutlaka nemlendirici sürün.