Sevgililer Günü İçin 'Teknolojik' Hediye Önerileri

14 Şubat Sevgililer Günü geldi çattı! Hala eşinize veya sevgilinize Sevgililer günü hediyesi almadıysanız bu listeye bakmanızda fayda var. İşte teknoloji meraklılarına alınabilecek 'teknolojik' hediyeler...

  1. APPLE WATCH SERİES 4  Apple Watch Series 4 Akıllı aktivite koçluğu, gelişmiş Kalp Atış Hızı uygulaması, doğrudan bileğinizden erişebileceğiniz favori çalma listeleriniz, yerleşik altimetre ve daha duyarlı bir Siri deneyimi ile Apple Watch Series 4 her zamankinden daha aktif, motive ve sevdiğinizle bağlantıda kalmanızı sağlayacak özelliklere sahip.

    APPLE WATCH SERİES 4 Apple Watch Series 4 Akıllı aktivite koçluğu, gelişmiş Kalp Atış Hızı uygulaması, doğrudan bileğinizden erişebileceğiniz favori çalma listeleriniz, yerleşik altimetre ve daha duyarlı bir Siri deneyimi ile Apple Watch Series 4 her zamankinden daha aktif, motive ve sevdiğinizle bağlantıda kalmanızı sağlayacak özelliklere sahip.

  2. GOPRO HERO 6  Doğa sporları tutkunları ile genel kullanıcılar için dayanıklı kamera ve aksesuarları üreten GoPro'nun en popüler ürünlerinden birisi Hero 6 60 fps hızında, 4K formatında video veya 240 fps hızında, 1080p formatında video kaydetme özelliğine sahip

    GOPRO HERO 6 Doğa sporları tutkunları ile genel kullanıcılar için dayanıklı kamera ve aksesuarları üreten GoPro'nun en popüler ürünlerinden birisi Hero 6 60 fps hızında, 4K formatında video veya 240 fps hızında, 1080p formatında video kaydetme özelliğine sahip

  3. NİNTENDO SWİTCH  Nintendo Switch'i satın alırken gri ya da neon mavi-kırmızı oyun kumandalarından birini tercih edebilirsiniz. Tabletin arka yüzünde ise cihazın durmasını sağlayan bir stand, micro usb girişi ve USB-c bağlantı noktası bulunuyor.

    NİNTENDO SWİTCH Nintendo Switch'i satın alırken gri ya da neon mavi-kırmızı oyun kumandalarından birini tercih edebilirsiniz. Tabletin arka yüzünde ise cihazın durmasını sağlayan bir stand, micro usb girişi ve USB-c bağlantı noktası bulunuyor.

  4. AMAZON ECHO DOT  Amazon Echo Dot Alexa destekli sanal asistan cihazı Amazon'un akıllı asistanlarının en küçük üyesi. Cihaz kullanıcıların sadece sesli komutlarla pek çok bilgiye ulaşmasını sağlıyor.

    AMAZON ECHO DOT Amazon Echo Dot Alexa destekli sanal asistan cihazı Amazon'un akıllı asistanlarının en küçük üyesi. Cihaz kullanıcıların sadece sesli komutlarla pek çok bilgiye ulaşmasını sağlıyor.

  5. PLAYSTATİON 4 PRO  PlayStation ailesinin son üyesi PlayStation 4 Pro 4K çözünürlük desteği ile dikkat çekiyor. PS4 Pro'da Youtube, NetFlix gibi video içerik siteleri de 4K olarak izlenebiliyor.

    PLAYSTATİON 4 PRO PlayStation ailesinin son üyesi PlayStation 4 Pro 4K çözünürlük desteği ile dikkat çekiyor. PS4 Pro'da Youtube, NetFlix gibi video içerik siteleri de 4K olarak izlenebiliyor.

  6. XBOX ONE X  Oyunseverler için bir başka alternatif ise Xbox One X. Microsoft tarafından dünyanın en güçlü konsolu olarak lanse edilen Xbox One X 8 çekirdekli Jaguar işlemci, 12 GB DDR 5 RAM'e ev sahipliği yapıyor.

    XBOX ONE X Oyunseverler için bir başka alternatif ise Xbox One X. Microsoft tarafından dünyanın en güçlü konsolu olarak lanse edilen Xbox One X 8 çekirdekli Jaguar işlemci, 12 GB DDR 5 RAM'e ev sahipliği yapıyor.

  7. SAMSUNG GALAXY NOTE 8  6.3 inç büyüklüğünde Quad HD bir ekrana ev sahipliği yapan cihaz, çerçevesiz ekran ve yüz tanıma özelliği ile de dikkat çekiyor.

    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 6.3 inç büyüklüğünde Quad HD bir ekrana ev sahipliği yapan cihaz, çerçevesiz ekran ve yüz tanıma özelliği ile de dikkat çekiyor.

  8. iPHONE XS  Apple'ın geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıttığı iPhone XS, çerçevesiz ekran, yüz tanıma teknolojisi, kablosuz ve hızlı şarj gibi özelliklere sahip

    iPHONE XS Apple'ın geçtiğimiz yılın eylül ayında tanıttığı iPhone XS, çerçevesiz ekran, yüz tanıma teknolojisi, kablosuz ve hızlı şarj gibi özelliklere sahip

  9. SAMSUNG GEAR S3  1.3 inch'lik ekrana sahip olan cihazda 1 GHz dual core Exynos 7270 işlemci ve S2'deki gibi 4 GB depolama alanı bulunuyor. Kullanıcılara ekstra 1 gün şarj ömrü sunuyor. Samsung Gear S3'te GPS özelliği de yer alıyor.

    SAMSUNG GEAR S3 1.3 inch'lik ekrana sahip olan cihazda 1 GHz dual core Exynos 7270 işlemci ve S2'deki gibi 4 GB depolama alanı bulunuyor. Kullanıcılara ekstra 1 gün şarj ömrü sunuyor. Samsung Gear S3'te GPS özelliği de yer alıyor.

  10. AMAZON KİNDLE OASİS  Kindle Oasis sahip olduğu IPX8 sertifikası ile 2 metre derinlikte suda 60 dakikaya kadar kullanılıyor. Bir önceki modelden daha büyük olan model 7 inç parlamasız 300 ppi ekrana ev sahipliği yapıyor. Yeni model selefine kıyasla sayfa başına yüzde 30 oranında daha fazla kelime gösterebiliyor.

    AMAZON KİNDLE OASİS Kindle Oasis sahip olduğu IPX8 sertifikası ile 2 metre derinlikte suda 60 dakikaya kadar kullanılıyor. Bir önceki modelden daha büyük olan model 7 inç parlamasız 300 ppi ekrana ev sahipliği yapıyor. Yeni model selefine kıyasla sayfa başına yüzde 30 oranında daha fazla kelime gösterebiliyor.